Бойна баба отмъсти на ресторантьор

Собственикът на заведението я осъди за нанасяне на щети
19 апр 2012 19:38,
58
Бойна баба отмъсти на ресторантьор
Снимка: Dnes.bg

85-годишна варненка беше глобена със 100 лева за противозаконно повреждане на чужда движима вещ, съобщиха от Районния съд в морската столица.

Старицата ще трябва да плати и почти 300 лева за разноски по делото, което е било разгледано в задочно производство.

Случката се разиграла на 20 септември 2010 година. След като няколко пъти възрастната жена се жалвала от отвеждаща тръба от вентилационната система на ресторант, разположен под жилищна сграда на бул. „Сливница”, и никой не й обърнал внимание, тя сама решила проблема.

Когато се стъмнило, изнервената от неприятната миризма и шум пенсионерка срязала с нож отвеждащата тръба на вентилацията и изсипала в нея вода и отпадъци.

Бдителните сервитьори на заведението обаче я забелязали и се жалвали на собственика.  

Бойната баба може да обжалва присъдата на Варненския Районен съд в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: съдВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Резил за БГ-правосъдието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може ли в прекрасната ни морска столица да се вършат такива кретении? Изненадан съм!Може ли представител на закона да съди формално - в зависимост от рушвета!!!Ами ако на него му СМЪРДИ!!!!!!Смрадльо - тогава така ли ще отсъдиш?
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ти педерунгела,осъдил бабата. Тоя *** толкова ли е ***?На тоя колегите му ще му се смеят цял живот. ***!
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как се казва съдията, осъдил бабата? Кой е тоя? Моля, кажете му името.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на бабата! Най-малкото, собственикът на заведението трябва да де съобрази и да инсталира отвеждащата тръба така, че да не смърди на горните етажи. Да, скъпо е, но и печалбата после си заслужава. А, бедната женица явно никой не я е взимал на сериозно дълго време, за да извърши постъпката си.
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво бабе!Аз ако бях - нямаше да има хоремаг (кръчме)ама преди да почне да се вихри.Ти пак много си траяляЯ кажете имената на тия, дето те осъдиха - да ги знаем де...да ги.... таковата....
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бабата лиТя чудо не е видяла. Направила си е кефа, щото сега никой нищо не може да й каже. Е - глобил я някакъв ... Голям праз. А кръчмаря е станал за резил.Аз в такова кръчме не стъпвам.
44
5
 
2
 
! Отговори
... преди 12 години
Да би мирно седяло, не би чудо видяло!!!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представяте ли си смърдящия чалгаро-смърдящ кръчмар барабар с персонала му? А клиентелата му! Гадост...
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да е жива и здрава Бабата! За съжаление, много нашенски тъпигьозчета, дето се правят на отворковци, щото като ученици са СИ ПОЗВОЛЯВАЛИ, да пият бира по градинките (какъв критерий нещастен) само плюят тук, защитавайки хоремагчията, дето е осмрадил околията. Но не биха искали да му дишат смрадта, разбира се.... освен, ако не са мазохисти, или извратенци.Браво на бабата! Де и младите да бяха като бабите ... В ТОВА ОТНОШЕНИЕ! Не пиша с главни букви, но това е за ***... Да извиняват други
41
2
 
8
 
! Отговори
Поздравявам бабата! преди 12 години
Никой няма право да тормози хората чрез неприятен шум и смрад! Когато бабата си е купила жилището преди години,тогава там не е имало смърдяща кръчма.Кой общинар е разрешил на това заведение да работи? Нали задължително в Общината се представя проект за одобрение?В Архитектурния отдел не прецениха ли откъде трябва да минава тази тръба,та да не отравя въздуха на живущите?Там трябва да се наказва, а когато съдят бабата,да преценяват дали е била предизвикана - както се прави,когато съдят изнасилвач!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е хоремаг?Да не е нещо с пърцуца и чалга?
39
0
 
7
 
! Отговори
До Зоро преди 12 години
Ами защото хоремагчията си е платил под масата верочтно и прилежните чиновници са рипнали веднага да си оправдаят получените парички. А бабата не си е платила, а се е жалвала, надявайки се на закона САМО. Ама се оказва, че закона работи само, ако някой плаща за това допълнително. Защото всички ние си плащаме за да работи, а се оказва, че си плащаме, за да можем да пускаме жалби за забавление на чиновниците.
38
1
 
4
 
! Отговори
До 85 g преди 12 години
Ти, като се пенсионираш, ходи да си гледаш турските сериали, не се занимавай с нищо (щото вероятно вече ще имаш настъпили старчески изменения) и ръкопляскай на някакви такива като теб сега. Ти тогава ще си дърт и вероятно ще искаш всичко, още повече, че и сега не знаеш какво искаш, нищо, че мислиш, че разбираш от всичко (ако доживееш, разбира се, щото хейтърите малко рано ги отнася оная с косата).Ти би ли търпял такава смрад в жилището си заради някой си?*** как няма да търпиш - нали той печели!
37
1
 
11
 
! Отговори
zoro преди 12 години
Защо когато бабата се е оплакала е нямало съд, а *** което се е оплакало веднага са реагирали ????
36
15
 
3
 
! Отговори
85 g преди 12 години
Бе айде бе горката жена.... тия пенсионери са толкова нагли, че няма и накъде! Плюс това мацката е на 85 години... да си гледа там старините и турските сериали и да не се занимава! Ами нека сега да плаща като поп, защото дъртите искат всичко да знаят и от всичко да разбират ....
35
2
 
36
 
! Отговори
Горката жена... преди 12 години
Горката жена, не стига че е търпяла вонята на пържени картофи, лук, манджи и т.н... никой не я е отразил като се оплаква, на всичкото отгоре я осъдили... Ами като никой не й обръща внимание как да се справи с БГ мутрите-собственици и с подкупната ни съдебна система (каква система?) ?Нямам думи!!!
34
2
 
62
 
! Отговори
Мислете ! преди 12 години
....След като няколко пъти възрастната жена се жалвала от отвеждаща тръба от вентилационната система на ресторант, разположен под жилищна сграда на бул. Сливница, и никой не й обърнал внимание, тя сама решила проблема....... Разбрахте ли? Хванете го сега оня на когото се е жалвала възрастната жена и ..... знаете какво.Пък нека да я осъдят за увредено имущество.Така че дръжте сметка на длъжностното лице което е отказало съдействие.До дупка!!
33
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека какъто е на 35 такъв е и на 55 същия си остава и на 85. Иначе на смелото бабе й свалям шапо
32
2
 
55
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
сега тези който не са обърнали внимание на жалбите и да вземат да платят разноските, и да им се удари една глоба за некадърно отношение към служебните си задължения.