IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Кашкавал като гума, съдържащ нишесте, измести палмата


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

55
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Гудийър и Мишлен има какво да научат от българската хранително-вкусова промишленост.
отговор Сигнализирай
54
брях
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен 63Абе байко, кой ти каза, че гумата е мека?
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
Да дойдат производителите да им покажа истински узрял кашкавал от краве мляко. За младите които никога не са виждали истински кашкавал ще им кажа как да го познаят. Истинският кашкавал не е мек като гума. Той е твърд и трудно се реже. Когата отрязаното парче го разчупите с ръце трябва да се къса на конци. Трябва да мирише на прясно мляко а вкуса му трябва да е приятен и не много солен.Това което го продават в магазина не е никакъв кашкавал. Това е химия въпреки че цената може да е 15 лв за кг.
отговор Сигнализирай
52
1
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
другари,толкова много контролни органи имате,то не бяха агенции,то не бе земеделско министерство,ние обикновените българи,какво можем да направим,ами затворете ги,но не ви стиска,защото всичките производители са близки до бившата власт,пример зоров,бивш милиционер,маджаров тоже,все големи производители,а парсата я обират дребните мандри,преработващи до 10 тона пр.мляко.
отговор Сигнализирай
51
До 54
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
Ми купи си млеко ,бе.И си бучкай масло,кваси си кисело.У нета има и рецепти как да си направиш и кашкавал в домашни условия.Не е никак сложно.Ама пусти мръзел.По-лесно е да мааш крачоле из улиците,да кесиш по кафенета и кръчми и после да идеш да си купиш гума да ядеш.
отговор Сигнализирай
50
Гумен кашкавал
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
49
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 13 Не харесвам 5
Кашкавал с нишесте пълни бойковото чекмедже.
отговор Сигнализирай
48
Боколандски кашкавал
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 4
До ТялотоТака е. Истинският кашкавал и цирене са мноо вредни, особено за нашите фирми, на Бойхко, де;))) Наште фирми праат от водъ и малко магия, квото поискате;))) и квото си пожелаете. Магията на Бойхка е велика, като на Христос - от водата - вино и с пет леба и две риби наранва сички гладни. Не е ли Магия, е?
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 13 Не харесвам 5
изкупната цена на млекото е 40-50 ст. за 1 л., за истинско сирене трябват 7-8л - да кажем разхода е 4-5 лв. - тези до 12 къде отиват?
отговор Сигнализирай
46
Тялото
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Няколко неща, които трябва да са очевидни.Нишестето е много по-малко вредно от палмата.Кашкавала, дори био си е вреден отвсякъде. Казеин и 40% наситени мазнини.Всички реват че ги "тровят" ама си купуват шоколадчета и вафли, на които си пише черно на бяло, че са с фруктозне сироп и палма. После се донапълнят с бял хляб, евтина кайма и всякви очеивдни ***.
отговор Сигнализирай
Новини