Въпреки имейлите: Хилари води Тръмп с 6% дни преди вота

Имала е същата преднина преди ФБР да поднови работа по казуса
3 ное 2016 07:45,
68
Въпреки имейлите: Хилари води Тръмп с 6% дни преди вота
Снимка: БТА

Хилари Клинтън води на Доналд Тръмп с 6 процентни пункта броени дни преди президентските избори в САЩ, показва проучване на агенция Ройтерс и института Ипсос.

Агенцията отбелязва, че Клинтън е имала същата преднина преди ФБР да оповести, че е подновило работа по казуса с имейлите на кандидатката на Демократическата партия.

От 1772 души, които или вече са гласували, или имат намерение да го сторят на 8 ноември, 45 процента казват, че подкрепят Клинтън, а 39 процента са за Тръмп.

Проучването е направено от 28 октомври до 1 ноември.

При друг сондаж на Ройтерс/Ипсос, в който респондентите имат избор между четирима кандидати, Клинтън води с 8 процентни пункта. Тя събира актив от 46 процента, Тръмп е с 37, кандидатът на Либертарианската партия Гари Джонсън е с 5, а кандидатката на Зелените Джил Стайн - 2 на сто.

Предизборният щаб на Тръмп съобщи вчера, че кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ е събрал през октомври 100 милиона долара от 1,6 малки дарения до 250 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стара коза
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЯсноМумията се завръща
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази статия е лъжа,която показва колко изостанала е българската медия.В по нови статии на снн се вижда че разликата е или никаква или максимум 2 процента.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53 ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО ЗА ДА БЪДЕ ВЯРНО.КАРАКАЧАНОВ И СИЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТАРИКАТИ
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТАРИТЕ ЧАНТИ СА МНОГО ОПАСНИ И ВРЕДНИ КОГАТО СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТТАСПРАВКА МЕРКЕЛ.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tръмп е бита карта.
48
2
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Когато човек е малко по-информиран ще знае , че разлика между ГЕРБ и БСП няма никаква. И двете партии са еврогейориентирани, твърдо за ислямисти в България, за продължаване на колониалното робство. Радев е също ястреб както Цецка и двамата избегнаха дебатите , защото нямат качества за президент. Изхода е масово гласуване за патриотите Каракачанов-Нотев и спиране на ислямистите и колониалното робство чрез изгонване на концесионерите в България и 300 лева минимална пенсия.Не е лошо нали?
47
1
 
9
 
! Отговори
US-хейтър преди 7 години
За всички мразещи САЩ Хилъри К.-президент ще е отлична новина!Това ще е знак,че разума е напуснал управлението там и пътят им е само надолу!Виж Тръмп може да се окаже проблем-току виж спасил Америка,което не е добре....То не че президентът играе решаваща роля в управлението,но може да бъде източник на вдъхновение!А просто не виждам с какво бабетката ще вдъхнови американците!!!!
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрете да лъжете.Тръмп води към момента.Друг е въпроса дали ще спечели.Дано да спечели,защото света е в опасност ако Клинтън стане президент на САЩ.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РУМЕН РАДЕВ ИЛИ ЗА КОЙТО И ДА Е ОТ ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ!ДА ПОСТАВИМ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ - ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИГЕРБ - ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКАНЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА
44
5
 
5
 
! Отговори
Мигрантите и Йотова преди 7 години
Не гласувайте за Радев! Пак ли искате БСП да ви дерат - батко-братко, заменки, комисионни за потоци и ядрени централи (фиктивни)? А и Йотова е подготвила яко да плащате и интегрирате мигранти от братските Сирия и Афганистан - затова и не се мерка на телевизора. Тъй като трети е Каракачанов, да се избие единия от натрапваната двойка Ц. и Р. е да гласуваме за него за да спре мигрантите. Гласовете на всички други ще идат за Ц. и Р.
43
1
 
11
 
! Отговори
ico преди 7 години
Тръмп е пич, срещу него няма нищо освен някакви неприлични мъжки приказки преди 20 години (та кой не го е равил на младини). За разлика от него ХЕЛъри е цялата в *** на корупция. Приказките ,че ще става шок и ужас ако спечели Тръмп са либерални проститии на левите медии. Най- накрая ще има човек да даде отпор на ислямизация, която Обама само ускоряваше
42
0
 
6
 
! Отговори
кенеди преди 7 години
И Митьо Пищова е класи над тия палячовци!
41
2
 
5
 
! Отговори
чичо сам преди 7 години
Този дърт злодей ще докара на света невиждан ужас, но тъпите и избиратели от гемеото хептем са се бъгнали!!!!!
40
1
 
14
 
! Отговори
лъжци преди 7 години
Да бе,води..То не бяха лъжи,то не бяха стъкмистики..целият свят им се смее,като ги гледа каква треска ги тресе само като се спомене името на Тръмп
39
2
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Престанете да лъжете хората с тези % защото Хилари е жена с психични отклонения и по АЛФА даваха нейни изпълнения. Второ на срещите на Хилари в баскетболни зали имаше стотици зяпачи, докато на Тръмп 35000 в зала. Явно е желанието на световното зло САЩ да продължава с милитаристичната си политика в целия свят и точно Хилари е човека за това. Нищо хубаво не чака света с нея и за това Русия е за по-умерения Тръмп.
38
2
 
19
 
! Отговори
ф преди 7 години
Трябва да се даде шанс на Тръмп просто ,защото кампанията за предидент не е биг брадър ,а съзтезание за програми и намерения за развитие .Обама и Клинтън го превърнаха в заблуда ,манипулация и подигравки . Превърнаха кампанията в мръсотия само и само да скрият своите провали и злини .
37
1
 
14
 
! Отговори
ф преди 7 години
Обам и Клинтън бягат от това много смешно като се занимават с лични нападки срещу Тръмп .Някаква програма да сте видели от Клинтън .А що за безобразие настоящия президент да ходи като гламав да повтаря ,че Тръмп не ставал .А ти Обама ставаше ли за нещо . Какво постигна освен ислямизация на света ,съответно гарнирано с кръв ,лъжа и заблуди .
36
2
 
13
 
! Отговори
ф преди 7 години
Знаете ли защо толкова мразят Тръмп .Защото той от 2003 е първия който казва:Ислямът е зло и не трябва да им вярваме. Стоп на ислямизацията . Затова е цялата дандания........Размиха дебата за ислямизацията с неуважение към жените ,с некомпетентност . Но така и не влязоха в този дебат.Тръмп сгреши ,че не повтаряше това по -силно ,за да ги вкара в този дебат .
35
2
 
9
 
! Отговори
м преди 7 години
Е да сравняваш Тръмп с Марешки не е хич правилно . Все пак Тръмп помете всички останали в РП и е паритетен с Клинтън ,а Марешки е с 3 % .