Шофьор без книжка хвърли 50 лева на полицаи

За 4 години го спипвали 4 пъти
7
Шофьор без книжка хвърли 50 лева на полицаи
Снимка: архив, БулФото

41-годишен мъж е направил опит да подкупи полицаи от Враца с 50 лева.

В 21.00 часа вчера полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил „Опел” - Астра, управляван от К.К. от село Лесура.

Мъжът не притежава свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство. Полицейските служители се усъмнили, че водачът е употребил алкохол и извикали екип на „Пътна полиция”, който да извърши проба с техническо средство.

Водачът предложил 50 лева на служителите, за да не го проверяват за алкохол и да го пуснат. След отказ на полицаите да вземат парите, К.К. хвърлил банкнотата в полицейския автомобил. 

За последните 4 години служители на „Пътна полиция” са установили 4 случая, при които К.К. шофирал автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Враца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Врацаподкуп на полицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Драги ***, много искам от вас да направите интервю на тез полицай хубави, когато този убие някого на пътя (несъмнено ще се случи). Искам да ги интервюирате и да ги питате дали им е чиста съвестта, че този е хванат ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ да кара без книжка. След като очевидно закона мълчи по въпроса (безумие ако питате мен), полицаите да се хванат, да го ступат и да видим дали пак ще кара без книжка, пиян.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още ли сте против да се конфискува колата?! Явно е, че като му вземат книжката (или не я е изкарал изобщо), не го спира да си кара!
4
0
 
2
 
! Отговори
рара преди 8 години
Полицаите викнали катаджиите да му вземат алкохолна проба.Много умно.Защо полицията неможе незнам но е така.Борба с безработицата в МВР.
3
0
 
5
 
! Отговори
ггг преди 8 години
К.К. еврором ли е или да?
2
0
 
4
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Ще го пуснат, утре. Не може да му наложат глоба,че е пил щото няма книжка. ХАХАХАжалост изпълва моето сърце
1
1
 
2
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Като ги вземата ще дава и ще има работа за погребалните агенции ,това ми мяза на проблемът с кучетата. ТЕзи от прищтите плащат да не се реши проблема, а сега погребалните агенции плащат за това проблемът с рушветите да не се реши. Вардят си хляба ще кажат те.