Кралски биограф: Принц Хари с травма от детството

Ето какво пише той в своята книга
14 окт 2022 15:55, Петя Славова
6
Кралски биограф: Принц Хари с травма от детството
Getty

В новата книга на Том Бауър „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“ авторът излага своята теория защо херцогът на Съсекс, който, както знаете, имаше много романи, избра Маркъл и ѝ направи предложение за брак.

Писателят твърди, че Хари е дълбоко травмиран човек в детството. Смъртта на любимата му майка, принцеса Даяна, остави огромен отпечатък върху целия му по-нататъшен живот и оказа огромно влияние върху развитието на неговата психика. Херцогът на Съсекс израства като неспокоен и тревожен тийнейджър.
 
Меган Маркъл, която започна да проявява дълбок интерес към живота на британското кралско семейство, много преди да срещне Хари, добре осъзнавала всичките му слабости. И именно това ѝ помогнало да спечели бъдещия си съпруг от първата среща.
 
„Той също така е психологически травматизиран от отношението към баща му и майка му и по-нататъшния роман на принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс и публичното отразяване на всичко това в пресата“, каза Бауер. Но по време на повратната точка в живота му Хари беше само на 12 години.
 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
probi преди 1 година
Омръзнаха отдавна новините за това семейство.Спрете се вече!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завалията, жив да го оплачат! Сън не ме лови!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
DMS HARRY. Аз съм беден Уиндзорски принц с наследство за милиарди лири, натирен да живее в Канада. Мама почина, баба и дядо също. Моля, помогнете! Много съм депресиран!
2
4
 
8
 
! Отговори
Агата кристи преди 1 година
Чарлз като го е разбрал, че не му е дете, го е изпуснал случайно, но сел ската му конярска кратунка е устояла на падането. И така трийсет и няколко години по-късно чарлз успя да го натири окончателно след като бабата сдаде багажа и спазваше благоприличие от кумова срама. Сега хариту за отмъщение ще народи един футболен отбор принцове и принцеси с лилава кръв и ще бие с тях национала на албиона в неприятелски мач. След това ще се върне на бял кон да обяви английска република и ги оправи за 800 дн
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да идва в Карлуково! Ще намерим място и за него!