Нашенски роми – платени любовници на богати шведки!

През последните години това се е превърнало в нещо като мода
Обновена: 7 окт 2017 10:22 | 7 окт 2017 09:28, Елка Василева
183
Нашенски роми – платени любовници на богати шведки!
Снимка: архив, Reuters

Български роми имат преуспяващ начин на живот, като заработват парите си с платен секс.

През последните години сред по-заможните шведки се е превърнало в нещо като мода да имат за любовник или да си наемат чрез агенции почасово мургав мачо за задоволяване на плътските си желания, пише "Монитор".

И учудващо скандинавките си падали не по темпераментните и галантни италианци и испанци, нито пък по надарените африканци, а по родните роми.

Най-търсени и харесвани били младежи на възраст до 25 години с мускулесто ухаещо на парфюм тяло, добър „пакет” и издръжливост.

Трудно е да се каже с какво българските роми са пленили блондинките от севера, но някои наши роми са успели да се възползват доста добре от щедростта на благодетелките си.

Млад и засукан ром от Горна Оряховица за две години работа като жиголо в Швеция успял да спести близо 20 хил. евро. Мюмюн е на 24 години и не желае да бъде сниман, защото близките и приятелите му в България знаят, че в чужбина се занимава с пеене по заведенията.

В действителност обаче житейската му история е доста по-друга и е доста интересна. Едва навършил 18 години, заминава за Италия и прекарва в Неапол две години и половина като жиголо за български турчин. След замесване с местни криминални престъпници той е принуден да спасява кожата, за да не бъде отстрелян. Минава през Германия, Белгия и Холандия, където обаче не се задържа по повече от 3-4 месеца.

През лятото на 2015 г. заедно със свой приятел Мюмюн се озовава в Стокхолм. Опитва се да заработва, като пее по улиците, но след като няколко пъти е арестуван и нощува в полицията, разбира, че нещата така няма да станат. Хваща се като мияч в кухнята на заведение със собственици араби. От шефовете младежът научава за бизнеса, който може да прави с тялото си и никак не се двоуми.

След няколкодневна обиколка из града той успява да открие адреса на една от агенциите, предлагащи мъжки проститутки и се хваща на работа. Така започва кариерата му в този бранш. Нашенецът бързо надушва, че шведките си умират за млади, надарени и добре поддържани мургави мъже и започва да полага грижи за външността си.

Записва се на фитнес, започва да се епилира, купува си скъпи дрехи, парфюми и козметика. Зарязва кръщелното си име Мюмюн, което издава произхода му и приема псевдонима Марсел. Отначало работи на час и признава, че в рамките на един ден му се е налагало да бъде и любовник и любовница, тъй като е бисексуален. Мъжете, които го наемат, разбира се, не са шведи, а осново турци и араби. Жените, които търсят услугите му обаче, са почти 100% възрастни шведки.

След двегодишна кариера днес Мюмюн – Марсел вече има постоянна клиентела, не работи в агенцията, а само за себе си и може да си позволи лукса дори да подбира търсещите го. Циганинът разказва, че клиентките му са на възраст над 55-60 години. Една от тях толкова го харесала, че му предложила да го задържи само за себе си срещу доста добро заплащане. Условието обаче било жиголото да бъде денонощно на нейно разположение и да не напуска жилището и без разрешение.

"Беше много зла и ревнива. Заплашваше ме, че ако й изневерявам и ако спя с друга, щяла да ми отреже пениса или да ме отрови с миша отрова. Абе беше много богата, но беше ненормална. А освен това беше и много извратено това бабе. Хвана ме страх, че като нищо може да изпълни заканите си, а пък аз не мога да бъда моногамен и да бъде неин сексуален роб. Аз обичам да съм свободен и затова я разкарах. И не съжалявам", споделя Марсел.

Част от парите, които изкарва, ромът изпраща на родителите си, а останалите държи в сметка в банка. Мечтата му е един ден да си купи замък, да се вози в лимузина и да има своя прислуга. И още нещо шокиращо, което Мюмюн признава, че иска да сключи брак в Швеция с мъж.

"В леглото аз мога да бъда и мъж и жена. А от толкова секс за две години нещо жените май взеха да ми омръзват. Затова и искам да създам семейство с друг мъж. Може да осиновим дете. Пък ако ми кефне, може и да си направя операция и да стана жена и да си родя дете", мечтае ромът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: любовникромишведки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въх, а Мюмюн колко езика знае, немски, английски и шведски? Пълна измишльотина.
78
0
 
3
 
! Отговори
Dostoevski преди 6 години
V Stockholm da ima agenciq za platena lubov??. Abe vie normalni li ste. Svalete statiqta predei da bidete osideni. Sas sigornost mangala e bil prosqk v Stockholm ili e bil prostitutkata na nqkoi arab.
77
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Снимката пред статията е използвала тялото на Соломон Паси, - Рома Веле е упълномощено да обясни: Нашенец е направил прилично състояние с работа върху богати и стари шведки и шведи. Шведките са истински, но шведите са турци и араби, както правилно отбелязва един по форума. Соломон, известен в Партията като Мони, прави тяло в джима на ЦСКА, преди още да го закрият. Рома Веле съобщава че ходел по голяма нужда през където и по малка, за да запази задното си достойнство изключително за любофф.
76
0
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Август месец, през времето, когато са отпуските в Европата, тук се прибират от гурбет местните цигони. Всичките до един вадят пачките и парадират месец поне, я с пари, я със скъпи коли, я със скъпи подаръци за деца и роднини.Повечето са почти неграмотни, едва избутали през родната образователна система, но демонстрират завиден стандарт след гурбета.Като ги питаш какво работят-продават вестници, цветя.Само по-грозните цигонки признават, че чистят риба или скубят гъши пух, мъжете-доедин-бизнесмени
75
0
 
6
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Предлагам веднага да се пуснат реклами по телевизията, билбордове, листовки,социалните медии,вестници, списания....нека помогнем на шведките да бъдат щастливи като на всяка една, изпратим по двама от нашите шведи. Даже може да ги изкъпем, парфюмираме,епилираме и платим пътните на наша сметка!
74
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за турците и арабите не се учудвайте турците са пословични със своята ****астия. От османско време има не една и две рисунки картини и чинии как хубаво облечени търчля са се наредили на кръгче и се шият отзад.
73
3
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Мюмюн бил любовница на турци и араби...Халал да са му парите! Никога няма да стпада от запек...хлебарката лилава!
72
4
 
22
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Всичко, което казва братчеда е вярно. Нашенските роми никога не лъжат.
71
1
 
33
 
! Отговори
venix преди 6 години
Мега-отвратително!
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еее много убаао нема само сливенските ромки да пичьелят я,бравос айде сичкити натам...да мирише на парфюм ох ахахаха
69
0
 
29
 
! Отговори
Дон Курлеоне преди 6 години
Ако Мюмюн- Марсел трябва да бъде отстрелян , то той ще бъде отстрелян , независимо колко дълго се е крил , колко пари е спестил и колко гладко се е епилирал . Стара неаполитанска поговорка .
68
1
 
26
 
! Отговори
"-" преди 6 години
За всеки влак си има пътници!Има търсене, има и предлагане - пазарна икономика!!!!Цинизма на неолиберизма - всичко се купува и продава , всичко си има цена, който може да плати получава това което търси, който не, предлага себе си.
67
0
 
25
 
! Отговори
Рънте преди 6 години
Днес за Швеция,утре за Финнландия,Норвегия и др. И хелзинският комитет ще умре от глад.
66
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство че от лилавия етнос никога няма да станат Човеци.Обслужваща раса са само.
65
18
 
6
 
! Отговори
Митко преди 6 години
Винаги се забавлявам особено много, когато *** Балксански започне да дава експертни оценки на потентността на западняците, ха-ха!!.........
64
3
 
28
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Потентността на западния мъж вече несъществуъваща а ние имаме излишък от ебливи *** ,така че да изнасяме със пълна сила ,печелим всички :)
63
3
 
40
 
! Отговори
алъш-вериш преди 6 години
Изнасяме *** шведи за Швеция,барабар с цели катуни.Грижим се за дъртите шведки и мюсюлманското мнозинство в скандинавската държавица.
62
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** пак изревнува съдейки по коментарите. Направо недоумявам как някой може да предпочете Мюмюн пред ***, че и пари да му дава. Е как *** да не мре от яд?!?!?Пхахаха
61
1
 
59
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Каквото ще да прави този ром, само да не се връща в Бг! А ако реши да вземе и част от родата си натам- направо ще е супер!
60
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИвелинаНапълно съм съгласна с тебе !