Цял бански - хит сред звездите

Ето кои го носят
16 юли 2020 02:00, Ивета Иванова
4
Цял бански - хит сред звездите
Снимка: Pexels

През лято 2020 целите бански отново са много модерни.

Те навяват носталгия, тъй като бяха хит през 90-те и в началото на века. Тогава много дами избираха изрязан червен цял бански за плажа, с който да изглеждат като героините от емблематичния сериал "Спасители на плажа".
 
Две от най-обичаните знаменитости в света - Джена Дюън и Кейти Пери показаха, че през това лято също залагат на цял бански. 
 
Джена роди второто си дете в началото на март. Актрисата дари партньора си Стив Кази с момченце, което носи името Калум Майкъл Ребел. Но се вижда, че само няколко месеца по-късно, тя вече е в перфектна форма.
 
Звездата залага на класиката - черен бански. На една от снимките в Instagram профила ѝ, се вижда как Дюън позира в басейн с прозрачен черен цял бански и е много сексапилна. На друга, актрисата позира с изрязан черен цял бански на плаж и го е комбинирала с бяла капела с черна връзка.
 
Кейти Пери, която съвсем скоро трябва да роди, пък беше изловена от папараци на плажа. 35-годишната певица е била с приятели в Малибу през уикенда и се появиха кадри, на които се вижда как тя е в океана и се радва на водата.
Коремчето ѝ вече е доста пораснало. Кейти е заложила на цял бански във виолетово, без презрамки. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди много години е имало и цели бански за мъже.Сега ги няма да се продават.
2
0
 
4
 
! Отговори
Covid преди 3 години
Ами трикини, буркини, мандарини и разни други? Целият бански е за плувкини.
1
0
 
4
 
! Отговори
Оригинал преди 3 години
Целият бански, е добър за плуване но не е добър за тен. Често за да бъдат забелязани "звездите" се обличат провокативно, или обратно на разбирането на масата с цел популярност(като ГАГА).