Каспър? Мъгла? Смъртта? Мистериозната снимка

Британец отиде на гробищата, за да се убеди, че няма духове
13 яну 2016 15:52,
19
Каспър? Мъгла? Смъртта? Мистериозната снимка
Снимка: Dean Johnoson, Newsteam

48-годишният Дийн Джонсън се запътил към гробищата в Девънтри с камера в ръка и една цел - да докаже, че духове не съществуват.

Само че запечатал кадри на нещо, което изглежда точно като дух. Някои описват фигурата като Смъртта, други с неопределеното "Грим", за трети това си е просто игра на светлината.

Самият Джонсън признава: "Беше странно, но все още не вярвам в духове!".

"Не очаквах да видя нещо - бях заснел доста снимки от цялото гробище и тогава се появи това", обяснява Джонсън пред "Daily Mail".

Било студено, но не и мъгливо и шофьорът на камиона признава, че можел да види дъха си. Но това на снимката било нещо друго.

"Това е една от най-ясните снимки, които съм правил през живота си и не мога да си обясня какво е на нея", казва той.

Мъжът спрял да вярва в духове след смъртта на брат си.

"Бях отчаян да разбера дали духовете съществуват и започнах да чета такива книги. Но през годините съм бил на стотици "обитавани" места и в 95% от случаите можете да обясните странните неща на снимките - просто е въпрос на убеждение", смята Джонсън.

За сметка на това потребители в интернет се надпреварват да описват фигурите на снимките - мъж, възседнал кон, или пък качулата фигура. А дали е дух? Въпрос на възприятие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: снимкафигурагробища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Грим преди 8 години
Боряна,Грим е отправка към the Grim Reaper.Повече жокери няма да ти давам за неопределеното Грим.
13
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 8 години
До Джони какво ще кажеш за баба Ванга.Мир на душата и че я споменавам . Колко записи има в които казва : е го е до теб е ... за даден покойник.... Или душата може да е едновременно в ада, Рая и на земята....???? Чети си Библията вярвай но не сляпо. Въпреки че е казано Блажени са вярващите. Отвори едното оче...
12
0
 
0
 
! Отговори
сс преди 8 години
то по странното е нещо дето свети на един камък по средата на снимката????????????
11
1
 
10
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
духовете обичат да се появяват само на снимки. Но бягат от HD клипове с висока резолюция че става малко трудна работата... хаха
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В студени дни човек като диша се образува пара, сигурно е минала пред обектива. Чудо голямо! После всеки си представя каквото иска, според колко му е силно въображението.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е една от най-ясните снимки, които е правил през живота си, представям си какъв фотограф е...
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДжониСлед смъртта, човек го ядат червеи... Според делата си, остава да живее в паметта на живите... Останалото са приказки на напушени жреци, на които им е много кеф да владеят умовете и сърцата на паството. По възможност - паството е желателно да е с отрицателен коефициент на интелигентност, но за сметка на това - отдадено на брътвежите на белобрадите жреци, присвоили си правото да говорят от името на някой бог... Яко, а?
7
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 8 години
Да продължава!
6
0
 
24
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
един джихадист се взривил и отишъл при Алах.- добре дошъл на небето- ей това с 70те девственици вярно ли е?- разбира се че е вярно- аааа супер, а защо съм облечен в женски дрехи- девстениците са ни кът в последно време
5
5
 
9
 
! Отговори
Джони преди 8 години
Духовете които бродят по земята и се представят за починали роднини са нечисти духове или зли духове или може още по-точно духовете на злите или демони. Човешките духове не остават да бродят защото след смъртта на физическото тяло човек бива съден според делата си и заминава в една от двете дестинации или Небето или Ада. Според едно свидетелство през миналия век 1 на 1000 е отивал на Небето, но тогава хората са били по-вярващи!
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дим от цигара разбира сеНа фотографа му е ясно но се прави на интересен
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния наглосаксонски търсач на 15 мин. слава. Еквивалентът на Минко, но с тази разлика че е на цели 48г.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо конкретно не виждам, докато на оная снимка в Блиц всичко е много ясно до последната подробност. Радане, Радане!!!!!!!! Президент, а ?!?!?!
1
2
 
16
 
! Отговори
димна завеса преди 8 години
хахах май има пушач наоколо...