Месецът на раждане издава характера ви. Ето как (1 част)

Вижте кои са силните ви страни
18 май 2019 21:58, Иванка Гъркова
3
Месецът на раждане издава характера ви. Ето как (1 част)
Снимка: pexels.com


Знаете ли, че месецът на раждането определя характера на един човек? Всеки от нас има своите специфични черти, които до някаква степен зависят от това кога сме се появили на този свят.

Общувайки с различни хора, ние ги привличаме или отблъскваме със характера си. Понякога се чудим защо се разбираме толкова добре с човека до нас, след което се оказва, че просто сме родени в един и същи месец.

Вижте кои са силните ви страни според времето от годината, в което сте се родили:

1. Януари

Родените през този месец са умни, силни, търпеливи, амбициозни и трудолюбиви. Независимо дали става дума за проект, възложен на работа или за парти, което трябва да организирате у дома, те имат нужните организационни умения, за да се справят.

Те са тихи и често изпадат в дълбоки размишления за живота. Не са от най-разговорливите, освен ако наистина има какво да споделят с другите. Предпочитат да наблюдават нещата отстрани, да си правят заключения и да правят близките си щастливи. Обожават децата и затова са идеалните половинки за създаване на семейство. Когато става дума за вземане на решения, може да са изключително твърдоглави.

2. Февруари

Интелигентни и ексцентрични личности, те са болезнено честни спрямо другите. Държат на независимостта си и не обичат да се хвалят, което ги прави и загадъчни. Родените през февруари са лоялни към приятели и колеги, за тях състраданието не е нещо чуждо.

Тези хора предпочитат да стоят сами, отколкото сред хора. Имат философско мислене и поглед към живота. Обичат да уплътняват свободното си време с различни развлечения. Освен това са доста спокойни. Проблемът им е че са прекалено чувствителни, но трудно показват емоциите си на околните.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Ecliptica преди 10 месеца
За всички, които нищо не разбират, но държат да изкажат некомпетентното си мнение в какво били вярвали или не.
Зодиакалните съзвездия са тези, които са разположени в равнината на орбитите на планетите от слънчевата система. Всяка година слънцето влиза във всяко зодиакално съзвездие за около месец, ако се гледа от позиция на земята. Зодиакалният календар не съвпада с григорианския, защото последния е много неточен и е поправян многократно, например корекцията с цели две седмици преди 100 години.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чакаме за декемврийчетата. :)
1
2
 
7
 
! Отговори
Здравко преди 10 месеца
Винаги съм се чудел защо се казват зодии, а не месец на раждане. Кои *** е измислил зодиите и не е могъл да ги нацели точно с месеците :D :D