Нова жертва на атентата в Барселона, почина германка

С това броят на загиналите стана 16
27 авг 2017 14:56, Красимир Ангелов
16
Нова жертва на атентата в Барселона, почина германка
Снимка: Reuters

Броят на жертвите на атентата в Барселона достигна 16, след като почина 51-годишна германка, приета в болница в Барселона в тежко състояние.

Още по темата
Информацията идва от департамента по здравеопазване на Каталуния, цитирано от световните агенции.

При двойния атентат в Барселона и Камбрилс на 17 август, за който отговорност пое "Ислямска държава", бяха ранени близо 130 души.

Снощи десетки хиляди се включиха в шествие против терора в Барселона. Хората демонстрираха солидарност и воля за мир след атаките, отнели живота на 16 души на 17 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: атентатбарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 6 години
В европа (западна) имаше мир и възход в продължение на 60-70 години след като беше неутрализиран фашизмът (и религиите изтласкани от държавното управление).Ислямът е следващия фашизъм без елиминацията на който мир в европа няма как да има.Без деислямизация европа ще стане (отново) разпокъсано rето, както е изгодно на америка, турция и саудитска арабия.
10
0
 
13
 
! Отговори
Мер Келица преди 6 години
Ееее, айде сега, дайте да не издребняваме толкоз за един човек. Пък и двама да са, и трима, няма да свърши Германия. Важното е das tarambuken да не усещат човешките си права застрашени. Вилкомен, вилкомен, обогатявайте ни генотипно и като взривявате, демонстрирайки самобитната си култура, гледайте да не трепете повече от15 европееца, че става малко неудобно, за което предварително се извинявам.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема не са камиларите а тези които не в имат мерки да се забрани и изкорени исляма. Убийствата по различни начини на съвсем невинни ще продължава. Арестуват от обкръжението разни мюмюновци и толкова. Всичко свършва до тук. Крути мерки към всеки радикал и цялото му семейство, експулсиране и конфискация на сметки и имущество. Останалите ще разберат, че милост няма да има, а и ме им се връща при камилите, прахоляка и мръсотията. Целият български народ им се смее за наивитета, и с право.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
"Снощи десетки хиляди се включиха в шествие против терора в Барселона. Хората демонстрираха солидарност и воля за мир след атаките, отнели живота на 16 души на 17 август." Поредната проява на простотията. То не става с шествия, солидарност, воля и лозунги от рода "Не на страха". Ислямистите тепърва ще тормозят Ес. Никой от тези държави не се опълчи срещу собственото си правителство, а правителствата са тези, които създадоха Ислямска държава и които приеха терористите с отворени обятия.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как така? Нали вчера имаше парад? Кой и е разрешил да умира? Жертвите съвсем се самозабравиха! Не е евротолератно да се умира в разрез на политиката за хуманност от ЕС, но карай, случва се и в най-добрите семейства.
6
6
 
6
 
! Отговори
Осман преди 6 години
В Палестина, Сирия, Либия и Ирак загинаха стотици деца, влючително и бебета от огъня на западните "демократизатори".
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Женена за гръцки лекар
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В С.Арбаия е по-безопасно от Европа .
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А честито! 16 станаха. Следващият път повече. И да не забравите пак парад!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците и сирийците победиха европейските и американските умерени и неумерени приятели в Сирия. Европа и САЩ използваха и използват лошо куче, което хапе понякога стопанина си, но стопанинът му го е насъскал срещу неудобния съсед. Върши му мръсната работа и стопанинът му е доволен.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление и 16 000 да станат, няма да промени факта, че нищо няма да се промени в политиката с "бежанците" и хората изповядващи една определена религия. Политици като Меркел ще си "туитват" че са силни и че тероризма няма да ги победи и техните идеали.Аз мога да кажа, майната им, защото не загиват техни близки. За тези има специални мерки и места, нас обикновените кучета ни яли...