Работа по време на пандемия: Как да създадем онлайн офис

За уроците на времето, разказва Дарин Маджаров
21 мар 2020 21:30, Петя Славова
20

Като говорим за възможности, стоенето вкъщи е идеален момент за усвояване на нови знания. Екипът на Money.bg разговаря с човек, който много добре разбира от онлайн уроци.

Той дава ценни съвети, как можем да повишим квалификацията си, докато чакаме епидемията да отмине. Говорим за възможността да надградите знанията си вкъщи, в избрана от вас област. Направихме интервю с Дарин Маджаров, чиято образователна платформа Уча.се е сред най-големите у нас.

Още новини от света на бизнеса и икономиката можете да гледате в предаването ''Money.bg'' в събота, от 16.30 часа, по Bulgaria ON AIR! Повече по тези и други теми можете да прочетете на сайта Money.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора работят от вкъщи. Ама се чудя какво точно работят или само симулират, че работят. Мисля, че за и за тях хубавото време свърши.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи професия счетоводител не ви трябва за да продавате... без значение сирене ли(или хладилници ли, ябълки ли, дрехи ли). А професия ветеринарен доктор трябва ли ви, *** Ганчовци? Или и ветеринарният доктор ви е излишен, вие и без него можете? Лесовъд трябва ли да има във вашето село? А, да... забравих... Според вас не трябва. То е важно само да гледаш кози и да сееш картофи. Нищо, че популацията на дивите прасeта ще изрови картофите, а лисиците ще носят бяс, а вълците ще ви изядат козите.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ти дойдат от Комисията по незаконно придобито имущество, как ще обясниш лукса в който живееш, ако не си ползвал счетоводство? Ще кажеш, "ами неее, не съм продавал сиренето без счетоводство! Те мойте кози са мъжки, по 2 yя имат отдолу обаче вместо виме. Аз сирене нямам за продаване!".
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махни другото, ами даже и обикновеният работник е масово затъпял и си мисли, че като му дават заплатата в плик и като не го осигуряват на това което получава като ДМС, той си въобразява, че работодателят му прави услуга. Масово олигoфрени навсякъде! Щял да продава сирене на дребно на съселяните си, нямало да плаща данък, нямало да издава касова бележка... Щото МОЖЕЛО и да не плаща. Ми хубаво бе *** стой си на село, заради такива като теб да пропада държавата. Още питай що ти е малка пенсията!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българинът иска да си продава сиренето на тъмно, да не плаща данъци, да не ползва счетоводство... Иска ако може да дойдат хората на вратата му и да го молят за козето му сирене... Че ако може и касова бележка да не издава, че е продал на някой сирене. И в Еконта и в Спиди да не му записват данните при изпращане даже. Можело значи и дистанционно да се работи, ама на *** не му отърва. Защото е свикнал да дава заплатата на работника в плик, за да не го осигурява както му се полага, а по-ниско.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"4-ти, написал си катастрофална глyпост! Без счетоводство не могло да се продаде козето сирене"Aма можете беее, простаченца... Разбира се, че можете да го продадете и без счетоводство козето сирене... Ама някъде в Афганистан, в Африка или друга страна от третия свят. Какви се извъдихте такива *** да се хващате буквално за нещата вместо да мислите. Хайде ходете го продавайте на едро сиренето, нали навсякъде ще искат произход? Нали после ще трябва да му платите данък?
13
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Преходът създаде плеяда "бизнезмени" с неизвестен произход на капиталите и съществуващи единствено благодарение на корупцията, като *** върху тялото на държавата. Някои от тях, с размътен от разточителният начин на живот дори си позволяват да "приватизират" мисленето, като единствено тяхна дарба!
12
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Днес по телевизията /БТВ/ ни натресоха да слушаме поредният гуру, в случая бизнесмен изявяващ се, като "бащица" на икономиката. Той изрази следното мнение, че ние плебеите не можем да мислим за икономиката на държавата, дори злорадстваме от типа "хак им е на тях бизнесмените". Аз бих се изразил подобно: хак ни е на нас българите, че имаме такива бизнесмени. Не знам този конкретно от кои е, но според изказа не е от умните.
11
2
 
0
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Ти да не си си падал на *** като дете? Или си военен или полицай?
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4-ти, написал си катастрофална глyпост! Без счетоводство не могло да се продаде козето сирене :) Давам ти два дни, за да поразпиташ може, или не може да продаваш козе сирене без счетоводство, и да разбереш колко си далеч от истината. Опитай от вкъщи :)
9
1
 
4
 
! Отговори
стига де .. преди 4 години
Сега Държавните чиновници уж работят от вкъщи; с това действие и бездействие, стана ясно, поне на 1-во четене по време на тази криза, че в България трябва да бъде извършено съкращение на Държавната администрация поне с 40-50%.След време също тя трябва да намалее, пак с добър %.Същото се отнася и за нишите избраници които уж се трудят в "... името на българския народ"; да, става дума за тези които са в Народното събрание!Щом е дигитално, предлагам до края на дните си - никакво излизане от къщи
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сега се сее (царевица, слънчоглед); а това възможно ли е дистанционно?А кравите как да ги издоим по интернет от разстояние, например от 75 km?"Днешните комбайни например имат вградени компютърни системи, комбайнерът може дори да спи вътре, докато комбайна жъне абсолютно сам. Давам го само като пример. А кравите на ръка ли ги доиш или инженерите ти измислиха доилен апарат? За 100 крави си си наел 100 различни жени доячки или??? Мисли малко!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Интересно ми е, как аз който имам 470 пчелни семейства, а те се намират на 75 км от областния град да ги "ръководя" дистанционно?"Зависи как точно искаш да ги ръководиш. Точно за пчеларите в Интернет има достатъчно много информация как да си направиш автоматизирана система за много неща. Никой не е казал, че всяка професия може да се работи дистанционно. Но които може, ТРЯБВА!
6
2
 
2
 
! Отговори
стига де .. преди 4 години
Моля, стига с това дистанционно управление от в къщи, престанете!Аз съм привърженик да хода на море, но от вкъщи, седна пред компютъра, бия си червено (!..) винце и джасам по клавиатурата.Пари не давам за пътуване, болести не влача ..!Моят колега пък е стигнал да има само дигитална приятелка; секс не правят, деца нямат, но не желаят и да се заимват; а той е вече на 44 години; "мацката" стигна 42 лазарника ..!Не всичко става от вкъщи, нали ..?
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие, имате днес компютри, Интернет, телефони, безжични комуникации. За да ги имате обаче, са нужни инженери и инженерни познания, за да бъдат измислени. За да се създадат инженери, е нужна наука, физика, химия, математика, т.н. Трябва да си изчел 2 вагона книги. Не става само с викане "Ррррр, кът, кът, кът!" след козите. Нито пък става само със сеене на картофи и зеле и домати. После, за да стигнат тия технологични блага до теб, ти трябват пътища, превозни средства, доставчици, търговци.
4
1
 
3
 
! Отговори
Питане преди 4 години
Интересно ми е, как аз който имам 470 пчелни семейства, а те се намират на 75 км от областния град да ги "ръководя" дистанционно? Как?Тези дистанционни практики са възможни за определен % от хората, които са заети в обслужването (продажба по интернет, измамни практики ..), но за хората които се трудят в областта на земеделието, това е невъзможно!Сега се сее (царевица, слънчоглед); а това възможно ли е дистанционно?А кравите как да ги издоим по интернет от разстояние, например от 75 km?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви глyпаци има в тоя сайт да коментират, лелеееее... Единият питал как да произведе 1000 хляба на час вкъщи, другият мрънка, че не можел да работи от вкъщи (но не казва защо), а според трети работа било само да гледаш кoзи и да сееш картофи. До къде стигнахме в тая държава, няма кой да образова хората, да им отвори очите за света. Уважаеми, никой не говори за професии като хлебар, миньор, строител. Има и други професии. Примерно без счетоводство няма как да си продадеш сиренето от козите!
2
3
 
6
 
! Отговори
Bad design преди 4 години
Взимал съм си работа за вкъщи, но няма как да работя от вкъщи. Ако можеше, защо тогава да се купуват или наемат офиси? За твърде малко професии това е възможно. Това че бачкаш на компютър не винаги означава че можеш да работиш от вкъщи.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А как да произведем 1000 хляба в домашни условия за 1 час?