18 души пострадаха при голям пожар в Москва

Пламъците са обхванали три етажа от търговски център
11 юли 2017 07:35,
3
18 души пострадаха при голям пожар в Москва
Снимка: Архив, Reuters

18 души пострадаха при пожар в търговския център "Рио" в североизточната част на Москва, 14 от тях са настанени в болница, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

На четирима е била оказана амбулаторна помощ и са могли да си отидат.

С големи усилия пожарникарите са успели да спасят четирима души, оказали се блокирани в горящо и силно задимено помещение в търговския комплекс. Състоянието им е тежко.

Пожарът е обхванал три етажа от сградата и се е разпространил на площ от около 1000 кв.м, но задимените участъци са били много по-големи - около 70 000 кв.м.

В гасенето са участвали стотици пожарникари и десетки противопожарни машини и друга техника. За евакуация на пострадалите е бил използван и медицински хеликоптер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Москвапожарпострадали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе руснаците нали имали велика икономика и производство? Защо тогава ползват гадните капиталистически МПС-та да си вършат работата? Май, май западното е по-хубаво, ама ние ще си опяваме че Русия била велика. Като дежурните русофили под мен.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общото число на евакуираните при пожара в търговския център "Рио" надхвърля 3 хиляди души.За разлика от инцидентите на запад, руснаците почти веднага и точно назовават числото на пострадалите - загинали, ранени, числото на евакуираните и безслено изчезналите. Руският МЧС е без аналог в света.
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВИ ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ ИМАЛО В УЖ ИЗОСТАНАЛАТА БЕДНА РУСИЯ.