Полша се разгневи на Германия

Очаква обяснение
24 сеп 2023 21:29, Росен Стойчев
46
Полша се разгневи на Германия
Снимка: БГНЕС/EPA

Германското правителство използва въпроса с визите, за да оказва натиск над Полша. Това обяви Станислав Жарин, съобщи АРД.

В момента Полша е в предизборна кампания.

Още по темата
Припомня се, че Германия отдавна има проблеми с визите.

Жарин припомни, че там често има разкрития за продажби на визи. В Полша се появиха разкрития за нелегални продажби на визи.

Това става в консулствата на страната в различни държави. Даже има отделни бюра, в които срещу заплащане може да се прередиш, докато чакаш за виза.

Това беше коментирано от германски представители. Ръководителят на германското правителство Олаф Шолц призова полското правителство да даде обяснения.

Полските представители отхвърлят подобни призиви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: отговорПолша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
gg преди 7 месеца
До Олимпий Панов: благодаря за разяснението, че от статията не става ясно за какви визи се говори
35
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Браво на поляците! Мачкай корумпираните немци - най-корумпираната нация в света!
34
0
 
2
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 7 месеца
Поляците работят предимно с Беларус и преди операцията с украина от там всеки втори си купува виза за шенген цената е около 180 евра!
33
2
 
2
 
! Отговори
Хиената на Европа преди 7 месеца
лае по всичко! пак е пипнала бяс.
32
4
 
10
 
! Отговори
Крум преди 7 месеца
Полша-германия, германия-полша...нещо ми ме побиват тръпки, защото ВСВ започва със специалното участие на двете държавици
31
3
 
1
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 7 месеца
24 от 36 да се чете 34.
30
4
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 месеца
Поляците от няколко дни се гневят на всички съседи :))) Първо на украинците, сега на германците. Аз пък да ви кажа от личен опит. Живях 1 година преди много време де, 2001 до 2002 в Мадрид и познавах страшно много украинци, руснаци и поляци и предимно с тях си общувах и пиех. Ами мога само да кажа, че пред поляците нито българите, нито руснаците нито украинците предат по зверско пиене. Пият и припадат, а един поляк веднъж и се ***. Иначе хич не са лоши хора :)))
29
2
 
0
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 7 месеца
А, ти, 24, направо си за изритване от сайта! 'баси!...
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да ги изхвърлят от Шенген. Ние как подсмърчаме отвън.
27
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 25:Откачалке,вместо да пишеш коментари се лекувай!Това не е проруски сайт.Нещо не си добре...Напротив!Залят е с укро пропаганда като даже някой път не се търпи.Трябва да е български ,а не чужди пропаганди да четем!
26
6
 
10
 
! Отговори
БЕЗ ЦИРК от БЕДНЯЦИ преди 7 месеца
Полякът Папа Йоан Павел втори от прекалено много вяра в Господ САМ се самообяви за религиозен престъпник номер 1 срещу Господ..........................На погребението на Папа Йоан Втори имаше имуществен ценз да присъстват хора само с минимум милиард долара на сметка забранено за бедняци...................Папа Йоан Павел втори УМРЯ далеч СЛЕД 11.09.2001 отлично запознати със скъсаните обувки на ислямските терористи и е сметнал че Господ го е проклел и заложил на ИСТИНАТА за ОТВЪДНИЯ СВЯТ
25
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Германия финансира Путин, купува руски газ от Индия. Въглища от Венецуела. За да бъде Германия богата и да ни командва, ние трябва да бъдем мачкани и да ни спрат всичко. Европейците искат да ни направят африканци. Африканците биват лъгани от Западна Европа. Крадат им ресурсите, не строят енергетика, за да не се развият, пращат им жалки помощи и слънчеви панели за хладилника на болницата - барака. По Дойче Веле показаха, как германците строят сламени колиби на африканците, защото били екологични.
24
3
 
30
 
! Отговори
Полша им виновна преди 7 месеца
Германците на какви се правят, като половината от гостите им са без всякакъв документ за самоличност. Взет в държавата първоприемник, недаден от Саддам или Есад или с фалшива самоличност за да се изкарат бягащи от военен конфликт. Та, Полша ли им е виновна за нещо?
23
9
 
11
 
! Отговори
Крал Ян Собиески преди 7 месеца
е известен с това, че смачква турците с техните османски орди и те са принудени да се върнат там, откъдето са дошли. Вечна слава на Великият Полски Крал ЯН СОБИЕСКИ.
22
2
 
11
 
! Отговори
Visa преди 7 месеца
Не става въпрос къде има и къде няма проблеми с визите, а за корупция на държавно ниво. За Щатите през 1990 се плащаха по 500 долара със 100% гаранция, че ще получите виза, а през 1996, само шест години по-късно, цената скочи на 6000 долара. ФБР изхваща трима от консулския отдел за продажба на визи. Дълга история...
21
10
 
24
 
! Отговори
Киро преди 7 месеца
Поляците дават визи на талибани, които след това обикалят Европа. В частност Германия.
20
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какви визи за къде? Полша и Германия са в ЕС да не искате да кажете че между тях има визов режим?
19
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всъщност, от текста се разбира че става въпрос за дребен бюрократичен спор, при това използван само за предизборна агитация от второстепенен политик, но вие като доказан про-руски сайт, трябва да пуснете партенка с малко късче надежда за отчаяните русофлясници, които след провала на завоевателните им амбиции, и след като се оказа че Расиата им е колос на глинени крака, вече се молят само да стане чудо и противниците на Расиа да се скарат! Сякаш това ще им помогне с нещо...
18
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русофилите се надяват да стане конфликт в НАТО, но да си гледат великата червена армия която буксува вече 2 години в източна Украйна.
17
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Росен Стойчев уж работил по публикацията, а то нищо не се разбита от нея. За какви визи става дума бе, Росене, нарочен некадърен джурналисте? Кой ви назначава все такива и по какви критерии!?