Оскари 2022: Какви бяха маникюрите на звездите?

Тази година те са по-изчистени
31 мар 2022 20:18, Дарена Найденова
5
Оскари 2022: Какви бяха маникюрите на звездите?
Снимка: БГНЕС

Разбира се, Met Gala може да е най-важната модна вечер, но що се отнася до нас, червеният килим на Оскарите е мястото, където се раждат някои от най-емблематичните визии за красота в цялата история. Все пак там се събират най-големите звезди на Холивуд, които са свикнали да разчитат на цял отбор професионалисти за своята визия, така че рядко могат да сбъркат с нея.

Всяка година номинираните за „Оскар“, водещи и гости се обединяват със своите бляскави отряди, за да създават външния вид, който ще се помни за години напред. Кожата им е подготвена, гримът е нанесен, а косата е добре оформена. Но едно от нещата, които най-много обичаме да наблюдаваме, често остава скрито от оценката на критиците. Говорим, разбира се, за маникюрите на звездите.
 
Помислете за това – всеки път, когато носител на „Оскар“ грабне наградата, какво попада в центъра на вниманието? Точно така, ръката, която държи златната статуетка. Именно затова звездите трябва да имат перфектен маникюр, за да не се притесняват от близкия кадър и снимките, които бързо ще обиколят целия свят. Ето защо маникюристите прекарват седмици или дори месеци, планирайки перфектната визия на ноктите на своите клиенти за червения килим.
 
Така се създават неутрални дизайни, които да се комбинират идеално със смелия избор на рокля, други пък избират луксозен позлатен маникюр, който да издигне семплата рокля на съвсем друго ниво, или ще заложат на класическия френски дизайн. Без значение какъв епичен вид на ноктите ще бъде избран, всеки път преди началото на Оскарите, ние гледаме в ръцете на номинираните.
 
Цяла нощ се приближаваме към телевизорите, за да видим прясно лакираните и изписани нокти на най-големите звезди на Холивуд. Правим го, за да се сдобием с вдъхновение за следващия път, когато посетим салона за красота.
 
Ето какви маникюри избраха тазгодишните звезди: 

Трейси Елис Рос
 
Рос е добре запозната със смелите цветове и изящни дрехи, доказвайки го и на червения килим на 27 март. За най-голямата нощ в Холивуд маникюристът Махо С запази маникюра на актрисата неутрален и семпъл, за да допълни останалата част от визията ѝ. Овалната форма на ноктите само повишава елегантността на този дизайн и контрастира безупречно с червеното ѝ червило.

Джесика Частейн
 
Тази година Частейн успя да грабне първия си „Оскар“ за играта си като Тами Фей не само за безупречната си роля, но и за зашеметяващата трансформация. Преди началото на церемонията актрисата впечатли всички с лак от розово злато, нанесен от маникюристката Джули Кандалек. Ноктите на Частейн чудесно съответстваха на нейната омбре рокля.
 
Никол Кидман
 
Актрисата от „Да бъдеш Рикардо“ се размина със статуетката, но това не ѝ попречи да влезе в челните класации на модните критици. Тя също така попада и в нашата за най-добър маникюр, избирайки червения цвят, който се комбинираше чудесно с червилото ѝ. Заоблените ѝ овални върхове придаваха още по-красив завършек на визията.
 
Още за маникюрите на Оскари 2022 ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добра и полезна новина за Българския народ.