Защо да не си губите времето с мъж, който не ви харесва?

Има някого, за когото вие ще сте най-прекрасната
23 дек 2021 23:00, Михаела Лазарова
41
Защо да не си губите времето с мъж, който не ви харесва?
Снимка: Istock

Емоциите, интересът, любовта, които изпитваме към даден мъж, невинаги могат да бъдат споделени. Винаги имаме очаквания да е взаимно, да успеем да развием в положителна посока взаимоотношенията си. Комуникацията с него ни е приятна, по някакъв напълно объркващ начин се чувстваме харесвани. Търсим и най-малкото нещо, за което да се хванем и да си кажем, че той е на нашата вълна. Реалността обаче е друга. Защо не бива да си губите времето с мъж, който не ви харесва?

Няма как да промените решението му

Когато един мъж ви е казал, че не се чувства романтично към вас, не търси връзка, не ви харесва по начина, по който ви иска, няма никакъв смисъл да се опитвате да промените решението му. В някои случаи той може да продължи да флиртува с вас, да е любезен, но това нищо не означава. Той само се забавлява, не влага смисъл. От друга страна, вие губите месеци, понякога години в това да чакате, да се надявате, да се доказвате.

Ако ви каже, че не се чувства по същия начин като вас и не е готов да има връзка с вас, означава, че това е решението му. Вие може да продължавате с опитите да го накарате да започне да гледа на вас по друг начин, но е малко вероятно да се случи чудо.

Помислете за самочувствието ви

Когато давате цялата си енергия и емоции към мъж, който не желае да бъде с вас, който не ви обича, вие унищожавате вашето самочувствие. Любовта или я има, или я няма. Не молим за любов, не молим да ни обичат. И докато се самонаранявате, борейки се за някого, на когото му е все едно за вас, започват да се появяват съмнения дали във вас е причината, че не сте достойна за него.

Това не е вярно! Не може всеки път, когато някой не споделя емоциите ви, да смятате, че проблемът сте вие. Не забравяйте, че любовта към себе си е най-важна. И вместо да си губите времето, започнете да се грижите по-добре за себе си, да се обичате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
5
 
! Отговори
жена преди 2 години
Доста тук си търсят безплатна прислужница. ако я издържат, да, но иначе забравете.........
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 21 век да слугуваш на жена. Само ако се налага.
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какъв тип жена описвате в тази статия? Жената жертва може би? Или богинята на нежността и любовта, която е останала неразбрана и отхвърлена? Има ли още такива жени, които да си въобразяват, че са непременно необходими за някой мъж? Ами то и такива жени вече няма. И слава на Господ, че ги няма. Последната я отрязах мигновено преди месеци, още преди да науча дори името и. Привилегировани и разглезени от закона Дулцинейки не ми трябват.
14
2
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
абе аз цял живот си губя времето с разни жени ама кво да се прави ... друго си е да го потъркаш
13
2
 
18
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Един съвет от дядо ви: не търсете идеалният партньор в младите ви години. През годините, когато сте заедно, като си родите деца и създадете дом, ще разберете, че сте го намерили. Мечтите за принцеси и принцове ги има само в приказките. Най-важното е да сте здрави и да сте стъпили на земята, а не да градите въздушни кули. Времето лети, живей сега пълноценно. Весели празници.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aз съм си губил времето с жена, която не ми харесваше. Правеше страхотни cвupku и то много...
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ще рече да и губи времето. Щом една жена седи с някой въпреки че вижда че не е сериозен значи има някаква изгода за да седи при него или секс или любов или пари или нещо друго. Никой не държи никого насила.
10
5
 
17
 
! Отговори
garo преди 2 години
От малки родители и приятелки,учат жените да си търсят "принц", че да не работят и да се почесват само. Така ,че парите станаха основния фактор в "любовта". Дъртите моми изобщо не ги коментирам, че такъв срам и ужас няма. Лошото е, че като се омъжат, кифлите лека полека започват един тормоз над мъжете, да ги мачкат и формоват според тяхните разбирания и верую за живота. Не след дълго остават сами! После старата песен на нов глас,....ако има време и не се е спаружила като костенурка...
9
3
 
12
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Льольовци познавам, да. Един познат става рано за да закара детето на детска, после тича на работа, но оставя колата, ако жена му реши да иде до мола през деня. В същото време кръшка, но вечер бърза да сготви и да се подмаже на жена си. Е това е льольо. Жена му е Ок, вижда, че няма любов, но нали гледа децата, оставя и колата и малко пари за мола. Това не е семейство. На мен ми е ясно, но нещата са толкова зле, че вече не знаете какво е и как изглежда. Като динозавър е доброто семейство у нас.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според заглавието жените трябва да прекарват времето си с мъже, които не ги харесват. Ех този български език ...
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Гаджева що търпи "и си губи времето с дъртака Бялата Златка.Пристана на дядо си.
6
9
 
11
 
! Отговори
Мъжете задължения? преди 2 години
Към 19, който живее преди няколко века:ако жената работи, също като мъжа, защо е длъжна да му готви бе? :D Вие в кой век живеете? Виж, да си е била цял ден у тях, по-може. Но да е бачкала цял ден, като теб, и после да чакаш на нея... на такъв мъж му се вика мамин льольо :D С ръце в .... джобовете
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По скоро, защо да си губите времето с мъж, който няма сериозни намерения към вас
4
8
 
26
 
! Отговори
При мен е така преди 2 години
1. Ако единият смята, че връзката е изгубено време, то същото ще важи и за другият. Т.е, мъжът също си губи времето. 2. Мъжът е представен като някакъв злодей, престанал да обича, а жената като някакъв обект, който има нужди. Жената освен нужди има и задължения. Тя е редно да се погрижи за семейният уют, да сготви, да чака мъжа си от работа, да гледа и възпитава децата. Ако за всичко това мъжа разчита на трети страни, през това време работи, а жена му само чака някой подарък, е няма да стане.
3
5
 
26
 
! Отговори
БЧ преди 2 години
Продавам картофи от Родопите по 50ст килограма. При взимане на цял чувал давам чесън като бонус. При интерес отидете в Смолян и питайте за Бай Чочо.
2
6
 
7
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Извинете, може ли да ми помогнете да живея много по добре, за да съм истински шастлив ?
1
10
 
15
 
! Отговори
Набор 93 преди 2 години
Аз си търся кака от 30 до 36-37 години да ми готви, чисти, пере и гладе!