Нова мода - куче с патъци

Полицейските кучета в германския Дюселдорф вече ще носят обувки
26 фев 2008 18:00,
16
Нова мода - куче с патъци
Кучешките обувки са изработени от синтетичен каучук. Снимка: АП

Полицейските кучета в германския град Дюселдорф вече ще носят обувки, за да пазят лапите си от убождания или порязвания по време на служба, съобщава ВВС.

Парчета стъкло и други остри предмети, попаднали между паветата по улиците на Дюселдорф, могат да бъдат опасни за нашите четириноги помощници, обясни говорителят на градската полиция Андре Хартуич.

Кучешките обувки са изработени от синтетичен каучук.

Комплект патъци за четириноги ще струва 30 евро.

Около 20 полицейски кучета вече се учат да ходят с новите обувки, като първата им изява с тях ще бъде на традиционния полицейски парад в Дюселдорф през март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
men преди 16 години
kuchetata vi vinovni, horata vi vinovni, vse niakoi drug za nesto vi e vinoven. a sto se otnasia do blestiastata idea na nemetzite policemen-i: egati divotiata! lapite i ustata sa edinstvenite mesta otkudeto gorkite kucheta se ventilirat-demek si ohlazdat telesnata temperatura! pulni *** sa tia-samo da muchat zivotnite.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хахахааа! Представям си моите кавказки с обувки, може и чорапи да им сложа. Горките животни... А за наморниците съм напълно съгласен.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Искам да съм куче в Германия! Вместо човек в Бг!!С удоволствие ще купя един чифт и за моето куче, ама тя е пудел и незнам дали ще има обувки с размера на нейните лапички! :-(
12
0
 
0
 
! Отговори
н преди 16 години
Ами да, мислят хората за кучетата и за държавата си. Колко по - скъпо ще им излезе ако такова обучено и гледано куче се нарани и след това толкова пари, лекарства и разправии само за едно убождане, така че са прави за обувките. Аз зная в школата за обучение на полицейски кучета / немски овчарки / в моя град само колко излиза сухото мляко / внос / и витамините за малките кученца - доста скъпо. Пък и имаме у дома немска овчарка.
11
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
Това е чудесно! И аз бих купил такива на моето куче.Хората които имат куче,знаят колко бавно зарастват раните по лапите причинени от стъкла.
10
0
 
0
 
! Отговори
PrOxY преди 16 години
Да им сложат обувки NIKE да видиш как ще бягат :D
9
0
 
0
 
! Отговори
mmm преди 16 години
Естествено ще се намерят хора да се възхитят и на това и да възхвалят чужбината. Хора, това е адска простотия, това е всичко друго само не и нормално.
8
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Аз предлагам и дрехи да им дадат и да издадат указ да ходят на 2 крака :D
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
сега ускоряват za 3,5 сек до колибата
6
0
 
0
 
! Отговори
И кво? преди 16 години
Гледал съм филм по енимал или дискавъри, за маратонки за кучета, това което "ходеше" с тях се опитваше да ги изтръска на всяка кречка, все едно че стъпва в кал и си изтръсква лапите. Вероятно е голяма мъка за добитъка да ходи с такова нещо. Сигурно кучетата като търчат с тези (у)бувки ще се пребиват като кучета :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 16 години
коментара на номер едно ме съсипа - кучетата не разсъждават като хората и в голяма степен не изпитват техните потребности, мила девойко
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Колко по-спокойно и приятно бихме си живели без кучета и ***!
3
0
 
0
 
! Отговори
LORENA преди 16 години
Едно от най-солидарните общества.Там няма нито куче,нито коте без дом.Просто хората не могат да си представят какво означава"без дом".И постоянно мислят какво добро да направят!
2
0
 
0
 
! Отговори
Antidog преди 16 години
По-добре куче с намордник,а,ако зависеше от мен,най-добре без кучета!
1
0
 
0
 
! Отговори
me преди 16 години
tova ku4e na snimkata izglejda dosta dovolno,sigurno my e dobre taka,i my e udobno,tukmo niama da si izcapa lapi4kite :) kef!