Онлайн смърт втрещи САЩ! Ченге уби мъж, жена му снима

Приятелката на убития чернокож излъчи на живо... във Facebook
Обновена: 7 юли 2016 17:14 | 7 юли 2016 17:04,
109
Онлайн смърт втрещи САЩ! Ченге уби мъж, жена му снима
Снимка: YouTube

32-годишният Филандо Кастил бе убит в автомобила си от полицай, докато се пресягал да извади шофьорската книжка и документите си. Зловещият инцидент се случил в Минесота, САЩ.

Приятелката му снимала с мобилния си телефон и излъчила на живо моментите след стрелбата. На кадрите се вижда окървавеното тяло на младия мъж и полицай, който е насочил пистолета си към него през прозореца на автомобила. Чуват се и думите на жената: "Изстреляхте четири куршума в него, сър!"

След като вижда, че жената снима, полицаят се разкрещява, че му е казал да държи ръцете си горе. В момента на стрелбата в колата имало и дете – дъщерята на Рейнолдс.

Полицаят спрял Кастил в предградие на Сейнт Пол заради счупен стоп на автомобила, разказва приятелката му, идентифицирана от местните медии като Лавиш Рейнолдс.

Преди да бъде застрелян, Кастил го уведомил, че има разрешително за оръжие и е въоръжен, разказва Лавиш.

През цялото време Рейнолдс снима и говори с полицая официално, със спокоен тон, въпреки че на средата приятелят й изпада в безсъзнание и тя се чуди дали е мъртъв.

Ройтерс съобщава, че мъжът е бил откаран в болница, но малко по-късно издъхнал. Полицията обяви, че тече разследване, а полицаят е временно отстранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Африканците марш в Африка !Не са пригодени за живеене в бяла държаваВижте на какво прилича Африка след 50 год независимост, и Либерия, която беше създадена за тях, не цъфти.Да не говорим за Зимбабве, Южна Родезия и Южна Африка - назад в средните векове
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драги събеседници,Ами вземете да се поинтересувайте колко пъти този застреляният престъпник е осъждан за последните 15 годиниКакво сте седнали да го защитавате за това, че е черен
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шок и ужасНищо странно няма в поведението на дамата.Просто документира случката, за да се бори за обезщетение.Не разбирам как може да има толкова прости хора, да мислят, че снима клипове за фейсбук.Водещата идея е друга.
60
2
 
0
 
! Отговори
kireza преди 7 години
До ???Телефонът е предавал на живо картината,така че това е стъписало полицаят....иначе и нея щяха да гръмнат а и детето....
59
1
 
4
 
! Отговори
Кококо преди 7 години
До КокоБийч/СаутБийчТова какъв език се предполага да е?!?Райфълс, гън стор, Шикаго...Някаква демонстрация, че живееш в Хамериката ли правиш или така ми се струва само :)
58
5
 
3
 
! Отговори
КокоБийч/СаутБийч преди 7 години
Естествено , че снайперите са законниОптика за райфълс се продава във всеки гън сторКапиш? Полицаите напоследък взеха съвсем през просото да го карат. В Шикаго пребити хора всеки ден. 90% афикънамерикънс... Квото почукало такива се обадило
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един BG от USA Точно така. И направиха всичко възможно и Европа да стане същата клоа.ка. Допреди няколко години Европа беше синоним на спокойствие, висок стандарт и социални държави.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И от това държава не става, а тръгнали да оправят света.
55
6
 
7
 
! Отговори
??? преди 7 години
Целите!!!1.Черните да се надигнат за правата си и да стане като в Бг набити и убити полицаи дето въобще да не им се занимава с етноса повече!и насилени И обрани бели бабички в запустелите места там!2. Вота да се съяга за правилната Килари, че имаче при грешния Тръмп това ви чака! Да се стягат редиците на етническия вот! 3. Да се дестабилизира страната в важен момент! Защото риба се лови в мътното!
54
2
 
8
 
! Отговори
??? преди 7 години
5то. Ченгето е застанало под неправилен ъгал! Всеки дето е карал кола в щатите знае как те спира полицията там! С вкл. светлини и звук патрулката те кара да отбиеш! Ченгето слиза и преближава под ъгал отзад! С разкопчан к-р и ръка на оръжието или дори на прицел ако имат подозрения или колата се издирва! Винаги стоят под ъгал леко назад от ляво и дават инструкции на водача! Тук ченгето стои от дясно и отпред!? Подобна позиция ми е съмнителна и не се връзва с полицеийските процедури!
53
0
 
3
 
! Отговори
??? преди 7 години
Инсцинировка!?1во!Само на мен ли ми прави впечатление,че колата е с обратен волан!? В минесота с десни волани ли карат или просто нов внос от Англия!?2ро! Ченгето уж го застрелва защото е посегнал за книжката си а приятелката му си взема телефона и снима на посоки вместо да кротува!? Защо не е гръмната и тя!?3то. Арестуват я и тя продължава да снима в патрулката?!? Моля!? Та първото нещо което правят полицаите като те арестуват е да те пребъркат и вземат телефона!4.клипа е след стрелбата!?
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност това не ецялата история. А това че има и други патрулки, вероятно не е просто рутинна проверка. И на последно място-тази за да обяснява толкова спокойно, вярно ме сигурно е в шок, но другото обяснение е, че това е ежедневие за нея. Вероятно живее в някой ганг квартал, където е ежедневие да се гърмят. И знае тоз до нея че не е цвете за мирисане...и рано или късно ги сполетява тази участ, просто е въпрос на време.
51
1
 
13
 
! Отговори
В преди 7 години
книгата си "Да яхнеш змията" Стивън Канел пише,че всеки чернокож в щатите има поне един роднина в затвора или такъв,който се занимава с наркотици!
50
7
 
13
 
! Отговори
pff преди 7 години
Държавата на мизерията, а не на мечтите.
49
6
 
27
 
! Отговори
Един BG от USA преди 7 години
Моля тия, които не са живяли в САЩ да не коментират за расизъм и подобни, защото само тези, които си имаме вземане-даване с * знаем какви *** са.
48
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ама видеото не показва защо са го застреляли. Черните в САЩ са 2/3 криминално проявени. И тука трябва да се стреля така и да се даде на народа яправо да носи оръжие. Еврогеиските ценности в България не важат, щяха ако бяхме някоя тиха страна като Исландия. Обаче в страни където има всякаква пасмина като България и САЩ - полицията да стреля и народа въоръжен - иначе няма никаква оправия.
47
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чернокожи ама с орьжие а ние бьлгарите сме оставени на произвола на сьдбатада не можеш да си опазиш живота и имота.........................................Не си на произвола. Голяма грижа се полага за геноцида над нас. Денонощно се работи, а ние спим и сънуваме свобода и демокрация.
46
5
 
16
 
! Отговори
рахатлия преди 7 години
Бе, ше се извини и.... готово. САЩ за войната в Ирак се извиниха, че станало грешка... за болницата в Афганистан... Че сега за един чернокож.Те и след ТСВ може да се извинят, че е станало грешка.
45
3
 
14
 
! Отговори
www преди 7 години
30-годишен полицай застреля 17-годишната си приятелка, след което се самоуби в столицата. Николай Крумов и Анна Коларова имали връзка от три години. Момичето поискало да скъсат, което довело до трагедията.Това по-нормално ли е?
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега вече че стане мазало.....гледайте новините утре.....