Кои са сродните души на зодия Лъв?

Ето знаците, с които си пасва идеално
7 окт 2020 18:08, Иванка Гъркова
4
Кои са сродните души на зодия Лъв?
Снимка: Pixabay

Не е лесно да си зодия Лъв. Като цар на животните и човек с голямо самочувствие, не всеки може да застане до него. Това, че винаги гледа нависоко в облаците и е твърде амбициозен може да го накара да влезе в конфликт с половинката си и връзката му да не потръгне.

Що се отнася до любовта, Лъвовете трябва да бъдат добре оценени. Това смята астрологът Филип Йанг и посочва, че те винаги са в центъра на вниманието и държат да контролират отношенията. „Те не могат да се отдадат, ако другият се опитва да заслепи чара им“, допълва той.

Лъвовете са креативни във връзката. Те държат на външния си вид и да бъдат заобиколени от приятели. Ето защо имат нужда от също толкова комуникативен партньор.

Кои са сродните души на Лъва?

Овен (21 март – 19 април)

Съберат ли се тези два знака, говорим за една гореща двойка. Овенът има енергията, за да изтърпи Лъва. Също така е достатъчно приключенски настроен, за да изпробва всичките му идеи. Те никога няма да скучаят заедно, защото знаят как да се забавляват.

Макар и Овенът да обича „да води хората за носа“, той не се нуждае непременно от това винаги да бъде под светлината на прожекторите както Лъва. „Каквото и признание да получи човек с тази зодия, той няма да се състезава или да завижда на славата, която иска Лъвът“, казва още Йънг.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Както Близнаците, така и Лъвовете, са доста очарователни и приятелски настроени. Те са от онези знаци, които дори да влязат в стая с непознати, веднага ще си създадат нови приятелства. Близнаците са доста адаптивни и ще се радват, ако имат някой, който да им дава пример в живота.,

Още за Близнаци и представители на кои зодии са сродни души на Лъва, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Лъфчо преди 3 години
Офце, кози, телета и други селскостопански д0битъци.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиционерът