Трима убити при стрелба в Университета на Вирджиния

Заподозреният все още е на свобода и е въоръжен и опасен
14 ное 2022 14:06, Елка Василева
24
Трима убити при стрелба в Университета на Вирджиния
Снимка: архив, БГНЕС

При стрелба в кампуса на Университета на Вирджиния късно снощи загинаха трима души и двама бяха ранени, съобщи полицията в Туитър, като добави, че заподозреният все още е на свобода и е "въоръжен и опасен", предаде Ройтерс.

Още по темата
Университетската полиция идентифицира като заподозрян студента Кристофър Дарнел Джоунс и заяви, че в неговото издирване са се включили множество служби.

В имейл, изпратен до студентите, заместник-ректорът на университета препоръча на всички студенти да потърсят безопасно място и да изпълняват инструкциите за действие при подобни случаи, тъй като ситуацията остава напрегната.

Това е поредното нападение с огнестрелно оръжие в университетите и гимназиите в САЩ през последните години. Случващото се засили дебата за по-строги ограничения за достъпа до оръжия в САЩ, където Втората поправка на Конституцията гарантира правото на носене на оръжие.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто не разбирам кой им е обявил война на американците. Щом има убити при стребла, това значи, че някой ги е нападнал. Защо журналистите от днес, инвестор и блумбърг не пишат за тези интересни нещя. Само за една Украйна и Русия пишат. Не само там се стрелят хора.
9
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
В САЩ се стрелят повече, отколкото в Украйна. Между впрочем, те за това и си продават оръжията на Украйна. За да намалеят броя на убийствата в страната им. На демокрацията имам предвид.
8
1
 
11
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
слаба работа за краварските стандарти само 3 парчета ,загубили са форма нещо !
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аааа..., по филмите не е така, там винаги ги надушват и обезвреждат, недейте сега да ни обърквате така. Ние си мислехме, че са върха, а те май са си гола вода.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те превърнаха европа в тяхно копие, това е най-тъжното.
5
1
 
18
 
! Отговори
Страшното предстои преди 1 година
Пълен хаос зацарява там! Кражби убийства, милиони наркозависими под мостовете. Бездомници завити в кожи, като животни подскачат в тъмнината. Страхотия е настанала.
4
1
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Стрелецът трябва да си отдъхне спокойно дълго време в ADX Florence.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw
2
1
 
17
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Да се трепят колкото искат, ама там да си стоят. ФАЩ няма работа в Европа. Те са голямото ЗЛО.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убиецът е синигер.