Убиецът на българката и детето й: Mушкал съседка преди години

Това се е случило през 2004 г., бил осъден на 8 години затвор
51
Убиецът на българката и детето й: Mушкал съседка преди години
Томас Тюнерман

Томас Тюнерман, който е издирван за убийството на 24-годишна българка и 6-годишния й син в германския град Детмолд, е намушкал съседка през 2004 г. и е бил осъден на 8 години затвор за опит за убийство, пише Вестфален блат, цитира "24 часа".

Още по темата

Престъплението по онова време има прилики със сегашните убийства, смятат от полицията. И в двата случая заподозреният е установил по-дълъг контакт с жените преди да ги намушка. След затвора Тюнерман не е вършил повече престъпления, докато онзи ден намушка многократно до смърт Хатидже и сина й.

Полицията моли гражданите да дадат информация за местоположението на издирвания.


51
Още от Ре(д)акция
Китай не смята, че има алтернатива на световния ред на САЩ
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Чекала преди 1 седмица
На чужд гръб и сто тойаги са малко.
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Правилно е да се каже „Българска гражданка от ромски произход“ или там каквато е.
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, ако е била с фередже... ми може да я объркал с терористка, човека!
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Все едно ти поръчах и платих да ми изтриеш коментара
25
3
 
16
 
! Отговори
Баце преди 1 седмица
Тези тъпyнгери джурналята продължват да не правят разлика между българин и български гражданин. Щом е тъй дано децата им се задомят с българи със сини венци.
24
9
 
24
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Браво на Томас! Това е решението! Хатиджета, Мустафи, Ахмедовци и т.н. - вън от Европа. Тая и децата й са толкова българи, колкото Азис е швед. Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт - думи на Николай Хайтов. Вместо да го псувате, му благодарете, че е отървал държавата ни от няколко антибългарски елемента. :)
23
6
 
19
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 1 седмица
тоз прилича на бълхарин ;)
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
може да са объркали наще Роми с турски/български имена с кюрди примерно , те също носят такива имена а и си приличат с наще 1:1
21
0
 
11
 
! Отговори
Илиян преди 1 седмица
Прилича на чичо Хайни Химлер.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само в една немска онлайн Медия се казва че се касае за Българи , доста съмнително от толкова много Медии само една да споменава че са Българи
19
1
 
15
 
! Отговори
бг преди 1 седмица
До Пенчо

а ти помниш ли как "българинът" блъсна германка по стълбите на метрото в Берлин?
Престъпници има навсякъде и не трябва да се обобщава кой какъв е.
18
0
 
14
 
! Отговори
Ненчо преди 1 седмица
До Пенчо:

Не беше "англичанин" както си написал, убиеца на българина, ами австралиец! Джок Пол Фрийман. И после от БХК-то номинираха за "човек на годината"! Получи 20 години, лежа 2 и си замина за Австралия.
17
9
 
15
 
! Отговори
Пенчо преди 1 седмица
Жалко,че не отиват в затвора такива ***,като този на снимката. Чужденци туристи и нагли западняци идват в България да си направят кефа и убиват ей така ,без причина българи. Помните ли как един англичанин наръга и уби един млад българин,ей така-без причина?
16
0
 
15
 
! Отговори
Фико преди 1 седмица
До Мико:
Трагедии стават и случилото се е точно това - трагедия! Проблема, който ядосва Киката и останалите българи, е че тази трагедия се използва да се налива мултикултурализъм и индоктринация в упадъчни Евротолерастки ценности, като това да се спекулира с многобройното използване на словосъчетанието "Българката Хатидже"! Ако просто бяха написали "Българската гражданка Хатидже", това щеше да е правилно и нямаше да има нито един подобен възмутителен коментар. Вярвай ми!
15
8
 
6
 
! Отговори
Пенчо преди 1 седмица
Този немски бо.к.лу.к ще умре по-зле от невинно убитите българи. А после,като дойдат западняците в България,така се снижаваме пред тях,само и само да не се излагаме пред чужденците,нали?
14
16
 
11
 
! Отговори
Мико преди 1 седмица
Кико, нали знаеш, че Александър е гръцко име, Мария еврейско и т.н. Българка означава родена в България/имаща български паспорт. Ясно ми е, че си някое пикливо расистче, но нека те питам: колко чистокръвни българи кръщават децата си Сюзън, Джейсън и т.н.

Като цяло името и етническия произход, че дори и националността са ирелевантни тук. Станалото е една огромна трагедия, защото е отнет живота на едно младо момиче и малко дете. Всякакви препратки към това какви са ит.н. са признак на социопатия
13
5
 
21
 
! Отговори
Затруднен преди 1 седмица
"Убиецът на българката"...

Коя е убитата българка?! От 'публикацията' не става ясно! Мерси предварително!
12
6
 
37
 
! Отговори
Кака Тинче преди 1 седмица
Нормален ден за Арабско-турската Джамахирия Германистан - просто двама мюзюмани се скарали и единия раздал правосъдие с нож. Реално, тоя с арабско-магребската физиономия е точно толкова немец, колкото и Хатидже е българка!
11
3
 
24
 
! Отговори
Кико преди 1 седмица
Венцислава, от Вельовия род - поредната супер-журналистка, изхoдила се по темата за "българката" Хатидже! Колко ли упаднал трябва да си след като 99% от коментарите по темата са на възмущение от извращението да се нарича "българка" жена именуваща се Хатидже? Или пък може би целта е опорна точка, да се унижават Българите по този начин???
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
то и тоя антропологично не изглежда изобщо немец
по-скоро има черти на югоизточните ни съседи