Пътна полиция с мисия да няма жертви на пътя

Инспектор Близнаков призова да се спазват правилата
21 сеп 2022 09:26, Петя Славова
25
Пътна полиция с мисия да няма жертви на пътя
Снимка: БГНЕС

По повод европейския Ден без загинали на пътя в локалното платно под Академията на МВР се проведе брифинг на представител на отдел "Пътна полиция".

Още по темата

Испектор Лъчезар Близнаков обясни, че е организиран контрол в цялата страна.

Действията на служителите между 16 и 22 септември са насочени в максимална степен към безопасността на движението по пътищата, като целта е да не се допусне днес да има загинали.

"Апелираме всички граждани да бъдат съпричастни към каузата", допълни Близнаков и уточни, че можем като общество да покажем, че не само на днешния ден, но и натам да се продължи с тази тенденция.

"Нека всички да бъдат отговорни на пътя, да се държат адекватно и да спазват правилата - това е достатъчно да се постигне тази цел", каза още той.

Инспектор Близнаков съобщи и че за вчерашния ден няма нито един загинал на територията на страната и изрази надежда, както и днес, така и за в бъдеще с общи усилия да остане така.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ще си останат с мисията
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да го духат катаджиите
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ е основната причина за жертвите и катастрофите. Решението е закриване на КАТ като структура вредна за безопасността на движението.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами как се поддържа 50 000 хрантутници.Народ може да няма ама джандар ще има до края.
18
0
 
3
 
! Отговори
Златенталон -30точки преди 1 година
Ами не издавайте шофьорски книжки след 2-3 седмичен курс и не регистрирайте автомобили на лица без средно образование и категория В.
17
0
 
4
 
! Отговори
накратко преди 1 година
...дъра бъра...дъра бъра...дъра бъра...дъра бъра...
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми дайте да караме каруци, вместо коли и няма да има ПТП-та
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах го на живо инспектор Близнаков. Поведение на луд човек. Стиснал зъби, вперил поглед, намусен. Отделно явно не е наясно колко много човешки права нарушава с днешната си безсмислена акция. Също няма да постигне никакъв положителен ефект. Само ще тормози населението.
14
0
 
2
 
! Отговори
Комисар Ушев преди 1 година
С единствена мисия да няма неглобени на пътя.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то ако продължава така скоро наистина няма да има жертви на пътя - ще има само престъпници. Браво на пътнатата полиция, мисията им е в кърпа вързана!
12
1
 
5
 
! Отговори
Младежа на преди 1 година
снимката гледа строго, съсредоточено,с грижа за българските граждани,с вяра сравнима с комсомолската вяра в Социализма от време оно! В погледа му личи всеотдайност, жертвоготовност, храброст, сила, смелост за залавяне на престъпниците на пътя! Изпълва ме гордост и пускам сълза от умиление,че вече има кой да се грижи за нас,българите! Да живей!
11
2
 
7
 
! Отговори
Pillar преди 1 година
Ползването на мигачи е в упадък като цяло - при престрояване в големите градове и по магистралите. Мигането със светлини и карането над ограниченията е супер модерно, наред с ляв мигач в изпреварващата лента. Напоследък без алкохол и наркотици е недопустимо да се шофира, те всъщност са задължителни вместо шофьорска книжка.Шофьорите сме си виновни. КАТ-аджиите не ни карат колите
10
0
 
5
 
! Отговори
Polipantev преди 1 година
Мисия ли? Че по презумция, това им е работата!
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква мисия бе брат ми? Залагат се по храстите като мишки! Залягат ми след табела 30 на е79! Международен път с ограничение 30?!? Кой кара с 30 на международен път и как това е безопастно? Ама се залагат ушеви след табелата, пишат здраво актове и накрая его е ние правим нещо! Пълни паляци са тия!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен ще го постигнат. За няколко години, така магерят статистиката,че по данни на болниците, загиналите в ПТП са с петдесет процента повече,от тези които ушев обявява. Това са царе на мушенгиите. Помните в Гърмен, хората пропищяли от престъпления,но официалните данни показват четири регистрирани такива,три разкрити, тоест 75 процента успеваемост. Загинал при ПТП има само тогава когато трупът е в колата,ако е паднал извън нея, го пишат в друга графа , например травма при удар в дърво.
7
0
 
3
 
! Отговори
Милиционерка преди 1 година
Инспектора ако го снимат разголен и го качат на билборд специално при жените водачки би Увеличил ФНИМАНИЕТО при шофиране.Но при Гей шофьорите може би ще има обратен ефект.
6
0
 
6
 
! Отговори
rat преди 1 година
Докато едни поставят знаците, а други контролират и не се махнат идиотските ограничения няма как да стане. А за тълкуванието на закона, като Дявола Евангелието да не говорим. Не съм против законите и ограниченията както и контрола, но да е реален и аршина да е един за всички.
5
0
 
2
 
! Отговори
ом преди 1 година
Спокоен съм вече, нито един пиян и дрогиран няма да има по пътищата. Ще изкарат фотографите на пътя и всичко е спокойно материала по пътищата ще се подобри ще има само съвестни и шофиращи по правилата водачи,толерантни на пътя!Браво!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисията е грабеж ! Жертвите са константа Да има пари за държавни поръчки
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Пътна полиция с мисия ..." - мисията невъзможна! Почнете да глобявате наред за всяко нарушение и осигурете задължителното плащане на глобите - това ви е мисията!!! Тогава ще намалеят жертвите на пътя!