Присила Пресли за Елвис: Ходех с него навсякъде

„Винаги го държах под око, защото целият свят го преследваше“, казва тя
17
Присила Пресли за Елвис: Ходех с него навсякъде
Снимка: Getty Images

Макар да е вярно, че малко любовни истории са толкова емблематични като тази на Елвис и Присила Пресли, тяхната не идва без предизвикателства.

В седмичния брой на списание People, актрисата разказва за трудностите, с които се е сблъсквала, докато се е приспособявала към живота като съпруга на покойния крал на рокендрола. Присила и Елвис се женят през 1967 година и остават заедно до 1973 година. Двамата имат и една дъщеря – Лиза Мари Пресли, която се ражда година след сватбата на родителите ѝ.

„Боже мой, трябваше да науча всичко“, казва Присила за живота си с мегазвезда, която получава постоянно внимание от феновете. „Жените бяха привлечени към него като магнит, така че често се изнервях, когато трябваше да ходи някъде сам. Дори ходех с него, за да му почистят зъбите! Винаги съм го наблюдавала, защото целият свят беше по петите му“, допълва тя.

Актрисата говори и за прословутия нрав на Елвис, казвайки че „ако видеше някой по телевизията, който не му харесваше, вадеше пистолета и стреляше по телевизора. Тогава отиваше при баща си и казваше да му купи нов“.

Присила, която сега е на 76 години, се влюбва в певеца, когато е едва на 14 години. Тя се ражда в Ню Йорк, но се мести да живее в Западна Германия заедно с майка си и баща си Пол, който е капитан във ВВС на САЩ. Именно заради него семейството променя местоживеенето си в Европа през 50-те години на миналия век. Елвис завладява сърцето на Присила, когато тя е поканена на парти в къща в град Бад Наухайм, наета от певеца.

В момента, в който среща Пресли, който тогава е в средата на 20-те си години и вече е суперзвезда с хитове като Hound Dog и Don't Be Cruel, Присила веднага разбира, че трябва да го задържи за себе си. „Исках да отида навсякъде с него. Плачех, когато не можех да съм около него“, разказва актрисата.

През 1963 година, три години след завръщането на Елвис в САЩ, родителите на Присила ѝ позволяват да се премести от Германия в Мемфис, където живее цялото семейство Пресли. Условието към младата дама било тя да живее с бащата и мащехата на Елвис, само на километър от имението му Грейсланд. Четири години по-късно, когато той е на 32, а тя на 21, двойката се жени.

„Като негова съпруга винаги бях готова да го посрещна на вратата и да го глезя. Много обичах да се грижа за Елвис. Обичах да го храня. Имахме си свой език, защото около нас винаги имаше много хора и искахме да се разбираме само двамата в тълпата“.

Вижте още от историята на Елвис и Присила Пресли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами не е садизъм, а липса на интерес, а Присила си е получила каквото е искала.
6
1
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Написах вярни неща и ме изтриха. Що за креатура е бил Елвис? "Като не му харесва някой по телевизора вади пищова и стреля". Примитив.
5
1
 
1
 
! Отговори
Тъъъъъъй ли... преди 2 години
И ся ко...
4
2
 
4
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 години
Да не кажа атсинганска.!. 14646
3
4
 
7
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 години
Еее, бетер турска работа!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси лигльото!!!
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тази статия е плашеща и показателна. Смятайте една 14 год как си е навила на пръста да вземе даден мъж, че чак я и изпратили да живее при родителите му. К* са на всяка възраст.