Йоанна Драгнева - за майчинството, кариерата и музиката

Певицата ще бъде лектор на Форум бременност и детско здраве на 27 юни
26 юни 2020 19:43, Иванка Гъркова
0
Йоанна Драгнева - за майчинството, кариерата и музиката
Личен архив

Йоанна Драгнева е известно лице от българската поп сцена и големия екран. Израснала в семейство на музиканти, бъдещето ѝ е предопределено – да стане певица. Като малка пее в популярната група „Бон-Бон“, откъдето тръгва кариерата ѝ на изпълнител и влечението ѝ по телевизията. Учи в Средно музикално училище „Любомир Пипков“ с профил „Ударни инструменти“, след което продължава в същото направление в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Там завършва и „Поп и джаз пеене“. През 2011 г. се дипломира като магистър по ударни инструменти.

След детската група, тя се изявява като вокалистка на „Deep Zone Project“, с която участва в конкурса „Евровизия“ през 2008-а. Развива и солова кариера, като първият ѝ самостоятелен сингъл е „Целувка за сбогом“. После създава „Нищо случайно“ и още много летни хитове.
 
От предаването на „Бон-Бон“, на което Йоанна понякога е водеща, тя минава през телевизионните проекти „Мело ТВ Мания“, „В неделя с...“, „Трезор“, „Зов от Африка“ и други.
 
След като завършва висшето си образование, Йоанна взима активно участие по проекти за млади лидери и работи по насърчаване адаптацията на деца със специални потребности. По-късно влиза в политиката и става общински съветник в Столична община.
 
Йоанна Драгнева, която днес е горда майка на малката АннМари, ще бъде светската среща в програмата на поредното онлайн издание на Форум бременност и детско здраве 2020, организирано от здравния сайт Puls.bg. Срещнахме се с нея броени дни преди събитието, което ще бъде на 27 юни, за да ни разкаже как съчетава грижата за семейството и кариерата.
 
Отглеждане на дете и кариера – мисия възможна
 
Йоанна Драгнева стана майка в средата на август миналата година. По време на бременността тя работеше в телевизията по своите нови музикални проекти и до последно изпълняваше ролята си на общински съветник в столицата. Сега, след появата на нейната дъщеря, ежедневието ѝ е почти толкова натоварено, колкото и преди.
 
Единствената разлика е, че с партньора ѝ вече са родители. Освен че е посветила по-голяма част от свободното си време на детето и се грижи за дома и любимото куче, младата майка подготвя своята докторантура.
 
„Не мога да кажа, че е лесно, но се справяме. Разбира се, разчитам много на подкрепата на Миро. С него се редуваме с гледането на детето, за да може всеки да си върши работата и едновременно с това и да участва активно в отглеждането и възпитанието“, обяснява усмихнатата Йоанна.
 
 
Тя разказва, че има моменти, в които и двамата с приятеля ѝ са заети, но не се притесняват, защото могат да разчитат на подкрепата на своите родители, които се включват с удоволствие в гледането на дъщеричката им.
 
Като майка, тя няма достатъчно време за любимите занимания, но намира начини, с които да се поглези от време на време. Признава, че заради пандемията не посещава козметичните салони, но компенсира, като приема много витамини и ползва биопродукти.
 
Как Йоанна Драгнева възприема родителството и успява ли да го съвместява с кариерата, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации