Без транссексуални в US армията? Да се преразгледа!

Хейгъл: Всеки, който иска да служи на страната, трябва да може
Обновена: 12 май 2014 07:17 | 12 май 2014 07:15,
49
Без транссексуални в US армията? Да се преразгледа!
Чък Хейгъл Снимка: БТА

Американският министър на отбраната Чък Хейгъл заяви, че военните трябва непрестанно да преразглеждат политиката си, забраняваща на транссексуалните да служат във въоръжените сили, предаде Асошиейтед прес.

Хейгъл не посочи дали според него тази забрана трябва да бъде премахната, но добави, че всеки квалифициран американец, който иска да служи на страната, трябва да има тази възможност, ако отговаря на изискванията и може да върши съответната работа.

Транссексуалните имат сексуална идентичност, която не е ясно дефинирана като мъжка или женска. Неотдавна мозъчен тръст от Сан Франциско посочи, че около 15 450 транссексуални служат във въоръжените сили, Националната гвардия или са в запаса, но без да разкриват, че са такива.

През 2010 г. Конгресът на САЩ прие закон, позволяващ на хомосексуалистите да служат открито във въоръжените сили. Според Хейгъл въпросът с транссексуалните в армията е по-сложен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Нема такава държава преди 9 години
До le6tanСравнението не е глупаво , защото касае частта със злоупотребяване на термина "нарушаване на правата" , това . че ти не си го разбрал вероятно се дължи на дългогодишното кръвосмешение в рода ти.
34
0
 
2
 
! Отговори
men преди 9 години
и едно въпросче с мъжки или с женски униформи ще са чикс уид дикс? полички молички това онова...
33
0
 
2
 
! Отговори
men преди 9 години
фашистката американска армия са изпаднали до там че и мъжете ги изнасилват вече редовно а тези котенца просто няма да излизат от спалното. а жените в армията им не смеят дори да отидат до тоалетната нощем защото там чакат загорели хуманоиди от латино/африкански произход с много големи пушки.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напротив - армията на САЩ трябва да е САМО от ***...
31
0
 
10
 
! Отговори
rusnak преди 9 години
То и Хитлер, накрая мобилизира и децата.. хамерикански смешници!
30
0
 
14
 
! Отговори
vdch преди 9 години
До Анонимен 32Представете си Кончита Вурст с автомат на мисия ха ха ха хаТи ме подсети как ще бием на Евровизия. Пъхаме Филип Димитров в рокля. Приятелчето му Егений Дайнов ще му напише някоя рок-балада и готово.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За пореден път се убеждавам, че западните висши чиновници, са абсолютни психопати с увредени мозъци.
28
0
 
12
 
! Отговори
иван преди 9 години
вече няма да има израза -'ще се лее кръв' а ,ще бъде '-ще се лее вазелин' хахаххв плен да не попадаш ти си мислиш ,че жена а то какво ...... изненада
27
0
 
21
 
! Отговори
Gosh преди 9 години
така поне няма да има войни ... само две армии които се сърдят една на друга
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Представете си Кончита Вурст с автомат на мисия ха ха ха ха
25
1
 
10
 
! Отговори
le6tan преди 9 години
До Нема такава държаваСравнението е глупаво - може да си трансексуален в армията и да си изпълняваш добре задълженията. И няма да вредиш както педофил в детска градина. Въпроса е доколко другите ще те приемат, защото в армията все пак живееш голяма част от времето си с останалите в затворено място.
24
0
 
5
 
! Отговори
барако бама преди 9 години
а съм малко черно пидирасчи и искам войник да хода в казармата много хубаво има батковци с големи черни маркучи секи ден ше ми прават клизма
23
3
 
13
 
! Отговори
Нема такава държава преди 9 години
Това е като педофил да иска да стане директор на детска градина. Що да му ограничават правата ?
22
1
 
9
 
! Отговори
иван преди 9 години
Без транссексуални в US армията? Да се преразгледа!-хахахах аххаха .сега направо -едно време пуснаха дрогата в АМЕРИКА има си и филм за това ,за да смажат негърските бунтове и до някъде успяха.сега пускат *ите напред на първа линия за да ги убият легално ,как иначе тези демократи да изринат тази масова *астия .съчетават полезното с необходимото
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То във вашата държава останах ли хора да работят изобщо? Или всички се опитвате да ги натъпчите в армията и после се чудете защо са ви толкова високи разходите.
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама *ве в окоп по време на война. Единият към другия: - Скъпи, погледни моля ти се, идва ли врага? Онзи си подава носа над окопа и докладва: - Няма го още, миличко. След малко пак същото и така няколко пъти. В един момент докладът гласи: - Ето го, идва!!! Другият гей: - Ами хубавец ли е? Приятелят му: - Ами не, доста е грозничък. Първият дава команда: Еех, ами огън тогава! Вторият мята една граната и се провиква: - На ти враг проклети, една бомбичка.
19
1
 
5
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До 3А представяш ли си, както беше писал преди време един колега, как би изглеждало бойното поле когато се срещнат две такива армии...
18
4
 
14
 
! Отговори
12345 преди 9 години
От историята е известно, че ядрото на армията на Александър Македонски е било съставено от 300 хомосексуалисти, които са били и любовници. Тъкмо поради тяхната емоционална обвързаност те са се биелли най- настървено и са били най- жестоки. Както също е известно, това е била най- добрата армия на древността. Не че предлагам армия от хомосексуалисти, но е добре историята да се познава.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стегни халката и води в плен.хахахахахахахахаТе това е начина да се справят с арабските терористи.хахахахахахаха
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние се прочухме с розови BMV-та, ама тези ще ни задминат.Скоро ще има розови танкове.