Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 март

Седмицата ще бъде вълнуваща за любовта
16 мар 2020 07:58, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 март
Снимка: istock

Юпитер и Марс ще направят сексуалния ни живот по-интересен. Изразяването на нашите желания ще бъде по-силно, ярко. От друга страна, Сатурн ще ни изправи пред редица любовни въпроси, уроци и истини. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Вниманието ви ще бъде фокусирано повече върху парите и кариерното ви развитие, отколкото върху любовта и социалния живот. Истината е, че това може да ви накара да се почувствате самотно. Но в края на седмицата Сатурн ще ви накара да се съсредоточите върху минусите на вашите взаимоотношения, а не толкова върху положителните страни. Като цяло ще получите важен урок свързан с любовта, обърнете му внимание.

 

Телец

Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, влиза в знака на Риби, което ще ви помогне да изчистите някаква несигурност. Ако сте влюбени, срещате се с някого, досега тези теми ви бяха важни за разискване, но ретроградният Меркурий забави някои неща. Сега, когато отмина неговата ретроградна фаза, ще получите отговори на много въпроси и ще може да вземете по-ясни решения. Дори и да не ви допадат отговорите, поне ще знаете къде се намирате на този етап в любовта.

Близнаци

Юпитер, владетелят на вашия сектор на взаимоотношенията, ще бъде в добра връзка с Марс, планетата на либидото, която сега е във вашия 8-ми дом на интимността. Това ще повиши желанието ви за любов и интимни моменти с партньора. Необвързаните Близнаци имат шанс за интересно запознанство, ако са по-социални.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: интимнолюбов и зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Свали си шлема преди 4 години
Като се обръщаш към мен!https://m.youtube/watch?v=6BpVO7MJlIg