Каква любов очаква зодиите през май?

Парите ще окажат влияние върху взаимоотношенията
27 апр 2019 09:10, Михаела Лазарова
4
Каква любов очаква зодиите през май?
Снимка: istock

Май месец ще ни донесе както положителни събития в любовта, така и напрежение и разногласия. Финансовото състояние донякъде ще окаже влияние върху взаимоотношенията. Повече за това какво ви очаква, вижте в месечния любовен хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Май месец ще донесе радост на онези Овни, които търсят своята половинка, а също и за тези, които имат добре установени връзки. За да избегнете недоразуменията не забравяйте за чувствеността. Бъдете импулсивни, изненадващи. Експериментите в спалнята ще създадат атмосфера на хармония и истинско щастие. Отдайте се на повече забавления с любимия човек. В края на месеца не са изключени конфликти. Внимавайте с взаимните обвинения. Понякога е по-добре да отговорите с мълчание.

Телец

Събитията в любовта ще се случват по начина, по който сте искали. Ще се нуждаете от разнообразие, затова не се колебайте да споделите вашите фантазии с половинката си. За някои представители на зодията не са изключени съмнения относно лоялността на партньора им. Ако решите да промените нещо в личния си живот, то най-вероятно ще се случи в края на май. В същото време вие сте много склонни към романтика и сантименталност. А това от своя страна означава, че е малко вероятно да останете сами задълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари