Когато бързаме, как бързо да изсъхне лака?

Вижте няколко трика
19 авг 2020 22:15, Дарена Найденова
1
Когато бързаме, как бързо да изсъхне лака?
Снимка: Pixabay

Най-накрая сте си направили перфектния маникюр, намерили сте точния цвят за лятото, който пасва и с банските ви. Готови сте за плажа и сега само чакате лакът да изсъхне. Но тогава започва да ви звъни телефонът, приятелките да ви пишат във фейсбук или пък искате просто да смените програмата на телевизора.

Всички тези ежедневни дейности се превръщат в истинско мъчение, когато сте с нов лак. Само едно грешно движение и цялата ви работа отива на кино, трябва да започнете всичко отначало. В забързаното ни ежедневие обаче нямаме право на грешки и затова вниманието ни е особено повишено, когато сме се лакирали преди 2 минути.

Все пак нямаме и много време за чакане и затова ни трябват няколко лесни трика, чрез които да ускорим изсъхването на лака. Маникюристката Лианг говори пред InStyle и споделя своите съвети, с които ще решим проблема с провалянето на перфектния маникюр.

Ето 5 трика за по-бързо съхнене на лак

Сешоар

Ако имате бутон за хладно сушене на сешоара си, той може да бъде използван не само върху косата ви. „Това може би е най-ефективният начин за бързо изсушаване на ноктите“, казва Лианг. Тя добавя, че горещият въздух пречи на втвърдяването на лака и затова не препоръчва използването му.

Дръжте сешоара с хладен въздух на около 15 см от ноктите за около минута. След това внимателно докоснете лака си, за да прецените дали все още лепка. Ако смятате, че не е достатъчно засъхнал, повторете процедурата.

Студена вода и още начини за бързо съхнене на лака, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари