IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

428
анализатор
преди 2 години
Харесвам 36 Не харесвам 1
До гуша ми дойде черпаците да се правят на шефове.По мое време в ТОХ-овете отиваха да учат най-слабите ученици.Там се учеше,ако нищо не става от теб.Но живеем в ненормално време,и най-нискоквалифицираната професия вече се смята на най-спициалната.Боже до къде се сринахме.
отговор Сигнализирай
427
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Вече ще поръчваме две кафета в четири чаши кола с четири сламки и т. н. На маймуни ни направихте.
отговор Сигнализирай
426
Mladen Milanov
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
А кои е "шеф " Петров?
отговор Сигнализирай
425
до шеф готвач Петроф
преди 2 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Позволява си да обижда хората, че са платили толкова много пари за тези фалшиви пържоли. Защо на снимката на касовата бележка не показвате колко пържоли са написани и за колко пари? Фокус бокус и от 3 пържолки стават 14! Бре, бре, то както Мистър Сенко фокусникът едно време правеше фокуси. Господата с пържолите тръгнали да правят ресторант, но от такъв занаят представа си нямат, , може и да се краде от клиентите, то под такъв навес и прасе да нахраниш, пак няма да се обади, т.е. да изгрухти.
отговор Сигнализирай
424
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
423
Комунист
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
я не ми давайте пръсти на долу бре фашаггии.който не е комунист е фашисттт.
отговор Сигнализирай
422
Мая
преди 2 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Да СЕ НАПРАВИ ЕКСПЕРТИЗА НА МЕСОТО.И ако се докаже че тези мамят.На пържоли да ги направят.
отговор Сигнализирай
421
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До marquiseТез в чужбина поне не ги мамят с качество и цени.
отговор Сигнализирай
420
дедо от село
преди 2 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Едно време кашаварите като тоз бяха най-нищожната професия, щото там отиваха най-некадърните ! И тоя не е нещо кой знае какъв капацитет
отговор Сигнализирай
419
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Грамажа на порцията в заведенията за хранене е в сготвено състояние винаги е било така.В менюто на заведението е обявена цена за 100 грама и то в сурово състояние.Които и да го прочете така ще остане с впечатлението ,че си е поръчал 100 грамова пържола за 35 лв.
отговор Сигнализирай
Новини