Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож

Била бита, обиждана и държана в плен на новогодишните празници
110
Жена твърди: Бившият ми мъж ме заплаши с убийство с макетен нож
Снимка: БГНЕС

Млада жена изнесе покъртителни подробности за системен физически и психически тормоз от бившия си мъж.

Тя твърди, че е била държана в плен от бившия си мъж по време на новогодишните празници, бита и заплашвана, включително, че "ще й отреже главата с макетен нож". Три дни била удряна и обиждана, а с нея било и двегодишното им дете.

Двамата със съпруга й се разделят през септември. Той обаче я търси с молба да прекарат Нова година заедно.

"Казах си, че както аз съм майка, така и той е баща, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше нормално. След това започна един ад. Започнаха едни обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила", разказа Жаклин Йончева. Тя е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си.

По думите й, мъжът бил готов да изпълни заканата си за убийство и взел макетен нож, но явно детето, седнало в скута на майка си, го спрялло.

Около полунощ той поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, започва да получава съобщения от нейния приятели, които й честитят празника. Това отново ядосва мъжа. Заплахите и побоя продължават след като семейството се прибира у дома.

"Наложи се да призная за изневяра, за да спре да ме удря", казва още Жаклин, която остава в плен на мъжа си още два дни.

След няколко дни тя успява да вземе телефона си, докато мъжът й не я наблюдава. Пише съобщение на първия номер, който вижда, с призив да бъде викната полиция на адреса. След това успя да позвъни и на баба си. Тя го заплашва, че ще повика полиция, ако не пусне внучката й да се прибере.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил системен в продължение на 5 години.

Мъжът не е задържан, защото не е бил подаден сигнал до полицията.

След пост на пострадалата в социалните мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала да прави проверки.

"С риск да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми, живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища ,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас,бъдете мъже с главно "М", написа Жаклин в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Жаклин Йончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ни занимавате, ако е искала отдавна да се е махнала. Тя е позволила да е в това положение.
84
1
 
1
 
! Отговори
.... Дания преди 1 година
Вземете интервю от холандски мъж, да видите там как пък жените бият мъжете.
83
0
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Много мъка ходи сред проссс_толюдието.
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре е да живеем сами. Тогава няма да има излъгани, неразбрали и пострадали.
81
0
 
0
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
Да си държи половината апартамент, жената заслужава да е свободна.
80
0
 
0
 
! Отговори
До 96 преди 1 година
Ами дай за теб за искаме такова наказание, а
79
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че не е сънувала че я насилва. Сигурно щеше да иска смъртно наказание за човека
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе нали я дадоха жената по ТВ сутринта бе, тъпуннггеерр. Насинена от бой.
77
12
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
До 93.... Че кой казва че има побой и заплахи. Кифлата може и да лъже.
76
1
 
8
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
За тая работа има измислен правен акт с наименование РАЗВОД! И разводът не включва побой и убийство.
75
18
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Това е едната гледна точка, от гледна точка на мъжа, може и да е шaфpантиa и да си е заслужила лошо отношение, а явно не я е бил щото щеше да има синини и да извика полицията, а може и да не я е заплашвал даже, много лъжовни кифли има. Като няма свидетели може да каже и че щял да я телепортира на Луната.
74
4
 
13
 
! Отговори
Яклин Кончева преди 1 година
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака ! Поне не се размножавайте дьбили, но и това не можете като хората!
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Молете се да не го научите по трудния начин. Друг пример. Премълчаването на истината какво е. Скрит начин да се прикрива злодеяние или дори престъпление. В много случаи хората премълчават основателно защото няма кой да ги защити. Но когато човек е призован според мен трябва да каже истината. В противен случай какво е ? Мене минусите не ми пречат но какви са ви аргументите.
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какво не си съгласен че ми слагаш минус. Лъжесвидетелстването е масова практика. Аз нямам вина че имам наблюдателност и жизнен опит от възрастта ми.
71
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдебна реформа няма да помогне докато не се изкорени лъжесвидетелстването което е "национална" черта както икражбата. Другите нации малко по малко лъжат и по малко крадат. Казано е не не лъжи а изрично е казано Не лъжесвидетелствай.
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То веднага се вижда че има скалъпване. Трябва да ви кажа че има щатни лъжесвидетели дори за катастрофите по пътищата особено в градска среда. Лъжат защото са гузни за свои собствени прегрешения които остават в сянка. Лъжесвидетелите са връзкари.
69
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много Турски сериали гледат тези
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И мен съсед ме би и заплашва с убийство но има приятели и така стана че се налага да търпя. Няма справедливост на мига. Понякога идва но доста по късно.
67
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искат да приемат Инстанбулска та конвенция. Такива новини ще се фабрикуват непрекъснато, за да се обработи общественото мнение.
66
4
 
15
 
! Отговори
Котка преди 1 година
В друг сайт имаше снимки и на двамата. Той е от меласовите българи. Логично е да се държи така, културна особеност просто.