Орлин Павлов сияе! Стана баща на момиченце

Майката на малката Елизабет Павлова е Диана Велинова
23 яну 2019 07:50,
44
Орлин Павлов сияе! Стана баща на момиченце
Снимка: Булфото

Поп звездата Орлин Павлов стана баща на дъщеричка. За това се похвали самият певец в социалните мрежи.

"Елизабет Павлова, добре дошла на този свят. Неизмерими благодарности на д-р Анна Богданова и целия екип на акушер-гинекологията в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Невероятни сте! Диана обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен "Светът е друг когато си тук", написа изпълнителят на "Живи легенди" във Facebook.

Майката на момиченцето е Диана Велинова, като за връзката им с Павлов се шушука отдавна в публичното пространство.

Въпреки това певецът ревностно пази личния си живот, като успя да опази бременността на половинката си до последно в тайна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
9
 
! Отговори
Честито на родители преди 5 години
И близки! Невероятна радост е дете да дойде на този свят! Нека всички да са живи и здрави!
27
2
 
25
 
! Отговори
честитоооо преди 5 години
Винаги ме е кефел! Много земно и скромно момче! А и може да пее :) Да им е живо и здраво! Хубава новина, още едно българче!
26
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пола на детето се определя от жената, а не от мъжа.Всеки мъж има по равно мъжки и женски сперматозоиди.Влагалищното PH определя кои ще са по бързи и кои по-бавни.Колкото по-млада е една жена, толкова по-вероятно е да има момиче.С наближаването на менопаузата, PH-то се променя и става по-алкално.Тогава по-бързи стават мъжките сперматозоиди. Колкото по атлетична и спортна е една жена,толкова повече тестостерон има в кръвта си, което означава по-алкално PH,което означава по-голям шанс да роди момче
25
39
 
15
 
! Отговори
teo преди 5 години
Орлине, можеш да се хвалиш с това дете само тогава, когато майката на тава дете Диана Велинова стане твоя съпруга!!! В противен случай ти даряваш само нещастие на Елизабет като порасне! Това, че си я припознал за дъщеря, ти си един престъпник, който прави дете не на съпругата си , а на едно нещастно момиче!!!
24
1
 
27
 
! Отговори
Рая преди 5 години
Да им е честита първа рожба,да е здрава и послушна!
23
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОРЛИНЕ,ЧЕСТИТА РОЖБА! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО. ТИ СИ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК.Виждала съм те на живо ,разменихме си 2-3 приказки след участието ти и спечелването на Брадъра.Много земен,усмихнат и добър човек си така го почувствах.Желая ти много щастие,късмет,любов и само напред! Мери от Пловдив.
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито и на двамата родители! Да им е живо и здраво детето, и те да са живи и здрави да си го гледат!
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 22 Ти затова ли уби дявола със смирение- щото продължаваш да му пишеш??Забавен папагал си! )))
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До19Палячо, питам те ако си беше останал с тримата си синове...щеше да кажеш че са му силни гените или са му силни на 100%????))))--базирайки се на извад от 3 опита - да! Да пробва 5-и път ... ама ако стане 4-о мочче, кво прайм? подтвърждаваме ли, че генетите са му по-силни от тези на Виктория? )
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 18 ***, питам те ако си беше останал с тримата си синове...щеше да кажеш че са му силни гените или са му силни на 100%????))))
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Ако не беше правил 4-ти опит за дъщеря Бекъм и си беше останал с тримата си сина, щеше да кажеш, че гените са му силни на 100%?? Така ли разбирач????---Ами те са му силни, факт! пети път ако пробва, гарантирам - момче ще е !
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 16 Ако не беше правил 4-ти опит за дъщеря Бекъм и си беше останал с тримата си сина, щеше да кажеш, че гените са му силни на 100%?? Така ли разбирач????Муахахахахааххахаха......
16
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А15Аха...а първо 3-*** синове, като Бекъм и след това една дъщеря? Що така дъщеря чак на 4-я път, нали са му силни гените на Бекъм?---Ами силни са му - 75% е сериозен резултат!
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13---Каквото и да си говорим, жената НЕ може да роди мъж ... без мъж, защото НЯМА "ИГРЕК" ! ))
14
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 13 Аха...а първо 3-*** синове, като Бекъм и след това една дъщеря? Що така дъщеря чак на 4-я път, нали са му силни гените на Бекъм?А бе ***, аре у лево, бе!
13
6
 
15
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Слаби гени ли? Щото предал хикса, а не игрека ли? Синовете носят гените на бащите, а дъщерите на гените на майките ли? Ха ха ха, ти уби всички биологии, анатомии, че и части от всички други човешки науки. Бравос!!! :D
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Как е предал на 3-път тоя пуст игрек, човече? Нали си спец по тия работи? Обясни ми.--едно към три , т.е. 33% - слабо! Да пробва 4-и път, може и да изравни 50/50 ... ама да не стане 1/4, към което повече клоня! ))
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 10 Не, бе *** малoумен, дадох ти пример с боксьора, щото можеше да кажеш, че тия които правят момичета само са женчовци...щото има и такива *** сред нас които го мислят, а иначе защо извади от моя пост второто изречение, щото не ти отърва, нали? Някой като има 3- *** синове и 2 дъщери от една жена пак ли не може да предаде игрека бе, ***?)))
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Познавам един бивш боксьор, който няма кой да го бие в квартала 2 метра 110 кила и е имало случаи по 3-*** да му скачат и да ги разцепва от бой. ---Много си първичен тип, щом не може да усетиш, какво имам напредвид, под израза "слаби са му гените". Имам напредвид, че с конкретната жена , гените му НЕ са доминираще пред тези на жената, и зато не може да предаде "игрека", а предава "хикса". Стана ли ти ясно сега бе, примитив?! "разцепването" от бой не значи, че гените ще са ти доминиращи!
9
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 8 Какво означава слаби са му гените, бе ***? Някой като има две дъщери и трима синове, пак ли са му слаби гените? Или някой ако има 2 дъщери и нито едно момче не е мъжкар ли к'во ли? Познавам един бивш боксьор, който няма кой да го бие в квартала 2 метра 110 кила и е имало случаи по 3-*** да му скачат и да ги разцепва от бой. Но след като се ожени се кротна и сега има 2 дъщери, но син няма. И той ли е със слаби гени или не е мъжага?