Тръмп на война с Обамакеър: Да се пише нов закон!

Президентът с разпореждане в любимия му Twitter
18 юли 2017 09:15,
8
Тръмп на война с Обамакеър: Да се пише нов закон!
Снимка: архив, Reuters

Президентът Доналд Тръмп прикани републиканците в Конгреса да отменят закона "Обамакеър" за здравеопазването и да започнат работа по нов закон, който да бъде подкрепен от демократите, предаде Ройтерс.

След като сенатори републиканци се обявиха против републиканския законопроект, който трябваше да замени "Обамакеър", Тръмп написа в Туитър: "Републиканците просто трябва да ОТМЕНЯТ провалилия се Обамакеър сега & да започнат да работят на чисто по нов план за здравеопазването. Демократите ще се присъединят!"

Демократите неведнъж са заявявали, че няма да подкрепят никакъв републикански законопроект, отменящ закона на Обама за здравеопазването, но са готови да работят на двупартиен принцип за неговото подобряване, посочва Ройтерс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ТръмпОбамакеър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпкеър ще плаща само за пластични операции и лифтинги, присаждане на коса и обрязване. Нищо друго. Другото да си го плащат бедните.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОЗНАЙТЕ КОИ НЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИТЕ СИ ОСИГУРОВКИ?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Тръмпи,иначе, като при нас!Половината не плащат,то бива солидарност,ама така не бива!Безплатно е само при др. Кутев!
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките евроатлантически "помощи" са токсични. В Непал след голямото земетресения се обърнаха с призив да спрат да им изпращат помощи от ЕС, защото били токсични и струвало много скъпо да ги унищожават. Въпреки това онези спрели чак след месец. 2 месеца след призива още са пристигали пратки... По - евтино им идва на европейците да пратят някъде негодните продукти, отколкото да ги унищожат.
1
1
 
7
 
! Отговори
ИЗТРИТ КОМЕНТАР преди 6 години
за лечението на пострадалите от ГМО помощите на СОРОС