Почина жената, запалена от мъжа си

Пострадалата беше в много тежко състояние
Обновена: 17 сеп 2020 11:26 | 17 сеп 2020 11:26, Веселина Йорданова
47
Почина жената, запалена от мъжа си
Снимка: БГНЕС

Жената, запалена от мъжа си в Три кладенци, е починала, съобщи Нова тв.

Още по темата

Тя беше приета в болница в много тежко състояние с 90% изгаряния.

Мъжът й, който заплашвал с това, я запалил, докато спяла.

Той я напада не за първи път, като преди опитвал да я удави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако някой пише как ферментацията на ракията е спряла- тъпите *** ще пишат че Борисов специално ги е облъчил:))))))))))))) Верно ви подбират на кило. Предполагам че повечето сте ниско интелигентни и-диоти:)))))))))))())
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех *** какво ли неправите за да заработите парите си. Имам идея: Може би трябва да започнете да обслужвате и сексуално, че така или иначе сте пътници - щото протест вече НЯМА.
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво "равенство" бълнуват жените като все чакат на НПО-та, субсидии, конвенции, институции. Все някой друг да ги пази, да се грижи за тях и да им бърше трибуквието.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарантирано от ГРОБ.
30
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата да тегли нов петмилиарден заем, и да приеме станбулската кунфекция. Това поне може да ги свърши, защото е продажник и толкоз може.
29
3
 
13
 
! Отговори
Око за око преди 3 години
Предлагам да запалим него!Дайте снимка, имена!Лично бих му драснала клечката!
28
3
 
3
 
! Отговори
До адв.Свиленова преди 3 години
Вярвате ли си или обичате да пишете глупости? Има няколко ТВ програми, които отразяват разследвания по действителни престъпления в САЩ, Англия, Австралия и др.. Ще се ужасите...
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква програма имат управляващите срещу домашното насилие ?Коя е институцията, която може да се намеси и да защити майката и децата ?Трябва да знаем, за да не сме равнодушните съседи.Информирайте ни.От статиите се разбра, че кмета е знаел и е бездействал, но си е вземал всеки месец кметската заплата.
26
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
На тоя сега ще му спрат социала и ще мине на пълна наша издръжка.
25
6
 
9
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Значи не виждаш връзка между премиера, "дивашки режим" и изпростяването на нацията?------------Народа се върна в първоначалното си и естествено състояние веднага след ноември 1989 год!Българинът е с "нормално поведение" само при Диктатура.
24
3
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Този очевАдно има тежки психически отклонения!Е, в пандиза шъ го "излекуват"!Братята роми са високо професионални лечители.
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи не виждаш връзка между премиера, "дивашки режим" и изпростяването на нацията?Я погледни пак!
22
8
 
11
 
! Отговори
Има ги преди 3 години
Навсякъде има ***, които трябва да отговарят за делата си. Само не разбирам какво общо има капитализма, демокрацията, Бойко и т.н. Такива неща са се случвали, случват се и ще се случват и в комунизъм, монархия, социализъм, теократизъм, при дивашки режими, при свръх либерални режими и т.н. Нацията ни олеква като умствен капацитет обвинявайки премиера на страната за подпалената жена! Иначе да почива в мир!
21
10
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
4адв.Свиленовапреди 31 минути 11 11Подобни безобразия не биха се случили в нито еднадруга ЦИВИЛИЗОВАНА страна, а само там където:Mинистър-председателя на подобни ***, спи с пистолетдо главата и с нощно шкафче пълно със злато и едри банкноти !##########Най накрая разбрахме,коя е спала с премиера и направила снимките.Щом е ,толкова сигурна ,че това не е монтаж.Все пак е адвокат.
20
5
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 21Винаги комунистите са ви виновни за всичко,а вие не си виждате н.а.с.раните дупета.Не съм към никоя партия ...Ама само пл.юете.И комунизма,и демокрацията,шериата,като и всички религии са измислени от една п.а.с.мина,която се нарича световен елит.
19
3
 
11
 
! Отговори
Няма държава... преди 3 години
Това НЕ Е частен случай. Не се заблуждавайте.
18
1
 
37
 
! Отговори
Животът ДНЕС преди 3 години
Когато ОТКРОВЕНИ ЗАПЛАХИ за живота и здравето на хората се пренебрегват от съд и полиция, говорим за НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ДЪРЖАВА и ***, обсебили институциите.Съдба, подобна на тази клета жена може да застигне ВСЕКИ ОТ ВАС, не се самозалъгвайте. Това НЕ Е ЧАСТЕН СЛУЧАЙ! Това е бездействие на институциите и липса на Върховенство на Закона!
17
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и нещо положително. Човекът предупреждава и държи на думата си. Малко са такива в политиката.
16
2
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Отнемането на живот е НАЙ-ТЕЖКОТО престъпление.А къде са криминалистите, които е трябвало да го предотвратят, ПРИ ЯВНИ И БЕЗСПОРНИ СИГНАЛИ за риск от такова престъпление?Подозирам, че са си пили уискито с някой местен нарко-бос и не са били адекватни да вършат работата си в продължение НА ГОДИНИ!
15
2
 
24
 
! Отговори
Ужасно! преди 3 години
Ужас! Бог да я прости. Дано е на по-добро място от тая грешна земя.За злодея няма да отварям дума. Има съд Божи.