Зверска катастрофа на пътя Русе-Бяла, по чудо няма жертви

Четирима души са в болница без опасност за живота
Обновена: 1 ное 2012 15:58 | 1 ное 2012 15:58,
34

Снимка: БТА

Тежка катастрофа между камион и два автомобила стана на пътя Русе-Бяла, съобщиха от полицията. Като по чудо зверският сблъсък се е разминал без жертви.

По първоначална информация са пострадали са четирима души, настанени в русенската болница, без опасност за живота.

Сигнал за инцидента е подаден към 11.10 часа.  Тежкотоварен камион и "Фолксваген Пасат" - съответно с румънска и с русенска регистрация, са пътували в посока към Русе, а "Рено" с русенска регистрация - към Бяла.

Катастрофата е станала в района на "Индийска колиба". На място са полицейски екипи, които установяват причината за пътното произшествие. 

Движението в участъка на инцидента е затворено и се извършвапо обходен маршрут през село Иваново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: катастрофаРусе-Бяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
rumuncite sa kamikatzeta :D
24
0
 
0
 
! Отговори
MaNqK преди 11 години
До БЕ xaxa kuv e toq kamion koito kara s 100 ili 120 e :D nqma takiva kamioni ;) MAX 90 ;)
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До анонимен 24Пътят е оправен и няма дупки. Не си минавал по него скоро. Не е отврат. Някои карат без мозък.
22
2
 
2
 
! Отговори
БЕ преди 11 години
то самокрушките -преди акумулатора беше ток сега нещо с тия ЛАМБИ ФАСУНКИ И ПРОЖЕКТОРИ НЕЩО ПОЧВА ЛЕКО ДА СЕ ИЗДАВА!!!нали това е номерът -ПОВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ ЛАМБИ АКУМУЛАТОРИ И КРУШКИ И КРУШЧИЦИ!А и разходът се вдига ама не с 1 на сто ми направо си отива три пъти по едно на сто!
21
5
 
2
 
! Отговори
токо преди 11 години
Като чета повечето от коментарите,имам чувството,че става въпрос за друг път.На единия му били много завоите....на другия му блестели фаровете нощем-ами ако искаш без фарове да карат!!! Аз също не обичам да шофирам по тъмно и за това избягвам да го правя.Трети пише ,че бил тесен пътя-е колко да е широк ???Стига сте ревали за щяло и нещяло , в 99% от случаите,вината е в задкормилното устройство.Пътя си е доста приличен,а за БГ направо си е идеален,всичко друго е търсене на под вола теле.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 16 Няма друго обяснение.
19
3
 
0
 
! Отговори
10 бири преди 11 години
Всички са *** и ***.
18
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
почти всяка седмица минавам по този път, покрай пътя вече е заприличало на гробища - на всеки 500 метра има кръстове, некролози .. ужас пътя е отврат, асфалта е изяден, освен това, ако видите как карат румънците, които се прибират към дунав мост и направо ще ви настръхнат косите но нали по този път не се ходи до морето, така и ще си остане проектиран е без грам мозък, такива завои, такова чудо е
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има прекалено много Тирове на този път,карат бавно,изнервят шофьорите,те предприемат рисковани изпреварвания и белята е готова!Докато в България всички подобни пътища не се направят скоростни шосета-2 платна с по 2 ленти за движение няма да намалеят катастрофите,ако ще и 1000 камери да слагат и каквито и други глупости да измислят!
16
4
 
35
 
! Отговори
sic преди 11 години
Вчера вечертта пътувах от София за Русе. Участъкът Бяла-Русе обаче е нещо кошмарно и минаването по тъмно по него е нещо като полууспешен опит за самоубийство. Милиони неравности и бабуни по тесния и пълен със завои път, маркировката по асфалта е напълно изтъркана, ако въобще я е имало някога, и за капак на всичко ТИР след ТИР, ТИР след ТИР, заслепяващи те в насрещноито по този невероятно натоварен участък.
15
0
 
10
 
! Отговори
rument преди 11 години
Късметлии....
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
даа ефектно е
13
0
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Маолумик, дано следващия път като се бутнеш някъде да ти хареса още повече!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alloy де
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва Рено нещо не е в кондиция. Тия отвътре от къде, как и гога са успяли да ги извадят, та и без опастност за живота е пълна мъгла. Сигурно са модел Т1000 - poly mimetic aloyer.
10
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен лично катастрофата ми хареса и като мащаб и като щети!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Господ ги е пазил тези хора! Наистина е чудо че са оцеляли при тази катастрофа...
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е най опасния път в цяла България . пътувам много често по него и изпитвам истински ужас а колко пъти сме имали случаи когато едва сме се разминавали на косъм не искам да си спомням.
7
0
 
28
 
! Отговори
I преди 11 години
Ей, на този път колко тежки катастрофи стават, след колко ли века ще го оправят и него?
6
0
 
13
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
На второ гледане ми се струва реното да се е забило челно в оня камион, дето стърчи от канавката. А Пасата не е могъл да спре и се е ударил леко в другия камион. Ако е така, то най-вероятно тоя с Реното е изпреварвал на завоя без да има видимост и се е хакнал челно в камиона. Може и да не съм прав, но така ми изглежда! Хора, карайте разумно и не изпреварвайте на завой! Ако беше кола отпред, а не камион, и тоя в Реното нямаше луд късмет, можеше да има 5+ жертви!