Дискриминация? Ресторант с отстъпки за надарени мадами

"Целият град търси гърди" е мотото на заведението
9 авг 2017 12:23,
16
Дискриминация? Ресторант с отстъпки за надарени мадами
Снимка: архив, Reuters

Китайски ресторант в град Ханджоу търпи критики заради това, че предлага отстъпки на клиентките си според големината на сутиените им, съобщава BBC, цитирана от БТА.

Местни жители се оплакали на властите заради гръдната дискриминация. Ресторантът "Тренди шримп" пусна няколко билборда, в които се рекламира отстъпката на клиентките според големината на чашките на сутиените им. Те са категоризирани в седем размера, над тях фигурира надпис "Целият град търси гърди". При най-големите бюстове отстъпката достига 9,5 процента.

Постерът за пръв път се появи на 1 август, но след това управата на заведението бе принудена да го свали под обществения натиск. Но управителят на ресторанта Лан Шънган се похвали, че откакто е започнала сутиенската акция, клиентите му са се увеличили с 20 процента. Той уточни, че за по-дискретно клиентикте с право на отстъпки договарят сметките с келнерки, а не с мъжкия персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ресторантКитай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако някоя си сложи по-голям размер сутиен и го натъпка с памук?Проверяват ли съмнителните посетителки и какво правят с такива измамнички?Гонят ли ги или само им отказват отстъпка?
9
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 6 години
qvno kartelna sdelka na Klinika 3a plasti4na hirurgiq i sponsoriraniq ot neq restorant, tolkova li i3prot-qha ve4e.Ei, nqma ra3lika nadluz i na6ir po sveta. navsqkude amerikanskata pr0.st0.tiq
8
1
 
11
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Че китайките имат ли големи гърди?
7
0
 
4
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Вече като чуя дискриминация ми призлява... толкова се злоупотребява... *** комунизма.
6
0
 
11
 
! Отговори
ШОУМЕН преди 6 години
А за травестити важи ли отсъпката ?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има бизнес идеи собственика, но не са за Китай. От гледище на човешката физиология, там това изглежда търсено, но регулациите в икономиката са други. Може би преди 20-30 години в няки западни страни щеше да може да направи верига от ресторанти с краткотраен бум и след това щеше да има достатъчно средства да започне нещо друго.
4
4
 
6
 
! Отговори
Azov преди 6 години
Защо да е дискриминация това? Природа... Едни са природно по-умни от други и успяват в живота, а други все си намират причина за неуспехите. Я Боко, я гръдната обиколка...
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ида с баба си и аз - сама си шие сутиените, защото няма такива чашки по магазините. Все ще ми изкара по някое питие. До пъпа й стигат.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почти всяка жена, ако иска може да си докара голяма гръдна обиколка и без силикон. Гледал съм в Ютюб как жени използват сутиени с подплънки или силиконови сутиени.
1
0
 
24
 
! Отговори
Insomnia преди 6 години
Tам, където има големи гърди има и мъже. А те плащат сметките. Отличен пазарен трик