IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

499
Ами
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
Надявам се да спрат вече кулинарните изстъпления по телевизията. Кой ли ги гледа. Нещастници със самочувствие, но си остават готвачи.
отговор Сигнализирай
498
Българин
преди 2 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Пълни глупости. Няма стандарт на запад за ценообразуването на телешките стекове. Навсякъде е различно - на грамаж или твърда цена. Затова навсякъде сервитьорите уточняват. Другата простотия - сервирали са им три пържоли по половин кило едната. Това е пълен абсурд. За това вече има стандарт - до 300 грама. Все такива лета като тази година им пожелавам на всички по българското ***, та дано скоро фалират и започнат да предават бизнеса в ръцете на по-интелигентни хора с желание да го развиват
отговор Сигнализирай
497
Добре,че ни ограмоти
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
До До 511...Щото ние все още ядем доматите с колците и чакаме акъл от "висш разум", или най-малкото от такива извисени личности като тебе!Първо се обърни назад и виж къде си си събул цървулите преди да ни навираш в очите как не сме пътували по света и как не сме знаели кое как е!
отговор Сигнализирай
496
Скъпи пържоли
преди 2 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
В скъп ресторант, със съответната категория! Не на плажно капанче!
отговор Сигнализирай
495
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Готвачите не разбраха ли, че са просто готвачи, обслужващ персонал. Никой не им ще акъла. Да въртят черпака и да излизат от кухнята през задния вход. Ама то майстори, шефчета. Откъде накъде ще ми вменявате вкус?
отговор Сигнализирай
494
рижко
преди 2 години
Харесвам 25 Не харесвам 1
господине, в гърция ще ви уведомят предварително колко струва, ще ви обяснят, за да няма недоразумения. А в България ще си мълчат и ще ви цакат...има разлика нали...и не обиждайте хората, които нямат възможност до посещават хубави ресторанти, да не мислите, че не искат
отговор Сигнализирай
493
До 511
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 21
Неграмотни сте масово. Още нямате ниво, не пътувате и не полагате никакви усилия да се развивате. По темата така се определя цената на скъпите меса по ресторантите в цял свят и никой няма проблем с това. Ето защо си яжте панирани хапки и ПКС (пържени картофки със сирене) бодвайте в Хепи и до там.
отговор Сигнализирай
492
правилно
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
вс ички тия ,,шеф готвач,,-са обслужващ персонал,предлагат някакви прекупирани манджи от мастаполското мурабе,я го накарай тоя да сготви българска гозба гледа и се кокори
отговор Сигнализирай
491
До 509
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Пише се ribeye steak. Написано с латински буквички както си го чул по телевизията издава, че само там си го чувал.
отговор Сигнализирай
490
leni
преди 2 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Ами забранете практиката в ресторантите да се ползват такива практики! Цената в менюто трябва да показва крайния грамаж на продукта. Как точно клиентът може да провери грамажа на това, което му сервират? Хора, които не ходят често на ресторант, няма как да знаят, не защото са неграмотни а понеже не разбират ценообразуването. Куп некадърни "шеф" Петров, Шишков, Мошеников се добиха да се изказват в подкрепа на въпросния кожодер, защото и те прилагат същите практики.
отговор Сигнализирай
Новини