Нанси в топ 10 на "Мис Свят" след два тура

Българката е седма след конкурса за плажна мода и спортното състезание
10 сеп 2013 14:08, Александър Попов
28
Нанси в топ 10 на "Мис Свят" след два тура
!no frame media

"Мис България" 2013 Нанси Карабойчева се нареди в първата десетка след първите два предварителни конкурса в програмата на "Мис Свят" 2013. 

Хубавицата от с. Юнаците натрупа точки на  туровете за плажна мода и в спортната надпревара, което засега я нарежда на седмо място. Тези успехи на Нанси и дадоха достатъчно точки, за да се изкачи до седмо място във временното класиране.

Всяка следваща натрупана точка от предстоящите миниконкурси ще я доближи до призовите места във финала. Следващото изпитание за Нанси ще бъде на 12 септември, когато ще представя национален танц.

Преди да отлети за о. Бали, Карабойчева подготвяше своята хореография с ансамбъл "Българе". Пред журито тя ще представи интерпретация на варненско хоро.

Докато красавиците от цял свят се подготвят за големия финал на 28 септември, в Джакарта започнаха масови протести на крайно религиозни мюсюлмани срещу 130-те участнички. Били са отправени и заплахи, което е принудило организаторите да преместят гала вечерта от индонезийската столица в Бали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Дано да е в топ 10, ама от 4-то до 27-мо място са наредени по азбучен ред, защото всички са с 10 точки, та затова Нанси е 7-***!!!!
22
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 10 години
как не ви е срам да лъжете. при банските в сред първите 33, но не стига до първите 11, а за спорта, не се е класирала в първите 16. Ако господинчото беше истински журналист щеше да си провери информацията, вместо да преписва от сводницата Жени.
21
1
 
7
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Нашето момиче наистина е много хубаво, толкова е свежо, толкова е естествено, с чудна усмивка, и всеки който пише разни щуротии, просто е злобар. Не си ли спомняте последните няколко години, какви миски се избираха в България. Тогава имах усещането, че само да се покажа на улицата и видя първото момиче, ще е по-хубаво от платения избор на поредната бизнесменска издънка... Така че, успех на Нанси, момиченцето ни е чудно!
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е момичето.Дано успее да пребори яката конкуренция!
19
3
 
2
 
! Отговори
мен преди 10 години
Искам да мммба Нанситу......
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм гледала конкурса/предаването, който спечели тя в България, но първоначално на снимките не ми хареса. Тук обаче ми се струва много сладка. Пожелавам й успех!
17
3
 
4
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До Tulski" Аз се знам какъв съм, ако ти не се знаеш или не се чувстваш българин е твой проблем. "Ако за теб е проблем това дали си или не си, или се чувстваш българин, за мен не е :)
16
1
 
26
 
! Отговори
кк преди 10 години
Красиво и нежно момиче е! Успех!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До миска-специалис'за съжаление важи азбучния ред, Бразилия има 10 точки само на единия кръг , а е преди България -азбучно е :)
14
0
 
3
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До GheroВъпрос на усещане и гледна точка. По-добре отколкото да се eбaт братовчеди /визирам долуспоменатите ингилизи и иначе чистата "ромска" раса/
13
6
 
14
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Не приличала на българка?!? Толкова шарен народ сме, щото не един и два етноса са минали и останали по тия земи столетия наред... "Чисти" Българи НЯМА. И добре, че е така, вижте ингилизите - анемични и слаботелесни същества. А който не харесва Нанси си заслужава Тоца за миска!!!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10,ти нормален ли си ?
11
4
 
1
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
SpiroХубаво е че поне от жени разбираш малко, за разлика политиката където си тотално загубен :)
10
9
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Прилича повече на рускиня от колкото на българка - т.е. обратно на това, което е казал поетът тя има бяла като перла кожа, а не гарванови плитки, смугла гръд.
9
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момичето е хубаво, няма спор, но му липсва онзи тип чар и излъчване, което да те накара да се влюбиш от пръв поглед и да си изгубиш ума. :)
8
7
 
27
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До Spiro"Толкова е хубава, че дори не прилича на българка."- това не го разбирам....ти си от тези мъже,които са ги "порязвали" толкова пъти,че са се озлобили.Недей така...българските жени са едни от най-хубавите но не съм чула подобно твърдение за мъжете...Иначе момичето наистина е много красива и ако трябва да сме честни само тя ставаше...другите ми приличаха на магистралки да не говорим за ***
7
0
 
21
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
Айде и тук се намъкнаха " братята" мюсюлмани.Това вече прилича на инвазия....до кога ще ги траят тези *** объркани...
6
2
 
44
 
! Отговори
asd преди 10 години
Нашето момиче си е страхотна, има топли черти, мило излъчване, големи очи и още едни големи очи, но те в тези конкурси не са толкова важни. Красотата и не е от типа "конфекция", различна е и заслужава да е много напред в класирането. Мис Свят трябва да изглежда точно така, не с мерки на манекенки-анорексички, остри черти, поглед на хиени и държание на ***.
5
3
 
70
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Драги онанисти, замълчете и наведете глава. Виждали сте жени само по списанията. Момичето е чудно хубаво. От последните 5-6 миски в БГ, това е най-хубавото момиче. Излъчването и е естествено и свежо, невероятни очи, чудесна усмивка, перфектно тяло. Толкова е хубава, че дори не прилича на българка. Евала, този път наистина имаме достойна претендентка! Разбирам, че не ви харесва, защото не прилича на силиконова ***, която се е качила на 20см токчета и гледа лошо, все едно целия свят и дължи нещо.Ходете по чалготеките, там жените ще ви харесат!
4
11
 
10
 
! Отговори
Bobi преди 10 години
Всъщност е от 3то до 26то място, които имат равен брой точки, а е толкова напред -7ма заради азбучния ред !!!В топ26 е !:)