Какво ще ни донесе сезонът на Телеца

Време е да признаем своите силни страни
17 апр 2022 14:45, Михаела Лазарова
2
Какво ще ни донесе сезонът на Телеца
Снимка: Istock

В началото на март посрещнахме сезона на Овена. Всичко се задвижи с голяма инерция, много вдъхновение, огнена енергия. Зачеркнахме онова, което не работи вече добре за нас, за да можем да стартираме свободно новите си идеи.

Сега обаче енергиите се изместват, когато на 20 април Слънцето ще премине в знака на Телец. Вече започваме да усещаме как енергията от сезона на Овена се забавя и ние се заземяваме.

Сезонът на Телец е нашето време, в което можем да забавим темпото и да помислим за това, на което наистина искаме да посветим времето си.

Докато сезонът на Овен вдъхновява нашите импулси и страсти, сезонът на Телец ни кани да погледнем към дългосрочните си цели и да усъвършенстваме своите силни страни. Енергията е по-бавна, но пък това не е никак лошо, особено ако напоследък се чувстваме с по-занижени енергийни нива, заради динамичния ни график.

Телецът е знак, който се свързва с материалните блага, удоволствието, хубавата храна. Сега всеки получава възможност да отдели време за удоволствията в живота. Време е да се отпуснем и да помислим върху това как да запазим нашите ресурси и енергия.

Сезонът на Телец е специален тази година, тъй като носи началото на Сезона на затъмненията. Очакват ни две затъмнения, новолуние, слънчево затъмнение на 30 април, последвано от рядко затъмнение на кървава Луна на 15 май.

Сезонът на затъмненията винаги е време на трансформация в живота ни. Те носят промяна или мощни моменти на пробуждане, които променят курса ни на движение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Печени агнета за Гергьовден :)))