3 неща, които е добре да знаете, когато сте с нов партньор

Не си позволявайте да „забравите“ за любимите ви занимания
5
3 неща, които е добре да знаете, когато сте с нов партньор
Снимка: Istock

Любовта не пита. Тя идва, когато си поиска, а всяка нова среща с нея ни кара да се чувстваме необикновено. Ако имаше кой да ни казва кое е нормално и с кое да не избързваме, щяхме ли да действаме различно?Има 3 неща, които е добре да знаете, когато се влюбвате в нов партньор.

Позволено ви е да се вълнувате

Когато се влюбите отново, разсейването ще е част от вашето ежедневие. Мислите за него/нея ще препускат в главата ви, ще ви бъде трудно да се концентрирате върху важните неща и това е нормално и ни харесва.

Влизането в нови любовни взаимоотношения, които може да се развият като връзка, е вълнуващ преходен период. Позволено ви е да бъдете щастливи, „замаяни“ и радостни от новата любов в живота ви. Ако в миналото сте били наранени и разочаровани, възможно е да се съпротивлявате на тези нови емоции. Не се измъчвайте, а ги прегърнете. Всяка емоция, която изпитвате, е налице по някаква причина.

Напълно нормално е да се притеснявате

Заедно с прилива на вълнение, породено от любовни емоции, напълно нормално и възможно е да се чувствате напрегнато. Отварянето към нов партньор понякога е трудно, особено след болезнена раздяла. Изпитваме страх дали отново няма да ни разочароват, да злоупотребят с доверието ни. Мнителни сме за истинността на думите на другия. Съвсем нормална реакция и необходима в малки количества, за да не се оставим наистина да бъдем подведени. Любовта винаги носи рискове, няма как да предвидим какво ни очаква.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нов партньор никакъв секс, опасно е!
2
1
 
1
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Поздравления за снимката!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре е да знаете как се прави хубав орален секс. Новият ви партньор ще го оцени.Така де, любовта не пита, ама