Две деца с опасност за живота - пометени на тротоар във Враца

Търсят се кръводарители
28 авг 2021 07:30, Петя Славова
31
Две деца с опасност за живота - пометени на тротоар във Враца
Снимка: БГНЕС

Шофьор с БМВ е блъснал две деца във Враца, предаде BulNews.  Инцидентът е станал снощи, в ж.к. "Дъбника", до блок 24. Двете деца били на тротоара, когато водачът на лекия автомобил БМВ с немска регистрация загубил контрол над управлението, забил се в спирката и ги блъснал. Пострадали са 13-годишно момиче, което е в тежко състояние и по-малко момче.

На мястото пристигнаха две линейки и децата бяха транспортирани към врачанската болница. И момичето и момчето са със счупени крака, като към момента няма повече данни за здравословното им състояние.

Пострадалите деца при катастрофата във Враца са вдигнати по спешност за "Пирогов", тежкото им здравословно състояние е наложило моментално транспортиране в "Пирогов" в столицата.

И момичето и момчето са с опасност за живота и е необходима кръв, затова всеки с група 0+, който има възможност, може да дари, за да им помогне. С тях е имало и още едно дете, което за щастие е невредимо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: врацадецакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
798099 преди 2 години
КОНСГАНТИНОВ, за ксеноновите самодейни си прав.. Уви, за другото не си! Лявата лента е изпреварваща само за автомагистралите, или т. нар. "автопътища", каквито у нас няма. Има ги доста в Сърбия.Мислене като Вашето е една от причините за задръстванията в София и други големи градове с многолентови булеварди, на които *** си показват "силата", карайки в най-лявата лента, независимо, че след няколкостотин метра трябва да завиват надясно.
12
1
 
2
 
! Отговори
Abu Talib преди 2 години
В Кабул е по-вероятно да доживееш до пенсия отколкото в ***
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И момичето и момчето са с опасност за живота и е необходима кръв, затова всеки с група 0+, който има възможност, може да дари, за да им помогне."Кка? Къде? Толкова ли е трудно, да дадеш линк или номер?? ? +!
10
6
 
25
 
! Отговори
чалга маанета преди 2 години
с немска регистрация , тоя е от преуспяващите миячи и берачи гласували за бате славчу .
9
3
 
13
 
! Отговори
Лупа преди 2 години
Само като видя регистрация ВР, А, ОВ и моментално заставам нащрек - агресивни, арогантни, прости и задължително с БМВ на минимум 10 години.Пазете се от такива!
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дрифтинг ?тия деца не се научиха значи...нахапе ги куче - кучето бойна порода без каишка - *** те ги е страх, побягнали са...нахапе ги куче - кучето бойна порода без каишка - *** те отишли да го галят...и тия душици сега, какво са правили на тротоара ?не се ли научихам, че парковете са за кучета, а тротоарите за кучета и автомобили ?
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащите да намират бмв иста и всеки да го запука с една манара докато онзи не предаде богу дух!
6
0
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Шифьора има ли книжка :)))
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бмв
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БМВ с немска регистрация... Ясно.
3
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако децата са българчета,бих дарил кръв на мига, защото отговарям на условията. Но ако са деца на бойковия електорат, които се интегрират берейки,да си купят кръв от техните хора,имат си дилъри и кръвна мафия,пред всяка хематология. Така че какви са?
2
1
 
35
 
! Отговори
43 преди 2 години
***... събери 2 и 2... ако можеш... виж календара кой месец сме..немска регистрация...бмв...града няма значение... тен на шофьора и егн... ако не си си отговорил си като него.
1
4
 
38
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Враца. БМВ. Диагноза.