Искаш дълга връзка, но не става? 7 причини защо

Имате привлекателна външност, но... Къде е проблемът?
Обновена: 28 фев 2017 08:33 | 15 фев 2017 22:46, Криси Табачка
48
Искаш дълга връзка, но не става? 7 причини защо
Снимка: outnow.ch

Имате привлекателна външност, благ характер и добро отношение, но въпреки това от известно време връзките ви са твърде кратки.

Нямате проблем с това да си намерите нов партньор, но определено бъркате някъде, защото те не се задържат много, много.

Какви са причините за това?

1. Винаги намирате вина в другия

Съвършени хора няма, това е ясно. Връзките са въпрос на напасване и компромиси, които трябва да се правят. Ако подходът ви е да акцентирате на малките несъвършенства в партньора ви, това неминуемо ще се отрази на отношението ви към него. Разбира се, малко биха издържали.

2. Твърде емоционални сте

Не бъдете от този тип емоционални хора, които са способни да се разплачат и за най-малкото нещо. Още по-малко разкривайте всичко за себе си в начален период от връзките. Това са моментите, в които трябва да се опознавате малко по малко, не да знае всичко за рода ви до девето коляно.

3. Обичате живота на необвързаните

Да си нямаш гадже често има доста позитиви. Можеш да излизаш когато и с когото си искаш, да си пишеш с всички, да флиртуваш спокойно и други. Когато си хванете гадже обаче, трябва да намалите тези неща. Няма как да имате безгрижния живот на необвързан и същевременно да искате някой да бъде с вас.

Кои са останалите причини да нямате сериозна връзка - прочетете тук


48
Още по темата: връзкаотношениялюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Агджата преди 3 години
Защото всяка работа става с чалъм :)
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не може да е най-четеното заглавие последните няколко дни, интересно защо го пробутвате?
34
0
 
3
 
! Отговори
Men преди 3 години
Бедният българин е за съд!
33
0
 
8
 
! Отговори
Хахо преди 3 години
До Анонимен 35

Ето ти малко точки и запетаи .................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, да си имаш
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и добри жени то е същото като при всеки един човек има и лоши добрите хора не гледат нито години нито пари друг е въпроса някои заради пари не знаят какво правят гледам и мъже има такива щом се водят с пропаднали хора но всичко си зависи от самия човек не като една дама да ми казва че на едиколко си години човек е или избирал или мръднал друг е въпроса кои му е пречил и защо
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледаи да не се намесят коншии злобата и зависта краи няма преди години така ме разделиха насила от момиче е то и ходене не беше като хората но благодарение на милите се стигна до раздялата една щастлива сутрин 10;30 и тя ме минава като паметник както и да е където и да е вратата мие отворена винаги добре дошла
30
1
 
7
 
! Отговори
Mnb преди 3 години
До 25. Какво искаш да кажеш с това, че е надут пуяк? Връзката се прави от двама и от мъжа и от жената. Ако чакаш само той теб да те търси. Значи не си влюбена в него, а в себе си! Момичета време е да научите че връзката се прави от ДВАМА които искат да са заедно и правят необходимите действия и компромиси, За да са заедно. Инак всичко виси на единия и той страда. Връзка няма, има само секс, но това не е връзка!!!
29
1
 
16
 
! Отговори
Един мъж преди 3 години
Разбира се че има свестни жени. Много съм срещал от тях. Просто тогава неможех да се реша на по сериозни отношения. Незнаех точно какво искам. Не оценявах правилно хората около мен. За което, въпреки че съм вече семеен от пет години насам, понякога съжелявам, че не съм използвал пълноценно възможността да бъда с тях.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не желаят връзка, не че не се получава. Мъжете им се струват загуба на време.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
26, Не е достатъчно само да не преследвате жените, желателно е да бягате от тях, с писъци.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25
Явно си ужасен мъж.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако, лежите на тази кълка очаквате жената да ви се обади,.... да не съжалявате, че е станало твърде късно. Когато вече е забравила, кой сте.
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надути пуяци.
23
1
 
16
 
! Отговори
мда преди 3 години
Предполагам, че хората прекалено мнго се осланят на чуждите мнения: от хороскопи до социалните мрежи за това дали някой е за тях или не... ако се осланяш единствено на себе си за най-близкия ти човек ще намериш наистина това което търсиш независимо дали си мъж или жена. Затова мили дами продължавайте да ни радвате и и се осланяйте повече на себе си отколкото на "социалните тенденции" :)
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно, така! И ще бъде обичан.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не ги боли. Претръпна ли са.
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дълбокия материализъм е завладял стоически самосъзнанието ти. Душевната красота е едно друго ниво на отношения, не са ти ясни нещата за сакралната душа и нейното пречупване. Обикновено нещата излизат от вътре навън. Вътре, като си "гнил" и върху цялото ти съществане и тяло се излива душевните ексременти на нечестивия. Човек, който не е чист душевно.
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо храна бой. Ще седиш гола, боса, гладна, жадна. Но ще е хубавец и ще дрънка.Не желае да ти купува и да му харчиш парите. След, това пак обясни на всички че трябва си финансово обезпечен и жените са твои и красив. С душа на дявол и без сърце.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той ще е сълза, толкова изписан и ще те бие на почивки. Възможно е да е въшлив от пари, но ти няма да получиш нищо. Ако той не желае да ти дава пари и да бъде ларж към теб, нищо не може да направиш.
17
14
 
24
 
! Отговори
Бедния българин преди 3 години
Българката иска бой и нищо друго . Бъди добър с нея и тя ще започне да прави каквото си поиска. Стига сте живели в турските и бразилски сериали. Натрупаите малко опит с тукащните курвентиики и ще разберете за какво става въпрос.