Руската афера или как Тръмп зарадва истински Кремъл

Защо й е на Москва пропаганда срещу САЩ? Президентът върши добра работа
18 юни 2017 19:17,
80
Руската афера или как Тръмп зарадва истински Кремъл
Снимка: Reuters, архив

Поведението на Доналд Тръмп в руската афера може да бъде обяснено по различни начини. Подозрението, че се е опитвал да възпрепятства правосъдието, може да е породено от неговата непохватност и импулсивност. А може и да се е опасявал, че резултатът от разследването ще го унищожи като политик – било, защото действително е поддържал тайни контакти с Москва, или пък поради това, че има и други неприятни тайни, които могат да изскочат на бял свят.

Онова, което е известно досега за връзките на екипа на Тръмп с Русия, както и биещата на очи амнезия на неговите хора по този въпрос разпалват фантазията, пише "Дойче веле".

Дори ако специалният прокурор Робърт Мюлер не открие нищо ново, въпросните връзки сами по себе си са достатъчно ужасяващи. Вероятно никога няма да узнаем със сигурност дали е имало някакво съзаклятие между Кремъл и екипа на Тръмп с цел превземане на американските президентски избори през 2016 година. От резултатите, до които ще стигнат разследващите органи и от начина, по който Тръмп ще реагира на тези резултати, ще зависи колко големи ще са вредите за САЩ, а и за останалата част от света.

Вредите, от които някои извличат ползи

Още отсега имиджът и дееспособността на Америка са тежко засегнати от Тръмп. А "руската афера" е само една от причините за това. Списъкът с некомпетентните, безсмислени, озадачаващи и създаващи конфликти изявления на президента по международни въпроси е безкрайно дълъг.

А има и предостатъчно конфликти по света, като се започне от Близкия изток, та до Източна Азия, в които думите на американския президент имат толкова голяма тежест, че да доведат до фатални последици.

Някои в Москва може и да са се надявали, че с президент като Тръмп ще могат да се установят по-добри американско-руски отношение и ще могат да сключват „сделки” за сметка на останалите. Но и това е съмнително, защото непредвидимостта на Тръмп няма как да не е била забелязана от Кремъл още преди изборите.

Все пак руското ръководство на първо време може да се смята за победител от американските избори - особено в реалната политика, защото загубата на авторитет на САЩ открива нови възможности както за Китай, така и за Русия. Руското ръководство е победител и в пропагандно отношение, защото неговата медийна пропаганда вече няма нужда да измисля разни неща, които да представят Америка като страна на умопобъркани. Тази задача сега е поела самата Америка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
Лично мнение! : Целта /и на тази статийка/ е да се отклони мисленето на активните хора от правилната посока /използват Русия ,защото не могат Китай/! БИТКАТА Е ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕТО НА ГОСПОДСТВОТО НА ЕВРЕИТЕ ! Каква е Хилихилири ,какъв е КОко-моМИ,чии са медиите крещу Търътъмп, защо еврейски Холивуд е срещу ТрЪмП !!! Ами нашите *** -ЛИЗАТОРИ ! В света се натрупва огромен антагонизъм и е виновно обществото на господари,слуги и роби- основано на частната банкова система на ционистите !!!
41
0
 
0
 
! Отговори
аха преди 6 години
,,Дойче веле'' ли каза това-аха
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук едни жалки хорица защитават двама милиардери, на които не им пука за България. Каква ли е причината, освен че са ***?
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А В КЛАСАЦИЯТА НА БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ЗАЩО НЕ ВИЖДАМ БЪЛГАРИЯ.Коментнарите са излишни.
38
0
 
3
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Както е ртръгнало ще искарат Путин виновен за разделението на американската нация
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха хааа... Тука някаква руска *** е изпаднала в еякулация.Боже какви нещастници.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО АДМИНИСТРАТОРА НА САЙТАНАСТОЯВАМ ДА СЕ ИЗТРИВАТ ВСИЧКИ ПРОСТАШКИ ИЗКАЗВАНИЯ,КАТО 56
35
1
 
9
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Най-вероятно руската афера е плод на трите букви и западните фейк нюз. Тръмп няма тайни срещи, а само явни такива
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевадно "Дойче Веле" са тези които са в амнезия щом размахват още "руската афера"!
33
8
 
4
 
! Отговори
хахахахаааа... преди 6 години
Обикновена българска тъпота.....
32
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български сайтове дават само положителна информация за Русия.Истината е друга. Русия е една тотално корумпирана и мизерна страна. Царство на гнета, подтисничеството и недоимака. Магазините са пълни с така наречените потдельки или ментета. Продължителността на живота е рекордно ниска. 90% от руснаците мечтаят да се изселят от Русия.
31
19
 
5
 
! Отговори
Класация БВП 2015 преди 6 години
Брутен вътрешен продукт в USD :1 United States 17 419 000 000 0002 China 10 354 831 729 3403 Japan 4 601 461 206 8854 Germany 3868291231 8245 United Kingdom 2 988 893 283 5656 France 2 829 192 039 1727 Brazil 2 416 635 506 0768 Italy 2 141 161 325 3679 India 2 048 517 438 87410 Russian Federation 1 860 597 922763Коментарите са излишни !
30
21
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Абе съгласен съм, ама май по света софтуера е американски. И само ако решат да го променят могъществото ще почне да си чете "Приказки по телефона" от Джани Родари.Бяха почнали да експериментират свой уж своя версия на Интернет, ама май само до Останкино се разпростря.
29
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин прави Трайчо Костов на клоуна, защото знае, че не му дреме и както не знае че рассията е самая магучая ще я насмете за две седмици.
28
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите развиват руската икономика до невиждани висоти, Тръмп радва Кремъл до оргазъм, изобщо всичко хубаво се случва само на Русия и плешивия маломерко Путин.
27
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда...Латентния гей и Яна Дървиченко са един и същи утепляк...
26
12
 
2
 
! Отговори
Лаврентий Павлович преди 6 години
"Дали пък всичко това не произтича от някакъв параноичен страх от Русия, насаждан от десетилетия?"Я не се излагай!Поинтересувай се и ще научиш, че на практика цялата промишленост на бившия СССР беше изградена от американците и с американски технологии.Някои технологии крадени все пак.
25
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да поддържаш някакви връзки с Русия - бизнес, политически или на чисто човешка основа, трябва да се смята за нещо "ужасно", както са го описали в статията. Има нещо много ненормално и необяснимо в американското отношение към Русия. Дали пък всичко това не произтича от някакъв параноичен страх от Русия, насаждан от десетилетия?
24
8
 
6
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
До ЯнаДеверенченкоАре стига се преструва на украинка бе, гей латентен.Прекалено си прозрачен и ти личи.
23
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, зарадвал ги е много. Сега като им спре и северен и южен паток, защото никоя чужда фирма или банка няма да посмее да се включи в патоците, а татарохазарите нямат силици да се справят сами, ще цъфнат и ще вържат москалерите. Ха!