Кметът на Анкара видя: Трусът е изкуствено предизвикан!

Иска да се разследват сеизмичните кораби в региона
13 юни 2017 09:07,
73
Кметът на Анкара видя: Трусът е изкуствено предизвикан!
Снимка: архив Reuters

Вчерашното земетресение с магнитуд от 6,3 по Рихтер, което удари край западния бряг на Турция, може да е изкуствено предизвикано, заяви кметът на Анкара.

Той дори призова да бъдат разследвани сеизмичните кораби, принадлежащи на други страни в тази зона, предаде "Хюриет дейли нюз".

Още по темата

"Сега си мисля, че това може да е изкуствено земетресение. Не казвам, че със сигурност е, но има много сериозна вероятност", посочи кметът на Анкара, предава БТА.

"Казвам, че задължително трябва да се разследва. Имало ли е там някакъв кораб за сеизмични изследвания, който да е плавал в района на епицентъра? Ако да, на коя страна принадлежи?", добави той.

Не за първи път Гьокчек говори за "изкуствени земетресения", предизвикани от чуждестранни сили.

През февруари той каза, че земетресенията в западния окръг Чанаккале може да са организирани от тъмни външни сили, целящи да разрушат турската икономика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гледам че има много отрицателни коментари но всъщност истината е някъде по средата , за цунамито в япония също се твърди че е предизвикано от Хамериканците
67
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е необходимо който и да вреди на просперитета на Турция. Тя си вреди сама, при това повече от добре. Също като българите.
66
1
 
2
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Имат си кмет с няколко сиви клетки в празното пространство над очите, които немогат връзка помежду си да направят. Просто *** за чудо и приказ, типичен последовател на исляма !
65
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така Ердоган още не се е изходил по въпроса и не е арестувал 2-3 хиляди сеизмолози за опит за преврат ??
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато и в ходенето до тоалетна съзираш конспирация значи си тропа дъската яко!Обаче като гледам и тук има много с развинтена фантазия!
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека просто е спал с мокри чорапи и сега го тресе.
62
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека перфектно знае, че става въпрос за HAARP.
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХААРП.
60
1
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 6 години
Ще срестуват художници, репортери, полицаи и пр. Които са замесени в това престъпление към турцистан
59
2
 
3
 
! Отговори
всъщност преди 6 години
Та то цял остров предстои да потъне в Средиземно море до края на века, вие сте седнали да разправяте някакви смехории.
58
4
 
5
 
! Отговори
Циник до помака преди 6 години
Дреме ми просперитета ви!Аз кът по-*** си работя в Германия, и гледам как и минава мерака да ви пусне в ЕС.И тук се намножихте като х л ебарки, и тук проблеми...де що е алаходупен...само проблеми. Всичките сте - един дол дренки!Вари го...печи го...той се дупи!И за ч е п на каца за кисело зеле не ставате!:-)
57
2
 
6
 
! Отговори
999 преди 6 години
ПЪРВО - ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРЕДИЗВИКА ОГРОМНИ ЩЕТИ И ЕДНА ЖЕРТВА НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ ! НО ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГОВОРИ СЪС ЗАГЛАВИЯ ОТ ТИПА НА ДО ТУРЦИЯ,ТУРСКИЯ И ПРОЧИЕ ! ЕЕЕЙ КОЛКО Е ВЕЛИКА ТУРЦИЯ !НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ГЪРЦИЯ И КЪДЕ ЕГЕЙСКО МОРЕ,НО ТУРЦИЯ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ!ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КМЕТА НА ИЗМИР МИ ТОЙ Е ОТ СВЕТСКАТА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ,А И ИЗМИР Е ПОСЛЕДНОТО КАЛЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ! ... НОРМАЛНО Е ДА ГИ ТРЕСЕ,ТО АКО НЕ МОЗЪКА ИМ,ЕРДОГАН ЩЕ ГИ ТРЕСЕ...ДОКАТО ИМ ДОДЕ АКЪЛА НА МЯСТО!
56
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
това земетресение е като преврата на ердоган
55
13
 
5
 
! Отговори
помацу преди 6 години
С вашите приказки неможете да навредите на просперитета на Турция,а това само показва,колко струвате:зиро беше казал някой;)
54
4
 
5
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Нцъ....аллах не греши! Опитал се е да раздруса серсемина Ерсдухан, белким му дое пипето в кухия и брик...*** , нъц - в квадратните тикви без тил - толкова си могат!:-)
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, този аллахакбаровец показва колко е т/п. За да си *** на Ердоган това е основното условие. Но има ли турци които да вярват на тази глупост? Ако има това означава, че побъркания Ердоган им пасва точно. На рано да си го носят.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда управляващите не само в БГ са със скоп.ени мозъци и ид.иоти! Хората наливат течности в амортисьорите,за да "акумулират" трептенията,тоя "гений" решил,че от кораба през водата някой щял да прави земетресение! Ужас! Недопустимо много "кашпирирани" хампарцуняни са се покатерили по дърветата на управлението на държавите! Не е на добре!
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То се знае: Гюлен е предизвикал земтресението за да свали Ердо от власт! Гюлен е анти-христта, а Ердо е преподеният пророк! Молете се глупци, краят е близо!!!! ПП Искам от същото с което се друса кметът на Анкара, като гледам не му е скучно.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя няма ли да го прибират вече? Да хората с психични проблеми не бива да се дискриминират и трябва да имат право на работа, но не и на отговорни позиции чийто решения засягат живота на хиляди.
49
2
 
4
 
! Отговори
дфа преди 6 години
Фето е придобил достъп до HAARP и е направил земетресение точно там където се е намирал ердоган Шматката на плаж.