28-годишен моторист загина на място в с. Джерман

Фаталният удар е бил в кола
24 сеп 2019 16:48, Александър Попов
21
28-годишен моторист загина на място в с. Джерман
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мотоциклетист е починал при пътен инцидент в село Джерман, съобщиха от МВР – Кюстендил.

Инцидентът е станал на 21 септември, а загиналият е от село Самораново.

Сблъсъкът е бил между мотора и лек автомобил, управляван от 46-годишен мъж от Сопот.

По случая е започнато досъдебно производство в Районно управление на МВР – Дупница, уведомен е дежурен прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: МВРзагинал моторист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам нищо против мотористте, но ако беше спазил ограничението от 50 км сега нямаше да се пише тук за него.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако щете вярвайте, но днес преди обед карах зад 4 мотора с италианска регистрация. Движеха се един зад друг и на всеки светофар заставаха в строй 2х2, така че заемат място колкото една кола. Не се вряха м/у коли и рейсове, както е обичайно у нас. От входа на Аспарухово докато завих (около 7км) и те продължиха, караха само със скороста на другите. А моторите -чудо, сигурно вдигат 300км/ч. Като от друг свят бяха тези пичове!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
А дали написаното в статията е истина?Ако след направените експертизи се окаже ,че шофьора на автомобила не е виновен редакцията ще си извинили ?Ако се окаже ,че моториста е фучал с 150 и повече километра при ограничение 50 км и има, и други обстоятелства ,кой е виновния?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалки душици злобеят, а сърцата им - там където Слънце не огрява. Браво, клавиатурни нинджи. Чета ви и се убеждавам, че България е точно това, което сте и вие...
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Лек автомобил Хюндай, идващ откъм Дупница, прави ляв завой посока центъра на Джерман, за съжаление на среща му идва мотоциклет, който се блъска в предната дясна част на автомобила. Сблъсъкът е станал в лентата на мотоциклета"За съжаление на хейтърите - причината е отнето предимство, виновен е водача на лекия автомобил.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато няма войни има катастрофи
9
3
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
"Сблъсъкът е бил между мотора и лек автомобил"Отвратителен, нагъл, нетолерантен лек автомобил! Не те е срам! Защо, бе, лек автомобил, не си пазел моториста? Длъжен си, не знаеше ли? Длъжен си да го пазиш тогава, когато кара на задна гума! Длъжен си да го пазиш, когато фучи с 200! Длъжен си да го пазиш и дори тогава, когато с 200 се бухва в теб!
8
4
 
2
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 4 години
Чудесно!
7
4
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Класика. Бог да го прости !
6
3
 
14
 
! Отговори
Панайот преди 4 години
Значи, като забележите моторист трябва да се отбива в дясно и да се спре до преминаването на важната особа. Когато има смъртен случай, трябва да се тъгува и да сме съпричастни към загубата на мото гилдията...Ясно!
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ламбите, светеха ли?
4
11
 
4
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Светла му памет на загиналия. И ако уважавате паметта Господа администриращи сайта, моля премахнете и на "Гашо" коментара. Не подхождайте избирателно?
3
6
 
13
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Пазете ги ве ей
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога трябва да повтарям бе сеяндурски управници. Забранете Пистовите мотори да се движат по пътищата. Колко млад народ трябва да умре че да му светне на Джобният тенис синята и червената ламБи. Досега са умряли десетки мотористи. Преди месец умря младо семйство и остави две дечица кръгли сирачета. Още колко трябва да умрат за да преизпълните Плана Ра-Нът бе управниците.
1
7
 
33
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
така наречените "мотористи" са невероятен кошмар!!Жилището ми е на 300 метра от главния булевард,но и тук се чува рева на моторите,които си правят бясни гонки до 1-2 часа през нощта.Как издържат тия на булеварда,не знам.Вероятно никой не смее да се оплаче,защото повечето са полицейски чеда и никой не смее да ги пипне.