Американците не разбират случващото се в Украйна

Темата за поскъпването на бензина е номер 1 в САЩ
23 фев 2022 13:38, Ния Христова
77
 
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че страната му ще наложи санкции срещу две руски банки и членове на руския елит. 
 
"Разбирането на американците не е особено задълбочено. Едно от нещата, които президентът Байдън искаше да подчертае, както и неговите съюзници, беше, че американците най-вероятно ще видят някакви последици от санкциите срещу Русия, които за тях ще се изразяват в по-високи цени на горивата", каза журналистът Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че поскъпването на бензина е много забележим проблем за американците.
 
"Както и цените на природния газ, които в северните щати са значителен процент от бюджета на всяко домакинство заради нуждата от отопление. Не бих казал, че има задълбочено разбиране за това какво се случва в Украйна, какво е точно противопоставянето", добави Караджов.
 
По думите му това е тема номер 1 в медиите в САЩ.
 
"Доста сериозно застъпена е в медиите, с много тревожно отношение се отразява. И след изказването на президента Байдън, с което бяха обявени санкциите, имаше доста похвали, че най-после той е казал твърдо, че това, което прави Русия, е началото на военно нахлуване. Досега Белият дом се опитваше да избяга термина "нахлуване". Както винаги, има критика, има и политически дивиденти, които се извличат", коментира Христофор Караджов.
 
"В Конгреса ще се гласува пакет санкции, както и пакет "Помощ за Украйна", включително военна помощ. Двама водещи сенатори са начело на комисия, която пое тази инициатива за помощ", каза още журналистът.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
Верни бе преди 2 години
До АнонименС теб герберите май имат най-голям успех.
49
20
 
7
 
! Отговори
Anus shepti преди 2 години
ВСИЧКО ДО ВРЕМЕ. ВОЙНАТА ТАМ Е НЕЩО СРАМНО И НЕНУЖНО МЕЖДУ ТЕЗИ СЛАВЯНИ. РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ ЗАЩОТО СЬЗДОХА ОЛИГАРСИ И ЗАЩОТО СИ ПОВЯРВАХА ЧЕ СА ХРИСТИЯНИ И ВЕЛИКИ. КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТОВА ОТГОВОРИЛО.
48
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС - ДА! НАТО - НЕ!
47
2
 
48
 
! Отговори
Манафейко: преди 2 години
Те половината кравари не знаят къде се намират САЩ, вие за Украйна се вайкате!
46
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те Американците със сигурност може и да не знаят защо има 2 Кореи , и понеже няма кой да им каже , си дъвчат дъвката на "демокрацията " , която щедро раздават на "диваците " по света - Нали?!
45
3
 
29
 
! Отговори
дедо Ви преди 2 години
Регионите, Харков, Днепропетровск, Запорожие,Херсонск, Николаев, Одеса стават Федерация на украинските републики с договор за взаимна защита и икономическо пространство с Руската федерация!
44
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама обяснете им го бе хора ! Обяснете им че техният разточителен живот се дължи и гради върху мъката на останалия свят и по-слабите държави , и че все още крехкият мир на тази планета е благодарение , единственно на това че има и други СИЛНИ колкото тях , но и доста ПО-РАЗУМНИ , но и това може да не е вечно !
43
0
 
31
 
! Отговори
Колко от преди 2 години
хамериканците знаят изобщо какво е "Украйна", къде се намира и защо пърдящия Джо праща войници там?
42
1
 
27
 
! Отговори
НОВ преди 2 години
Областите които, ще искат независимост от Украйна ще са: Харков, Днепропетровск, Запорожие,Херсок, Николаев, Одеса, ако не стане федерация. Донецк и Луганск искаха точно това. В момента на власт са националисти и артисти.
41
1
 
23
 
! Отговори
Геополитик преди 2 години
Байдън и Путин се разбраха отдавна, сега всеки си играе ролята, просто всеки ще кешира по собствения си начин. ЕС пък ще намаже работна ръка да не мрънка много много.
40
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е важно да разбират, важно е да лепнат тужки санкции на Русия, белким тя разбере какво се случва в Украйна по нейна вина
39
1
 
8
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
калифорния стейт юнивърсити - люпилнята на хамериканския шумкарлък. enough said
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не искат да го разберат. На тях им дай пищови и да продават демокрация на лошите.
37
0
 
17
 
! Отговори
Ле лее бг медия преди 2 години
В България никой не го е.. от какво някой в Америка разбира или не. Имаме си наши проблеми можеби защото на друг континент и може би защото американецитр не само че не знаят какво се случва между Украйна и Русия но и не се интересуват. Те дори не могат да посочат къде е Русия на картата. Още по малко къде е България или пък на някой да му пука за нас. Това не е журналистика а платени съобщения и преписване от чужди медии.
36
1
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
До 43 Я пак малко и скромно а ипотеката е 4500 на месец нещо не се връзва, или си се преебал с процента и си на 15г и апартамента ти хич не е скромен :D или лъжеш
35
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип никой няма и да се сети за Русия, че съществува, ако не са разни влогъри и Инстаграмърки. Просто тя не е фактор- бедна, западнала, на последно място в Европа по БВП на глава от населението. Повече няма какво да се каже. В Русия има живот САМО в няколкото големи града и дотам. Всичко останало- тотална разруха. И това го казвам като човек с много приятели руснаци. Приятели от големите градове, обичащи САЩ и ЕС и ненавиждащи Путин и политиката му.
34
5
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 2 години
Разни голтаци тираджии, пишещи от САЩ не са интересни. Дори са смешни. И аз имам жилище в САЩ- ипотеката му е 4500$ месечно, в момента е под наем за 5200$ и покрива всички разходи по ипотека и комунални услуги. Разни къща из дълбоката евтина американска провинция са НЕ интересни. Живял съм в САЩ доста години- от завършването ми на магистратура работих 10 години в Калифорния (там е и апартаментът ми- малък и скромен, но с добри интелигентни заможни съседи). Сега съм в Швейцария.
33
15
 
6
 
! Отговори
КокоБийч преди 2 години
Слаба ракия сте в БГ! Само повтаряте квото чуете по новините! Никакво мислене! Зиро! Цената на природната газ тука е толкова ниска, че повечето хора не знаят дори колко е. За моята къща в Ноксвил 3бедрс/2батс 1400 Скуеър фита е 86 кинта на месец-фиксирана до 2025..на север е малко по-скъпа, но като цяло е без пари!
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не разбират от нищо, затова все им трябва нова вълна емигранти висшисти, за да ги държи нависоко, ама свършиха белите балами...ще има само "вишисти" от третия и четвъртия свят!
31
19
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
От кого е платен тоя... джурналист Христофор Караджов, че нищо не му се разбира какви ги бръщолеви? Американците какво не разбират??? Кои американци??? За обикновените американци ли говори, или за държавната администрация? На цял свят е ясно, че Русия е агресор! Говорил съм с много американци. Има такива, които дори не знаят къде се намира Канада, камо ли България. Един ме питаше в България английския ли ни е официален. За Донецк и Луганск и аз не знаех докато не се почна...