10 стъпки, които всяка двойка трябва да направи преди брака

Влюбени сте, взели сте решение да се ожените, но...
25 май 2018 10:35, Михаела Лазарова
8
10 стъпки, които всяка двойка трябва да направи преди брака
Снимка: pixabay

Влюбени сте, взели сте решение да се ожените. Всичко е толкова прекрасно, защото сте щастливи и нямате търпение да прекарате живота си заедно.

Щастието ви обаче може да се помрачи, ако не направите някои неща преди това. Ако сте двойка от сравнително скоро и не сте имали физическото време да разберете необходимото за другия, добре е да предприемете някои действия и да проведете важни разговори, които ще ви помогнат да разберете дали бъдещето ви ще е щастливо.

Какво трябва да направи всяка двойка, за да има щастлив брак в бъдеще?

1. Отидете на импровизирано пътешествие.

Характерите на хората си личат най-много в непредвидени ситуации. При такова пътуване ще разберете как действа той в изваждащи от строя обстоятелства. Ще си проличи дали можете да бъдете екип и да действате в синхрон или не си пасвате и ще се скарате.

2. Да разберете ценностите си.

За щастлив брак е важно и двамата партньори да споделят общи ценности, които да ги водят заедно напред. Обсъждайте различни аспекти на социалния живот, политиката, разбиранията ви за добро и лошо. Коментирайте думите и реакциите на близки и познати. Това ще ви помогне да вникнете в ценностната система на другия.

3. Говорете за пари.

Ще бъде късно за този разговор след като сте в брак. За да избегнете ситуации, в които се разминавате тотално по отношение на финансите в бъдеще, говорете за това сега.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Хитрецоооо, всеки може сам(а) да намери с кого да се съчетае, но ако връзката е санкционирана от някоя официална институция, тогава няма как да се измъкнеш от някои отговорности, ако в даден момент ти стане скучно и решиш да си потърсиш друга връзка. А ха ха хаааа, спипахме ли те? Искаш да си запазиш възможността да си тръгнеш, когато си искаш без да носиш отговорност, включително и за евентуална бременност или за вече родено дете!
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по всички точки абсолютно не... и като за начало нямам нужда някой да ме съчетава с жена било то държава или църква, мога и сам.
6
1
 
4
 
! Отговори
9 преди 5 години
Точно т.3 ако я спазите брака Ви умира . В щастливия брак за пари не се говори . Този въпрос е ясен и не се коментира.
5
1
 
0
 
! Отговори
Библията преди 5 години
Евреи 13:4Евреи 13:4 ВG19401 Коринтяни 6:16 Библия ревизирано издание (ВРВ)
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Айде, пак ....
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвети за САЩ, а не за България.
2
4
 
0
 
! Отговори
Библията преди 5 години
Евреи 13:44 Бракът трябва да се почита от всички и брачното легло да се пази неопетнено, защото Бог ще съди сексуално неморалните и прелюбодейците.Евреи 13:4 BG19404 Женитбата <нека бъде> на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.1 Коринтяни 6:16 Библия ревизирано издание (ВРВ)16 Или не знаете, че който се сношава с блудница, е едно тяло с нея?...
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задължително си вземете агенция за сватбата. Да организират всичко ...иначее проблемите и скандалите са много.