170 жертви и 7700 заразени до този момент от коронавируса

Вирусът е завзел цялата територия на Китай
Обновена: 30 яну 2020 09:26 | 30 яну 2020 09:26, Ния Христова
7
170 жертви и 7700 заразени до този момент от коронавируса
Снимка: БГНЕС

170 са жертвите на китайския коронавирус до този момент, съобщи Bulgaria ON AIR. Повече от 7700 случаи на зараза са потвърдени. Официално е обявено, че цялата територия на Китай е засегната, след като Тибет, който беше последния регион без заразени, регистрира първия си случай на заболял.

Във Франция регистрираха петия си случай на заразен, а Саудитска Арабия и Финландия обявиха по един случай на заболял. Голяма част от държавите евакуират свои граждани от Ухан, но част от полетите се забавят.

Още по темата


Голяма част от авиокомпаниите престанаха да извършват редовните си полети до територията на Китай, а от Google временно затварят офисите си в страната. Днес ще продължат извънредните срещи на Световната здравна организация. Обсъжда се идеята дали да се обяви извънредно международно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЯворСтига лъга глупчо. Дай ги тия твоите сайтове да ги видим
4
1
 
1
 
! Отговори
Джибриль преди 4 години
Деън деън ярина горели села.Къде ги мислите тия глупости.
3
1
 
4
 
! Отговори
Явор преди 4 години
Това в Китай не е реалната картинка. Горят цели села със 100% смъртност. Погледни сайтове освободени от "чадъра". Положението там е много зле.
2
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 4 години
В момента имаме страшен проблем с тежки увреждания на био геосферата земното ядро, климата чрез нови нагло престъпни дигитални мрежи .Опасни са всички особено от 3G,4G,5G,6G..Както писмено предупредих вражеска цивилизация произвежда чрез човешката милиарди тежко вредни оръжия ежедневно включително холограмни. Врагове на Китайската народна република прекараха икономиката и да е един от най големите производители на вражески оръжия.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, защо не пишат за грипния вирус в САЩ, от който за последните 3-4 месеца се разболяха над 15 милиона човека и починаха над 8200 човека. На мен мибсе струва много също така опасно както този коронавирус, с 7700 заразени и 170 жертви.