Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!

Американският президент заяви, че действията на КНДР са опасни за САЩ
Обновена: 3 сеп 2017 15:44 | 3 сеп 2017 15:31, Веселина Йорданова
236
Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!
Снимка: БТА

Южнокорейските "приказки за помиряване" със Северна Корея няма да свършат работа. Пхенян ще разбере "само от едно нещо", заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от ДПА.

Още по темата
В поредица постове в Туитър в реакция на новия ядрен опит, извършен от Северна Корея, Тръмп отбеляза, че е бил предупредил Юга, че приказките за помирение няма да проработят.

Тестът показва, че севернокорейските "думи и действия продължават да бъдат много враждебни и опасни за Съединените щати", написа още американският президент, цитиран от Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Северна Корея е държава парий, която стана голяма заплаха и затруднение за Китай, който се опитва да помогне, но без особен успех", коментира Тръмп.

Китай е единственият съюзник и безспорно най-големият търговски партньор на Северна Корея, която обяви, че е извършила с успех днес своя и шести и най-мощен досега ядрен опит.

Това предизвика острата реакция на международната общност, като Япония призова за извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, Южна Корея и САЩ не изключиха военен отговор на действията на КНДР, а Русия и Китай също осъдиха теста.

Необходимо е международната общност да окаже максималния възможен натиск над Северна Корея, призоваха министрите на външните работи на Япония и Южна Корея, предаде ТАСС.

"Обединихме се около мнението, че сега е време за максималния възможен натиск над Северна Корея", каза японският външен министър Таро Кано след телефонен разговор с южнокорейската си колега Кан Кьон-хва. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а след като САЩ ни донесоха свобода и демокрация имаме таолетна хартия и банани.
159
7
 
4
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Мисля че тази малка държавичка(малко по голяма от Бг.). Може да рани вСърцето звяра сащ ,от което да последваЛатентна смърт. Според техните специалисти ще загинат около сто милиона души първоначално . Това при положение че не се намесят Гигантите Китай и Русия. Тогава трябва да си търсим друга планета.
158
2
 
1
 
! Отговори
редник преди 6 години
До До сиромаха(редника) Много изискано джентълменско квичене :) Да не извадиха насила нечия *** от копанята че *** нещо..? Виждам не си от ИД ама тертипите им си взаимствал ? Не съм сиромаха , но все едно съм !
157
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръпм колкото по-бързо разбомби тази *** толкова по-добре. Направо му се чудя защо го бави. Хем ще отърве света от ужасно зло, хем ще затвори устата на джуджето в другата коччинка.
156
9
 
10
 
! Отговори
До сиромаха(редника) преди 6 години
Сиромах си по акъл, редник по ум. На някои *** трябва насила да им се натика зурлата в копанята. Като на тебе и оня Ким. Щото когато изтървеш варварите, се връщаш 1000 години назад. Каква полза от топла вода и асансьори, когато те връщат на кладенец и колиби. Това е и ИД, и С.Корея. Там ли да се върнем, дръндьо?
155
12
 
6
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
Крайно време е щатите да разберат че хората не искат някой да ги командори как да живеят с кого да си пият ракията с кого да си играят бриджа и т н Стига с некъдърници дето се възползуват от простотията и крадат повече от Китайците особено МОЗЪЦИ!!!!
154
11
 
11
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
Много ми се ика да попитам и няма да слагам точки и запетайки.Кой даде правомощия на САЩ за войната във Виетнам във Гренада да разсъндъчат Ирак Либия Сирия Контрите в Никарагуа Чили заливът на свинете в Куба и къде ли още не просто не ми го побира умът как е възможно толкова държави с култура хилядолетно по стара и богата да се водят по умът на една фалшива военнолюбива и използуваща простотията и елементарната си зависимост от тази създадена от престъпници *** и бягащи от закона!!!!!!!
153
3
 
6
 
! Отговори
редник преди 6 години
Тези дето заменят безплатно образование , здравеопазване , осигуряване за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ те ли ще ни кажат какъв е бил соца ? И тогава им викаха на такива *** :) А *** сега на воля се оплескват такива хубавци :)
152
16
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Тръмп трябва да покаже решителност. В противен случай Путин може да започне да се прави на много важен.
151
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тече среща на върха в Китай на БРИКС.Интересно защо не се отразява?Това цензура ли е?!
150
10
 
11
 
! Отговори
Хепи Енд преди 6 години
То и краварите от краварника разбират от същото едно нещо. Значи може да настъпи разбирателство!
149
10
 
26
 
! Отговори
Бастун преди 6 години
Този психар , не може ли да разбере , че действията на Ким са реакция точно на такива заплахи. Когато те заплашват , взимаш мерки. Видя се , какво става с невзелите мерки Садам , Кадафи и доста други....
148
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този ненормалник Ким съществува само благодарение на Русия и Китай.
147
4
 
16
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Кимчо не може да нанесе ядрен удар по територията на САЩ и Тръмпчо го знае, но при военен конфликт между САЩ и С.Корея, ще пострадат - при това много сериозно - Ю.Корея и Япония.САЩ няма да се включат в сухопътна воена операзия срещу 1,5 милионата армия на Кимчо, щото ще то отнесат много яко, но между Северна и Южна корея ще избухне пълномащабен военен конфликт.В Ю.Корея има над 20 ядрени реактора за техните АЕЦ... представете си последствията ако само няколко от тях бъдат поразени!
146
11
 
15
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Проблема изобщо не е в Ким. Без подкрепата на кремълското джудже щеше да си кротува и да изкара колкото може преди народа да го разкъса на парчета а това ще стане скоро. Независимо от бруталната му пропаганда малко по малко севернокорейците ще се осъзнаят.Е те тогава ще стане страшно-ще има безумни кланета на върхушката и репресивния апарат.Преполагам , че се е хванал на въдицата на Путин за убежище ама едва ли -дребния ще го похарчи без да му мигне окото.
145
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Youtube - Трамп Cмеется - Российская зенитно- ракетная система С-400 Триумф не имеет аналогов в мире.
144
18
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До помнетеСАЩ са единствената страна използвала атомно оръжие и то по мирни градове----------------Кога е било това?Някой те е излъгал.
143
5
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 161 Така е .Соца беше рай за некадърните и мързеливите.Имах един съсед , работеше в тестилния Враца.В продържение на две години на обяд вече си беше в къщи.Най после го изгониха.Абе нали ви казвам Рай , а после защо соца фалира?
142
4
 
2
 
! Отговори
bb преди 6 години
Айде вече да праснат някой. Какво само се дървят като някакви комедианти
141
2
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 156 Приятел , някога се бях научил така да го отрежа , че да няма нужда от тоалетна хартия.