Чертите, които ви правят неустоимо привлекателни

Какво ви кара да излъчвате обаяние
17 сеп 2020 21:55, Илияна Николова
9
Чертите, които ви правят неустоимо привлекателни
Снимка: istock

Привлекателността е истински феномен. Тя далеч надхвърля излъчването, което сме свикнали да сочим като основен виновник за това дали някой човек е привлекателен или не. Красотата също не е основен фактор. Оказва се, че хората биват привлечени от определени черти, които правят човека срещу тях забележителен и привлекателен.

Кои са тези черти, които ви правят привлекателни за другите около вас в интимен план, а и не само?
 
Устните
 
Забравете за перфектните извивки на тялото за момент. Резултатите от проучване на учени от Университета в Манчестър установяват, че устните са най-привлекателният физически атрибут на жената. Учените констатират, че розовите или червени плътни устни задържат вниманието на мъжа по-дълго, което автоматично изпраща сигнали към мозъка му, че жената срещу него е по-привлекателна и забележителна от останалите.
 
Настоятелен зрителен контакт
 
Да имате красиви очи може би е важно, за да бъдете забелязани, но има нещо много по-привлекателно от субективно красивите очи. Това е настоятелният зрителен контакт. Когато гледате внимателно събеседника си, когато говори и засвидетелствате интереса си към него, това моментално ви прави по-забележими от останалите. Зрителният контакт е индиректно заявление, че искате да бъдете забелязани и заслужавате специално внимание. Това и получавате.
 
Снежнобели зъби
 
Изследванията показват, че никой запитан човек не би отговорил, че предпочита жълти или зле изглеждащи зъби, що се отнася до привлекателност. Снежнобелите и добре поддържани зъби са една от най-привлекателните черти.
 
Широка лъчезарна усмивка
 
Когато се усмихвате сякаш нищо не може да помрачи щастието ви, няма начин да не бъдете забелязани. Това ви прави привлекателни и очарователни. Всеки би искал да общува с вас. А мъжете ще бъдат ваши непрестанни кандидати, борещи се за сърцето ви.

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
А също и преди 1 месец
Спестовната Ви книжка,
имотите, които вашите родители са прехвърлили на Ваше име,
връзките на баща Ви,
евентуалното Ви наследство,
ако взимате и стабилна заплата, това също е един голям плюс.

Изброените черти успешно изправят криви крака, криви зъби и кривогледи очи, коригират затлъстяла талия и противен характер, повдигат смъкнато д/пе,
сгъстяват рядка коса, увеличават плосък бюст без помощта на силикон
и осъществяват всякакви други чудеса от този род.
3
1
 
0
 
! Отговори
Man преди 1 месец
Да не забраеиш и “да не я боли главата” често!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Номер 1 Анонимен е прав! Единствената черта е тази! Преди мислех че всичко се РЕДУЦИРА до размножението. Сега осъзнах! Всичко ЗАПОЧВА от там! Клетките, Размножението и после микроорганизми, еволюция, докато стигнем до съвременните технологии. В крайна сметка всичко е последователно движение към съхранение на клетката, организма, вида.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аре бе социалномрежово амбриажче, лягай си бе...