Обиди, крясъци... Тото и шеф Петров на косъм от бой

VIP Brother продължава със скандалите и простотията
14 окт 2017 09:57, Александър Попов
64
Обиди, крясъци... Тото и шеф Петров на косъм от бой
Кадър: Нова тв

VIP Brother продължава да изумява с напрежението и скандалите между звездите, които се събраха под покрива на къщата в Нови хан. Този път на пиедестала излязоха шеф Петров и Тото.

Готвачът бе засегнат от Ваня Щерева, че застава зад печката само, когато има изобилие от продукти. В познатия си стил, Петров започна с коментарите си зад гърба на Ваня и направи на пръв поглед безобидна асоциация между писателката и майката на Тото.

Музикантът превъртя и тръгна да бие шефа, който видимо се стресна от агресията му.

"Ще те размажа като лайно! Няма да говориш за майка ми, нещастник", крещя Тото и бутна готвача.

Той бързо бе привикан в изповедалнята да се успокои. Той осъзна, че е прескочил границата, но пък бе категоричен, че няма да се извинява за думите си.

Рапърът и шеф Петров по-късно се прегърнаха, но Тото бе твърд, че в следващите дни ще ограничат до минимум общуването си в къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: тотоVIP BrotherШеф Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
6
 
! Отговори
Методий преди 6 години
Мога да кажа, че чалга певачката Тото е едно позьорче, което се прави на мъж. Като го хвана, боя се, че ще го разплача за пореден път.
54
3
 
11
 
! Отговори
И преди 6 години
Защо сте толкова наивни да не кажа ***. Всичко е режисирано.
53
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пьк смятам хората да спрат да гледат тези простотии турските и индийски сериали защото не струват банални са тьпи са и са по всяка телевизия а Диема фемили този канал е пьлен с простотии Турски и индийски сериалиТурските и индийски сериали са вредни за здравето и са опасниДа ги спрат завинаги защото са пьлна 0 пьлна трагедияСмятам само че Турският сериал Опасни е супер но и той взе да става лигав съвсем малко и банален обаче си го бива Другите турски сериали са пьлна 0
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте кой каквото иска ще гледа Смятам че предаването е супер А който не му харесва да не гледа Смятам поведението на Мегз за много банално много се прави на важна Защо изобщо са я вкарали в това предаване нагла глупава жена Аман от такива хора
51
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледайте тази гадост, ижасна пристотия е!!!
50
7
 
5
 
! Отговори
65 преди 6 години
Тото не е ц иганин
49
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
обаче Петроффф каза веднъж, че Тото има ц и ганска жилка и са без брада много мяза на ***, от по-светлите де
48
17
 
12
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Този г.лупав рапърне може да стъпи на малкия пръст на шеф Петров.
47
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 51 Муахахахах..от кого ще яде бой бе? петров не можеше да счупи една дъска а Тото пръв поиска не една а две дъски и ги пречупи без проблем.Тото и тренира бокс, а тоя готвач само на сланина ще стане ако го изхака.
46
14
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Готвача е дразнител ама в тоя случай това *** Тото му скача без основание. Не подценявайте дебелаткото Тото нема никакви мускули -ще яде пердах.
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя сезон е пълна трагедия на виповете. Най-слабият от всички. За справка най- силният беше с Денди. Най-големият мозък от всички вип в историята на българския Брадър!Тоя е наистина Интелект!
44
6
 
30
 
! Отговори
\\\*_*/// преди 6 години
Как можете да гледате тази прocтотия и да си губите времето, направо не знам?
43
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 45 Моля ти се тоя *** да не го наричаш шеф? К'ъв шеф е тоя малoумен комплексиран ***? Хранова се оказа по-добра готвачка от него в къщата. ФАКТ! Направо го направи да гледа тъпo!
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 46 Разбира се, че си изпусна нервите- сам си го призна, но по-уважителното е тази негова агресивност спрямо бoклука Петров, който изобщо не си мери думите, не само в Брадъра , а и в живота. Комплексар ли е , болен мозък ли е, не знам. Той даже не осъзнава защо тоя му скочи така. "Човекът е някъде, бе!"Има един такъв лаф у наше село!
41
3
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен .... Да, може да приемем, че в случая целта е оправдала средствата, а и тези средства със сигурност ще се харесат на феновете на Тото, защото те очакват точно такова поведение от него, така че и целта е постигната два пъти, но пък се съмнявам, че в случая Тото е действал целенасочено, според мен той просто си изпусна нервите .... !!!
40
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеф петров и в "Черешката на тортата" се държеше по същия противен начин. Успя да се изпокара с всички, проваляше вечерите им, не си затваряше устат, все същите номера, труден за изтърпяване.Мен взеха да ме дразнят обясненията между Дани и Алекс. Омръзна ми да слушам за Банско. Едно и също всяка вечер. Ако ще се помиряват, да се помиряват. Ако не си вярват, да слагат край.
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
43 Калеко, съгласен съм с мнението ти за Роналдо..много по-балансиран и уравновесен след такива обиди и закани. Само че виж какво се получава...той изтърпя унизителните думи и закани на Петров точно заради по-сдържаният си характер, а Тото уби всички мераци на тоя плондер да му се заканва( защото това е в природата на Петров впрочем) като му взе страха с агресията си. Не знам кое е по-достойно поведение..да се оставиш да те пoрят като агне или да ти казват: Извинявай,извинявай, извинявай! М?
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само се чудя Ваня Щерева к'во прави там. Уж интелигентна, но пък като се сетя каква боза направи от сериала "Под Прикритие" след първи сезон( понеже първи сезон не беше неин)... логично е да е там.
37
3
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен .... Честно казано на мен поведението на "Роналдо" много повече ми допадна. той знаеше на какво място е попаднал и какви са правилата в Къщата, и като спортист ги спазваше. Намирам за много по-мъжко неговото поведение от това на Тото. Той въздействаше на шеф Петров с позволените в Къщата средства, а Тото просто си изпусна нервите и показа на тинейджърите, чиито кумир е, тинейджърското си поведение .... !!!
36
2
 
8
 
! Отговори
от трън на глог преди 6 години
Избягали от острова на д-р Моро Зверохора,скрили се в Психодиспансера на Хаяско Тупарев.Съществата имат определен закон, даден им от баш "брадъра"Тупарев, към който се отнасят като към Бог.