IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Караколев: Над 200 т вносно агнешко ще залее пазар за Гергьовден


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

33
СТРАНДЖАТА
преди 1 месец
Харесвам 4 Не харесвам 1
ПРОИЗВЕДЕНО Е ОТ СЪМНИТЕЛНИ АГНЕТА! САМО БЪЛГАРСКИТЕ АГНЕТА С РАДОСТ ОТДАВАТ ЖИВОТА СИ ЗА ТРАПЕЗАТА НА БЪЛГАРИТЕ!
отговор Сигнализирай
32
анонимен
преди 1 месец
Харесвам 6 Не харесвам 1
До: анонимен-Да бе затова 3 милиона емигрираха в чужбина от богатата ви демократична клоака.
отговор Сигнализирай
31
Не е важно
преди 1 месец
Харесвам 5 Не харесвам 2
Дали новозеладското е по-хубаво /може и така да е/. Важното е, че по европейските правила за дата на производство, се отбелязва датата на размразяваме, та и 30 годишно може да е. Хайде големите знаители малко да се ограмотят! Българското може да на е най-доброто, но със сигурност е прясно/просто производството е твърде малко, за да има замразено, камо ли 30годишно. Ако имам пари купувам, ако не минавам на пържоли.
отговор Сигнализирай
30
анонимен
преди 1 месец
Харесвам 10 Не харесвам 2
Вносното било със симнителен характер. Вено ли бе?? Ами как ми гарантирате че нашето не е със съмнителен характер??
отговор Сигнализирай
29
анонимен
преди 1 месец
Харесвам 10 Не харесвам 1
Че какво лошо има да има внос...нека има конкуренция. То и без това цените стигнаха безумни върхове.
отговор Сигнализирай
28
баба мара
преди 1 месец
Харесвам 1 Не харесвам 3
изобщо не купуваите никакво месо защото не се знае на колко години е няма значениекои се изказва и какво твърди всичко е гадост и болести
отговор Сигнализирай
27
Знаещ
преди 1 месец
Харесвам 10 Не харесвам 4
Вой, та вой - вносното агнешко конкурирало местното ... ! Ами защо не си отговорим на въпроса кой би съхранявал замразено агнешко в хладилни камери, би плащал тока години на ред само и само да го изнесе в България ? И кой би тъпкал в Австралия например, където животните се отглеждат свободно, с химии, хормони и други субстанции като у нас ? Пример - оня ден с жена ми купуваме наше, току що заклано. Цена 30 лева килото. Оказа се агнешко- смрад та се не яде. Е как да повторя ?
отговор Сигнализирай
26
матроса
преди 1 месец
Харесвам 3 Не харесвам 3
До: Капиталистдо 7.селкор.Какви ги пишеш бе.Във Варна всички супери бяха заредени с месища от всякакъв вид.Рафтовете се огъваха от стока.Никъде не продаваха замразено.От Толбухин всеки ден зареждаха прясно.Колбаси всякакви-от хамбергски салам и кренвирши до македонки и салам "Камчия".Кремвиршите не бяха с найлон.Когато бях дете имаше и делфинова филе-черно и много вкусно.Сафрида беше 0.30лв.Нямало?Всичко имаше тогава.Рафтовете се опразниха после,когато скачахте на проклетите павета.
отговор Сигнализирай
25
Нане
преди 1 месец
Харесвам 4 Не харесвам 0
А има ли куЦеско от Виетнам питаме....===]]]
отговор Сигнализирай
24
NZ
преди 1 месец
Харесвам 8 Не харесвам 3
Bg животновъдите и фермерите живеят с един век назад. Вече обаче ние сме отворен пазар, и има конкуренция. Месото от нова зеландия, австралия и аржентина е едно от най-качествените в света, признато навсякъде. Само нашите реват, че било по-евтино, е щом е по евтино да го карат от другия край на света, вместо това от тук, значи БГ фермер пак печалбари на гърба на хората, че и допълнително и субсидии влачи от ЕС.
отговор Сигнализирай
Новини